Ako igra nije pure simulacija (a nije) taman i da Senna ustane iz groba, zbog iste cinjenice bi svaki njegov komentar o ponasanju automobila na stazama bio irelevantan.
Generalno, ne secam se koji je poslednji build koji sam igrao, ali to i jeste lepota crowdfunding-a, (platis malo, dobijes nesto da cackas, igras, testiras, raspravljas se na forumima o tome kakve bi boje voleo da budu nitne na auspuhu, mastas i ta masta sa povremenim skidanjem novog builda te drzi u iscekivanju... Uz neke igre obavezno ti daju mogucnost progresa i cuvanja nekih licnih achievment-a, (ili barem Personal Best rezulltata) koje zbog ovog ili onog imaginarnog razloga u nekoliko navrata moraju resetovati na nulu, kako bi se covek sve teze i teze odlucio da ponovo krene uopste da igra novi build (or similar) I tako dok cekas Godoa, prolazi vreme, i nailaze nove stvari koje ti odvracaju paznju od igre, nailaze druge igre istog zanra i to cak mnogo kvalitetnije (u ovom slucaju Asseto Corsa) . pocinjes shvatas truznu istinu da ces kad 2045'te konacno izadje full verzija igre za koju si bio backer tolike godine, bataliti uopste interesovanje za istu.
Kao kad te zaduze da peces rostilj za prvi maj, nagutas se dima, pojedes tu i tamo usput koji cevapcic te kad dodje vreme da se sedne za sto, tebi dosta. Ja bi licno predlozio svakome ko je mastao o Cars u vidu simulacije da povuce pare, i pazari AC, mada su meni licno i dalje stare ISI/SimBin simulacije nepravazidjene.