Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Gde mogu da se prijavim da testiram igru tj. da budem beta test-er... ?

^
http://www.wmdportal.com/projects/cars/

Sto se tice "mokrog" builda, sem ove vlaznosti ubacen je i GSI (global specular irradiance) efekat, na prvoj slici se dobro vidi:

pcars2012-10-1221-33-lou.jpg

pcars2012-10-1619-00-qmu.jpg

pcars2012-10-1619-02-aju.jpg

809495150514045d329fh.jpg

8094956043b84dbe8005h.jpg

pcars2012-10-1619-31-0ru.jpg

iz auta izgleda ok , ali iz svakog drugog ugla kao led. mislim da su ga preterali sa reflekcijama , trebalo je to malo suptilnije na predelima gde nema bara.

btw. muzika iz avatara.. :wall:

Najzad da probam ovo...igra izgleda odlicno...:) Za handling nista necu da kazem jer sam probao na tastaturi, sa dosta pomoci ukljucenih. Grafika je brutal, i nocne trke su veoma zahtevne, kao i po kisi, GTX570 nije dovoljan za max detalje (ostatak masine i7 3930K , 16GB rama).
DX11 mogu da pokrenem samo iz tweakit toola (iz nekog razloga nemam da odaberem dx9/dx11 exe fajl igre).

pcars20121017114425217.jpg

pcars20121017114111325.jpg

pcars20121017115134192.jpg

pcars20121017115020786.jpg

Btw te wet efekte nisam video, verovatno jos nemam taj build...

Poslednja izmena:
Imas ako si vise od junior membera, samo pokreni lanucher i on ce sam da se updatuje na poslednji 325 build. Wet trenutno radi samo na Bologni, Suzuki i ne bese jos jednoj, ne secam se koja. Inace, dx11 se isto startuje iz launchera ili na pcars.exe -dx11, takodje i novi seta tyre model startujes sa komandom -seta, a mozes i da imas onaj realtime garazni demo na -use3dscene, za razliku onog bik filma koji je defaultan.

Zanimljivo.
Jedini exe koji mogu da nadjem u wmd folderu je pcars.exe (pored onog tweakit toola), nemam ni launcher niti u meniju igre vidim opciju za update, a verzija je 324 :)

Mozda se radi o junior member nalogu...posto je ovo interno zezanje sa pcars u firmi pa je shef mozda uzeo tu opciju (doduse za 45eura?) :p

iz auta izgleda ok , ali iz svakog drugog ugla kao led. mislim da su ga preterali sa reflekcijama , trebalo je to malo suptilnije na predelima gde nema bara.

btw. muzika iz avatara.. :wall:

To je tek prvi pass. Vec se uveliko prodiskutovalo o tome i dosta njih se slaze sa tim da izgleda kao led. Tako da, uskoro se moze ocekivati bolja adaptacija..

Zanimljivo.
Jedini exe koji mogu da nadjem u wmd folderu je pcars.exe (pored onog tweakit toola), nemam ni launcher niti u meniju igre vidim opciju za update, a verzija je 324 :)

Mozda se radi o junior member nalogu...posto je ovo interno zezanje sa pcars u firmi pa je shef mozda uzeo tu opciju (doduse za 45eura?) :p

Verovatno je nekako uspeo da obrise launcher, a jedini nacin da updatujes igru je preko njega. Resenje je da se ponovo skine instaler ili da ti neko okaci launcher.exe, a inace nije sigurno uzeo junior nalog, posto je njegova poslednja verzija 321. :)

To :)
Hvala puno

Pre par dana sam presao na Full Member paket, i malopre sam uhvatio vremena da prikopcam volan i odvozam koju multiplayer trku + stm.
Multiplayer, iako je tek u pocetnoj fazi, vec sada fino deluje. Ali, moram da priznam da sam naprosto odusevljen setom. Nisam previse iskusan kada su voznje na kompu u pitanju, ali onakav osecaj nikada nisam doziveo. Jos jednom, svaka cast SMS-u :D

