Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Nece biti bas nikakve sanse da se kasnije ubaci u projekat? Znam da su donacije zakljucene, ali da li se prica o bilo kakvoj mogucnosti za nastavak?

Navodno ce mozda opet otvoriti donacije, ali mozda ce to biti samo da se Juniori prebace na vece nivoe. Ko zna.

Poslednja izmena:
1rob7s.png

Pustite te foto modove, sta se desava sa fizikom u ovoj igri, koji je nivo ozbiljnosti...

Fizika je super, igra je veoma ozbiljna, a takodje NEMA foto mod. :)

Po mom mišljenju za fiziku ubedljivi lider za sada RF2, AC obećava dosta i mislim da će njegova fizika biti u rangu sa RF2 ako ne i bolja... pCARS za sada ima naj lošiju fiziku od svih, čak lošiju i od RF1 ( kojeg mrzim). Ali fizika na svu sreću ide u dobrom smeru, samo što su još jako daleko...

Po mom mišljenju za fiziku ubedljivi lider za sada RF2, AC obećava dosta i mislim da će njegova fizika biti u rangu sa RF2 ako ne i bolja... pCARS za sada ima naj lošiju fiziku od svih, čak lošiju i od RF1 ( kojeg mrzim). Ali fizika na svu sreću ide u dobrom smeru, samo što su još jako daleko...

To sam jos zakljucio gledajuci PCARS gameplay klipove. Cak i tu vidim da je fizika fifti/fifti sto bi se reklo. Slazem se da nemam prava da komentarisem sve dok ne probam, ali ako me ne privuce preko brdo cockpit gameplay klipova, dzaba mu.

Fizika nije ista za sve aute, ono doradjuju ih sa svakim updateom malo po malo.

Baš tako :) Stalno nešto menjaju. Pro model je nemoguće voziti bez volana, izuzetno je zahtevan.

Fiziku vozila nema smisla navoditi jer se non stop menja i doradjuje, a koga interesuje najbolje je da cita Hamiltonov thread o tome sta trenutno valja/ne valja i u kom smeru ide, posto je jasno da on ima najvise predstave o real life (a i virtuelnom) iskustvu iz kog prica.

F1 - BBC prenos //off :)

Jeste oftopik, ali s obzirom da je trka ujutru u 7, a ovde dolaze ''petrolheads'', da li neko zna pouzdan(brzina, stabilnost veze) UK proxy za gledanje prenosa trke F1 preko BBC streama? Prošle sezone sam koristio www.webproxyuk.com/uk-free-http-proxy ali tek sada provalih da su ga ugasili. Pomoć?

Poslednja izmena:
BBC prenosi samo 9 trka ove sezone live. SKY je primarni provider trka u UK sada, mozes ugrabiti stream na vipstand/firstrow-u [kvalitet je... meh]. Posto je qually bio odlozen zbog kise, mozes pogledati live prenos od Q2 i Q3 sad u 1AM.

Sto se BBC-a ticu, kazu da expat shield program radi posao... Mene je ranije zezao.

Poslednja izmena:
BBC prenosi samo 9 trka ove sezone live. SKY je primarni provider trka u UK sada, mozes ugrabiti stream na vipstand/firstrow-u [kvalitet je... meh]. Posto je qually bio odlozen zbog kise, mozes pogledati live prenos od Q2 i Q3 sad u 1AM.

Sto se BBC-a ticu, kazu da expat shield program radi posao... Mene je ranije zezao.

Meni expat radio super.

Imate na sportska-tv.com i sportklub hd live stream i skysport f1 kanal u flashu. Potreban vam je samo vlc player

Hvala svima na predlozima! Na kraju mi je nešto iskrslo pa sam gledao snimak na bbc iplayer-u, pomoću vpn-a (http://justfreevpn.com/). Probaću ove varijante koje predlažete.

Outrun arkada sa cgi photomodom ima jos jedan trailer uz hipsterski M83:

just kidding, sjajan trailer by plm5

Covek se bas potrudio oko montaze i vredi postovati:

Super montaza.. mada ovo se sve vise i vise ucvrscuje kao 'Forza' koja ce izaci i za PC.

Inace, ubacili su Historic Spa u igru kao easter egg. Odlicna je staza, samo za sada su ogranicili da korisnici ne mogu da edituju car setup na njoj.

E koliko sam video bice jos par historic staza , recimo bice ona stara verzija staze u Monci , ona legendarna sa onim nagibom ; )

...recimo bice ona stara verzija staze u Monci , ona legendarna sa onim nagibom ; )

The Pista di Alta Velocità, kao i stara Parabolica. Boze, kad se samo setim koliko su zivota odnele te dve krivine, medju njima i tri sampiona - Jochen Rindta, Alberto Ascarija i Wolfgang von Tripsa. Nije ni cudo sto i sada, 50 godina posle ukidanja Alta Velocità bankinga iz F1, taj deo i dalje stoji onako urusen i spooky, kao svojevrsni spomenik i memorandum svim zivotima koje je uzeo...

Ima li zanteresovanih za trkanje u novoj online ligi koju organizuje moja mala ekipa sa bivseg Fastest Sector foruma? Vozice se BMW M3 GT ili BMW Z4 GT3 na realnim stazama [monterey, bologna, spa, etc]. Sakupljace se poeni i za same igrace i za timove [po 2 igraca u svakom timu], a trke ce se odrzavati nedeljom uvece.

Vise detalja @ http://steamcommunity.com/groups/pCARSBMWGT ili nadjite u Steam-u grupu "pCARS - BMW GT Championship".

Bilo bi lepo da se oformi jos jedan srpski tim, posto sam ja izgleda vec nasao nekoga ko ce mi biti saborac. :D

Ja sam zainteresovan, ali mi se satnica poklapa sa trkama na nacionalnojklasi, a to mi je primarno...

Otkako je presla na Steam da li se junior paket apdejtovao danas? Ranije se prilikom pokretanja igre videlo da li ima neki novi update i proces skidanja ali sad toga nema posto se pokrece preko steam-a.

Usput da li bi neko prodao svoj team member paket?

U propertiesu igre u steam client-u treba da podesis svoj nivo primanja updateova [gamelist > igra > properties > "betas" tab]. Ja sam na Team Member+, ali posto se ovih dana sreduje fizika za automobile, updateovi mi stizu all the time.

Igram redovno, i nema sanse da bi prodao. :D

Ne možeš izabrati update koji je jači od tvog statusa. Ako si junior (kao ja) i izabereš team member u steamu nećeš moći da se loguješ posle udpate-a. :)

Vidim da su zaustavili moguicnost upgrade-a accounta. Steta, ostajes na tvom Junior nivou sve do izlaska igre....

Ne mogu prezaliti dan kad sam pare namenjene za upgrade potrosio na nesto drugo i ne secam se visa na sta... Kad to chudo vise treba da izadje?

Nazad
Vrh Dno