Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

I jos ~1500 evra i projekat je konacno isfinansiran, 1,5 mil SMS, ostalih 2.25 igraci. Verovatno ce kraj finansiranja biti veceras, sutra. Community ispunio svoj deo (neki su dizali i kredite od desetinu hiljada evra), sad samo ostaje da vidimo kako ce projekat da se konacno oblikuje kad su sve pare tu.

a u medjuvremenu > inflacija :d

El to znači da nema više uplata. Ako mi neko uplati ko ima ebay a ja se registrujem preko svog e-maila (valjda to taoo ide) hoće li onda (eventualna) zarada ići njemu ili meni?

sve sam video *sarkazam*

sve sam video *sarkazam*

ibcsDzs7B4jGpx.jpg

ibvNCG1V7K9ELJ.jpg

ibwZeaLh2nvCKd.jpg

i8uJuAUEQX22h.jpg

iGAx2WGHDuvwb.jpg

ibg8S4ZIJ7793i.jpg

i1bge32KBUE9Q.jpg

ibjlWEFUHBd7Ad.jpg

Kakve su to Gran Turismo staze..

da su malo uze , zvali bi se aerodromi :p

Zaboravljam da ovo i treba da bude neka varijanta GT-a za PC..

ma bole te, ti si ionako presao na kamiJone :D

Nego jel neko video da se brat Luisa Hamiltona (Nikolas) pridruzio projektu i pokidao sa vremenima na leaderboardsu? Sad ce svi da nagrnu da mu ruse vremena. :D

btw i Ben Kolins (Stig) treba da se vrati do kraja meseca i da ponovo daje uputstva kao prosle godine, valjda je bio ovih meseci zauzet na snimanju Skyfall-a i jos nekih projekata...

E u ku*ac krasan.. :D

No, sva sreca pa su ostali clanovi, npr. Andy Garton, antitalentovani pa je dobar osecaj urnisati ih na stazi :d

A interesantna cinjenica je da je on delimicno invalid cerebralne paralize, tj. ne vozi na pedale vec na dugmice na volanu, sto je stvarno za respect. Naravno ne mislim na antitalenta Andy Gartona. :D

Nikolas? E, to je duh! :Klanjanje

A Endi je, cini mi se, mega troll u svakom pogledu.

A interesantna cinjenica je da je on delimicno invalid cerebralne paralize, tj. ne vozi na pedale vec na dugmice na volanu, sto je stvarno za respect. Naravno ne mislim na antitalenta Andy Gartona. :D

Naravno da vozi na pedale samo su malo modifikovane kako bi odgovarale njegovom stanju, kako mislis da se trkas sa digitalnim (on/off) gasom i kocnicom :D

Pricam o igri pobogu i voznji sa T500. :D

Nicolas Hamilton je napisao(la):
Hi mate,

Ok so I have only ever used buttons for sim racing, and over time I have developed a technique for accelerating and braking. I have never used paddles for progressive acceleration etc, and I probably would not get on with it. I cannot be progressive with the buttons, the only way it works is by carrying as much speed into the apex of the corner as possible. Sometimes I find myself using a higher gear for a corner than people that use pedals, due to the fact that, if I went down one more gear, my buttons will stop the car too much which makes me lose time.

Single seater cars are very tough because of the downforce and the fact that progressive throttle is what makes you quick in a single seater, but with a touring car or anything that is closed-wheel, it is all down to the technique with the buttons, traction, braking late etc.

If you look at the Thrustmaster F1 Wheel, I use the DRS (yellow) button to accelerate and the K (green) button to brake.

I use pedals in the clio, I just have adapted Pedals and a hand clutch on the steering wheel

Hope this helps

http://forum.wmdportal.com/showthre...colas-Hamilton&p=308904&viewfull=1#post308904

Poslednja izmena:
Pricam o igri pobogu i voznji sa T500. :D

haha, nesporazum :D , mada mi se ne svidja cinjenica da u simulaciji voznje neko sa on/off gasom i kocnicom moze da bude brzi od likova sa pedalama koliko god veliki talenat bio.

@neomckane
to je sasvim druga prica, gdin_m je pomenuo tastere pa zato i takav odgovor ali ispalo je na kraju da ne mislimo na isto :)

Poslednja izmena:
***a, covek je veliki simracer i sve simulacije vozi tom tehnikom, koja ocigledno ima i neke drawback-ove koje je naveo. :)

Ima na nasim prostorima jedan simracer koji vozi sa gasom i kocnicom na volanu (analognim naravno) i prilicno je dobar. Ustvari...otkida kako vozi. Za respect.

Ima na nasim prostorima jedan simracer koji vozi sa gasom i kocnicom na volanu (analognim naravno) i prilicno je dobar. Ustvari...otkida kako vozi. Za respect.

Ja ću samo da potvrdim ovo i da dodam da je vozač za svaki primer !!!

Ma ok to, svaka cast coveku za voznju, ali mi smo pricali o necemu drugom, voznji bez analognih tastera, o voznji na digitalne dugmice. :)

Kako to da mi se igra apdejtovala u 460 build juce a ne prvi petak u mesecu? I da li je moguce da juniori nece imati priliku da probaju multi?

..mislis, build 360?
Update je izbacen nesto ranije. Za sada, juniori nemaju pristup mp-u, i vrlo verovatno da ce tako i ostati.

..mislis, build 360?
Update je izbacen nesto ranije. Za sada, juniori nemaju pristup mp-u, i vrlo verovatno da ce tako i ostati.

Da da 360 ;) . Mislim da bi trebalo doplatiti jos 15e pa preci na sledeci paket ( zbog multija ) ako uopste i moze vise da se pazari.

Apsolutno..
Moze jos uvek da se pazari. A osim multija, ipak dobijas i update bar jednom nedeljno, kao i neke staze koje su za juniore bile zakljucane :)

Kako je meni krivo sto ne uzeh bar osnovni paket, posto skoro uzeh volan...

Nazad
Vrh Dno