Konacno sam stigao kuci i prvo sto sam uradio je da sam spojio g25 i probao cars. Posle 6 update-a koliko nisam bio kuci mogu reci samo to da su dosta radili na osecaju voznje sa volanom , zaista se primeti napredak i pravo je uzivanje igrati sa pravim volanom ... Moze se reci da sam odusevljen

Ja redovno igram u multiju, i super je. Jedini je problem novi physics engine, prebacili su kalkulacije na novu verziju Physx-a [cpu based] i trebace im vremena da srede da kolicija izmedju auta nisu ludacki prenaglasene [i jako mali sudari imaju velike posledice, also lagani auti znaju malo da poskakuju [formula A]].

Sve u svemu, uzivam u igri svake nedelje sve vise.

Kad ce novi build za juniore ? Iscekujem ga od ponoci ;)

Konacno resio da se pridruzim vasim investicijama ali ne mogu da napravim pp account.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Pokusao preko hrvatske a pretpostavljam da je ista situacija i sa slovenijom. U pitanju je Intesina internet kartica.
Jel postoji neki drugi nacin da se uplati sa ove kartice?

Jok, sve te "novije" kartice pp glatko odbija. Ovde na forumu ima topik vezan za otvaranje racuna na pp-u, pa pogledaj koji korisnici imaju naloge, pa vidi da li neko od njih moze da ti obavi tu uplatu..

jok, samo paypal koji vise ne radi sa nasim karticama bez obzira koju zemlju iz okruzenja stavis.

Evo gomile mojih random snimaka, uglavnom sudari, cudni bug-ovi novog physics sistema i par ql preticanja. Nisam puno snimao moje voznje, al evo par funny momenata.

[youtube]hLT47WspbwY[/youtube]

Poslednja izmena:
Jedno usputno pitanje, jel igra trenutno podrzava volan Logitech MOMO racing force?

Podrzava sve.

Inace MP je upaljen za 25e tier and above, jedino Juniori nemaju access sada. :) Gomilja ljudi igra igru, netcode je super.

Jel mi se cini ili su cesto razlicite klase automobila na stazi..

To je vs AI, u MP-u trenutno masa namesta sve zive servera sa forsiranim istim kolima kao host.

Sa ovim snimkom mozete nekoga veoma lako prevariti da se radi o real life snimku. :D

[youtube]dGY87d4XhpU[/youtube]

Brate, boje i osvetljenje su spot on!
Sa ove kamere fizika deluje sasvim ok, dok recimo kad gledam ovakve klipove snimane iz kokpita, fizika mi se cini kao uzasna, mozda zbog jako cudne kamere koja se retardirano ponasa u kokpitu, tj. imitira eyepoint.

Sa ovim snimkom mozete nekoga veoma lako prevariti da se radi o real life snimku. :D

[youtube]dGY87d4XhpU[/youtube]

GSI dodaje realisticnijem ambijentu, tj. dodaje iluminaciju boje neba i sunca na stazu. Imas ga u konzoli i mozes da vidis razliku u efektu. Nije jos kompletan i cesto deluje nerealno i bagovito u nekim situacijama, ali ima svojih i momenata trenutno, kao na ovom klipu.

Igra odlicno napreduje u zadnjih par verzija

- STM sistem guma aktiviran po defaultu, ali svi auti za sada koriste FA podesavanja gume [osim novog Ford Kapri-a].
- Sistem kolizija je umnogome poboljsan. Auti imaju "tezinu" i vise nece explodirati u random spin ili skok od 10m u vis kada samo malo dodirnes druge aute. :D
- Par staza je preslo sa placeholder tarmack textura na custom texture. Nirburg dobija sve vise i vise grafita.
- Testiranje vode na sofersajbni je pocelo, u sledecem updateu dobijamo staticnu vodu na Gumpertu. Kasnije ce dodati pomeranje kapi usled vetra i sve ostalo sta treba.
- Trenutno traje nagradna igra u kojoj igraci mogu osvojiti tri Thrustmaster 500 volana i 7 gamepadova.

Poslednja izmena:
Vrh Dno