Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Jel samo sa paypalom moze da se kupi ili se nesto promenilo.

Ja sam cimao drugara da mi odradi kupovinu, a ne znam sta je koristio [on ima i paypall]. Uglavnom, bio sam prvo junior, pa team member a sada sam full member. Miran sam. :)

Gde moze da se pazari? Pa pise da je zavrseno sa shoppingom.

@Zlatan
Samo preko PayPal-a, jos uvek. Eventualno, za vece sume (vise hiljada evra), moze se sklopiti ugovor sa SMS-om ili tako nesto..

@njikolaj
Dozvoljeno je samo "upgradeovanje" naloga. Tj. nije moguce kupiti novi nalog, vec samo doplatiti na postojeci za veci paket..

Ok, tako vec kontam.. Taman kad sam se odlucio, zatvorila se mogucnost...

Jel moze neko da kaze kakav je multi po svakom pitanju ? Uskoro cu preci na neki veci paket .

Multi je super, poboljsavaju ga non stop. Jedino sto mi trenutno bas fali je stavljanje passworda na sesiju, ali ono, ocigledno oce da se masa sto vise igra da je svaki server accessible svima.

Da da, to je jako bitno, da sto manje ima nitro-rejsera ;). Kako radi u odnosu na offline?

Malko sporije, mada framedropove sam primetio samo ono u 64 player trkama. :)

Medium/high, drzi se uvek iznad 30-40 uvek osim na par staza gde se na ciljnim ravninama fps spusta ispod 30 [bolonja].

Posto sam narucio jednu kopiju Oculus Rifta za sredinu ove godine, a pCARS developeri su potvrdili da zele da modifikuju igru da podrzava ovaj ludacki dobar VR accesory, treba mi pomoc. Da li iko od pCARS igraca ima AMD-ov FX 8350 octacore procesor? Da li bi mogao da napravi test sa min/max podesavanjima grafike u 1280/800 rezoluciji i vide da li je 60fps achiveable? Znaci i u offline timetrial-u, offline race-u kao i u online MP-u.

Moj Phenom II X4 3.2Ghz definitivno nije up to task da u toj rezoluciji koju ce Oculus Rift koristiti isporuci zeljenih 60fps [recimo da bi 65-70fps bilo dovoljno pre nego sto 3D processing skine 10-15%]. Srediom godine bi morao preci ili na to, ili na Ivy i5.... Zna li se kad ce naslednik od FX 3850 [steamroller]?

Onaj Grifiths je jos pocetkom prosle godine pricao da dx11 treba da ima odlican multithreading, ali na tome nije jos poradjeno, mozda ce kasnije ili ko ce ga znati da li ce uopste. Tako da tek kada igra krene u zavrsnu beta fazu za nekih 8-9 meseci mozes okvirno znati kakva ce biti zahtevnost, ovo sada je jos sve uglavnom raw. A naravno sa svim ovim i podrska za taj Oculus.

Sto se Oculusa tice, rekose da oce da ga implementuju ali cekaju da im stigne jedan [dal u martu, dal pre toga ko zna]...

dzabe sms-u sav hardware sveta kada gt5 i dalje 15x bolje izgleda po kisi
(malo da osvezimo temu finim trolom) :p

[YOUTUBE]IDEaZ2hQ2qY[/YOUTUBE]

Oooooooo neeeeeee :D
Marko, ako ti je dosadno, okaci vest da je ubacen Focus RS, MB SLS, Renault Megane RS, ili tako nesto :D

..a ipak moram da odgovorim na ono:
1. GT5 je vec uveliko zavrsena igra
2. Da vidim da GT5 radi glatko na nekoj vecoj rezoluciji preko 3 monitora..

Evo ja cu prvi da se upecam :)

Ma gde bolje izgleda kisa na gt5, gde su barice i refleksije na stazi, a i nije fullscreen pa ne vidis sitne kapljice po soferki, dobar je gt5 ali da ne preterujemo... ali zvuk na gt5, priceless, nakon duze voznje toliko me smori da imam utisak da vozim na crno belom monitoru :D

Onaj ko detaljno prati developers page zna da je to first pass kise i da finalna nece isto da izgleda. :p

dzabe sms-u sav hardware sveta kada gt5 i dalje 15x bolje izgleda po kisi
(malo da osvezimo temu finim trolom) :p

GT5 Bolje izgleda? Samo uz teski oblik konzolitisa moze da se napise jedna ovakva glupost.
GT5 izgleda jadno, tacno se vidi patern po kom se pojavljuje kapljice i na stazi nema nikakvih tragove te kise.

haha , pa gde ste bre ljudi , kako ide zimski san i sve to? :d

Ne mislim sad konkretno na refleksiju , ostrinu kapljica i td. vec na opsti feel ako me razumete. Pogledajte u daljini kako se kao kroz maglu vidi na gt5 to je ono sto bi trebalo da se potrude i u sms. :)

Driver simptomi su doista za*ebana stvar. :p GT5 izgleda ocajno, zvukovi i multiplayer su jos ocajni. Jedino sto mu priznajem je fizika.

dok u pcars brilijiraju?.. :p ajde por favor, sto se igra vise razvija , sve vise lici na shift. A ovo ne tvrdim napamet , cisto da se zna.

To stoji, nisam nista rekao. :) Samo me nervira sveopsta glorifikacija GT5-ice od strane kolega iz juzne sobe. Koliko je igra hypovana, covek bi pomislio da se iscekivao holy grail sim racinga, a na kraju je ispala sasvim soldina i nista vise od toga. :)

Holy Grail je onima koji nisu videli ništa dalje od PS3ke

GT5 izgleda jadno...
Vuk_ je napisao(la):
GT5 izgleda ocajno...
:laugh:

Interesantno je kako je igra na hardveru starom 8 godina tek skoro dobila konkurenciju na svemocnom PC-u kada je izgled u pitanju.
Ali i pored sve te snage pCars meni i dalje ne izgleda prirodno zbog svog osvetljenja i fizike.
Do vremena kada se pCars bude pojavio u prodaji mi cemo najverovatnije videti kako izgleda next gen GT, dovoljno je samo da poteraju photo-mode kvalitet i nece mu biti ravnog...

Kada je magla u pitanju, ovo je domaci zadatak koji je zadao SMS, uz napomenu da je u pitanju tek pocetna verzija:

Heavy fog je super, a inace, trenutno vozim ligu sa starim Lotus formulama i odlicno je. Zavrsili smo sa "man killerom" Lotus 49 i presli na L78.

Ovih dana bas dosta stvari ubacuju u pCARS.

Trenutno nisam u toku. Je l' bi mogao u kratkim crtama da napises sta je novo, i sta novo stize?
Poslednji update koji sam probao je bio onaj koji je doneo Fokusa i SLS.

^^^pa bas i nije... izgleda kao prizor iz nekog silent hilla. neka volumetric tehnika koja bas i ne izgleda nesto posebno.

Nazad
Vrh Dno