Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Mozda ce biti otvoren Steam Early Access pre launcha, ali nemoj se previse nadati.

Danas legao novi apdejt za juniore. Koliko vidim o5 nista novo i vredno pomena

Poslednja izmena:
Ja sam za juniora odradio povrat novca. Sa juniorom ne mogu ništa da radim, beskoristan je, a svojevremeno kada sam ga uzimao uzeo sam ga sa ciljem da ga upgrejdujem posle nekog vremena, a pored toga nisam baš ni zadovoljan razvojem igre.

Ovako ću se strpeti i sačekati neku "akciju" po izlasku igre...

Ja igram redovno, evo sprema se pocetak nove Formula Gulf1000 lige. Fizika igra je dosta uznapredovala, rade lagano jedna po jedna kola.

Dodali su ove nedelje Mclaren automobile.

Evo mi problema , kod ucitavanja posle log in-a izbaci mi ovu gresku :Unable to connect with error, "null". Sad ni ono malo jada sto sam mogao voziti , ne mogu. Jel zna neko do ega je problem...

Da, danas popodne nesto ne rade authentication serveri. Radili su oko podneva. Na forumu spominju da sam Steam nesto pravi probleme, nadam se da ce se resiti to uskoro.

edit-evo proradilo je

Poslednja izmena:
Zavrsilo se glasanje, Slightly Mad Studios napusta rad na PS3/X360 verzijama igre i prelazi na Nextgen! Takodje odradice Linux port za SteamOS.
http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-races-to-next-gen/

cars_banner1.png

:)

Poslednja izmena:
Pa bice bolje... jos jedno 200-300 buildova do finalne verzije igre.

sta treba da vidimo na toj 550x344 slici?

AW350ME GRAPHICZ

Pa makar se potrudite malo. :)

iTLgHcL7Fwmud.gif

Slike koje su useri sami slikali iz igre:

01rveai.jpg

02a2evg.png

03pmiuq.jpg

0506c69.png

06nnivb.png

Poslednja izmena:
Fenomenalno izgleda Brands Hatch. Ali moram primetiti od zadnjeg apdejta da je igra postala dosta zahtevnija.

Da li ima ikakve price o tome kako doci do igre, za one koji nisu na vreme uplatili za svoj primerak?

Nikako, moras sacekati da se pojavi u prodaji [ovog novembra].

Inace, dosta poboljsavaju physics ovih dana. Juce sam posle par nedelja pauze upalio igru, i uspeo sam veoma realisticnim nacinom da flip-ujem Micubishi Lancer na izlazu iz zadnje krivine na Suzuki. :D

Fenomenalno izgleda Brands Hatch. Ali moram primetiti od zadnjeg apdejta da je igra postala dosta zahtevnija.
Da bili su radili na rendereru, to je sada valjda sredjeno.

KAd je rec o fizickom modelu, kakva je ova igra u praksi u odnosu na GT6 recimo ? Sa volanom i sa dzojpedom.

Fizika je super, ali ne moze se jos uvek poediti kompletno jer igra jos nije gotova. Svake nedelje menjaju dosta stvari, tweakuju gume i aute konstantno.

Osim grafike koja prednjači u odnosu na Assetto, da li je bolja fizika ovde ili na AC-u?

Nisam licno vozio pa necu da preterujem, ali verujem lfs-ovcima kad kazu da je poprilicno losija. Uostalom vidi se iz aviona da im to nije glavni cilj vec stancovanje 1000 automobila i staza.

Posle mesec dana ne igranja pokrenem CARS sa zadnjim apdejtom i ne mogu da se nacudim grafici. Naime vozio sam corsu non stop i navikao se vec na sve sto ona donosi. Tek sad vidim koliko je project CARS vizuelno dalje od corse, neverovatno. Grafika otkida. Imao sam 30fps sad imam 18 ;) ali kontam da mi je masina vec spremna za menjanje... Sa ultra podesavanjima imam 18fps u 1080p sa low jedva 40 :). Kako vama radi i sa kojim masinama posto bih mogao da razmisljam o aprejdu grafike i procesora ako mi to dozvoli ploca?

Ja sam sa mojim radeonom davno odustao od ultra podesavanja, fps mi na medium skace izmedju 35-65 u time trialu. Videcu da ovih meseci ugrabim jedan R9 290.

A sto se vizuelnog uzitka tice, tu nema price, igra izuva.

Da li postoji neka.... slobodna da kažem "demo" verzija ove igre da može da se proba, pa ako je zaista vredna nebih se dvoumio da je uzmem.

AC je odlična, iskreno nigde nisam video niti osetio bolju fiziku kola... ali grafika je dosta lošija nego ovde, pritome ne mislim samo na kola kako ona izgledaju već na celokupno okruženje, (drveće, staze, prljavština od ulja, ograda itd itd)

Nazad
Vrh Dno