Jedino sto ja vidim je da auto deluje kao da ima opusteniju suspenziju zobg pomahnitalog amrotizera.
A mene samo zanima kako ce sve to da funkcionise online , sa 20ak automobila , po kisi , na startu trke kada na prosecnoj masini engine treba da crta volumetricne oblake koje ja iz auta necu ni gledati :d
ma upucen sam ja u perfomanse , i znam da je na mojoj masini na kojoj lete sve druge simulacije koje izgledaju pristojno , ova jedva radila na low... sa samo mojim vozilom na stazi :d
Ovo je koliko vidim bazirano na Shift 2 engine-u, sto mi ne obecava mnogo, odusevio sam se kako graficki izgleda ali dzabe ako je "polu-simulacija"..
Jednostavno takvu organizaciju hocu u pcars , ozbiljna trka svakih sat vremena (pa ti biraj kad ces da ucestvujes) sa 15 min kvalifikacijama pre svake trke , uvek da ima preko 15~16 ucesnika koji ne laguju na stazi a od kojih ce ti bar 5~6 biti konkurencija , precizna fizika , laserski skenirana staza , pravila ponasanja na stazi (uz duzno postovanje , sumnjam da polovina te armije sa wmd foruma koja je spremna na upgrade ne bi znala kada da vas propusti , iako im plavom zastavom cupaju oci. O nekim obicajima preticanja i propustanjima , necu ni da govorim).
Sa vama koji cete da vozite time trial i da cupkate fotkice i klipcice a mozda i odvezete 3 trke sa po 5 krugova, ne mogu da pricam o tome.
Ja cak i da zestoko nabudzim masinu , nema teoretske sanse da nesto sto onako izgleda , cak i da bude jos podosta optimizovano , u trenutku kada ima vise online igraca na ekranu , sa promenljivim vremenskim uslovima , i svime , nema debeo frame drop u tim trenucima.
Perce se nikad nije ni malo ozbiljnije trkao, otkad ga ja znam, a znam ga 25 godinaEvo konacno neko ko se malo ozbiljnije trkao online i zna o cemu pricam.
Malo si ga pretero sa hvalospevima na racun IR.Da je moja masina dinosaurus i to je tacno , ali na tom dinosaurusu perfektno ( 80+ fps , sve na max ) radi iracing koji sada odlicno izgleda .
Ne bas kao pcars , ali stvarno fenomenalno u trenutku kada se nadju 24+ auta na stazi i kada gledas samo u automobile ispred i iza sebe i kada najmanji kontakt moze da znaci ne samo kraj za tebe , vec za pola karavana. Svaka trka je takva , znaci 20+ krugova , uvek ima preko 18 ucesnika od kojih su 5~6 mozda nubare koji su ionako na kraju i ne smetaju mnogo vodecima , i uvek su jedno 10ak vozaca vrhunski asovi koji cine ukupan dozivljaj zanimljivim i koji vam nabace osmeh na lice kada vidite kako se brane.
Jednostavno takvu organizaciju hocu u pcars , ozbiljna trka svakih sat vremena (pa ti biraj kad ces da ucestvujes) sa 15 min kvalifikacijama pre svake trke , uvek da ima preko 15~16 ucesnika koji ne laguju na stazi a od kojih ce ti bar 5~6 biti konkurencija , precizna fizika , laserski skenirana staza , pravila ponasanja na stazi (uz duzno postovanje , sumnjam da polovina te armije sa wmd foruma koja je spremna na upgrade ne bi znala kada da vas propusti , iako im plavom zastavom cupaju oci. O nekim obicajima preticanja i propustanjima , necu ni da govorim).
Pcars veze nema sa Shiftom. Madness engine je toliko modifikovan da nema apsolutno nikakvih dodirnih tacaka sa onim iz Shiftova. Prelistaj malo prethodnih par strana, pogledaj klipove, pa sam prosudi. Ti si ovo izgleda pomesao sa onim nesrecnim Test Drive: Ferrarijem.
Pa ljudi se vozikaju sa 20+ automobila na stazi, sa sve smenom dana i noci, pa sve ide kako treba.
Dalje, sto se tice izgleda, iRacing i Project CARS ne mogu da se porede. Jednostavno, Project CARS je svetlosnu godinu ispred iRacing-a na tom polju..
i probaj da uporedis svoje vreme sa njihovim..
A apsolutno ne razumem cemu ova izjava. U najmanju ruku je uvredljiva..
Na ovom forumu su svi jednaki, i ne vidim poentu ovakve poruke..
I opet, opet, opet, opet, samo pretpostavke bez ikakvog osnova..
Nije svetlosnu godinu , bolji jeste ali nije toliko i to samo po pitanju grafike i mozda ffb. Nema poente da gledas kako iR izgleda na yt jer tamo ni ne moze da se vidi , moze da se stekne priblizna slika , ali je potrebno odigrati da bi znali.
..u trenutku kada je iR vec uveliko zreo i ima armiju odlicnih vozaca , isto i rF2 , Aseto Corsa ne zaostaje mnogo ni po cemu...
Pa da , ta vremena koja oni prave na praznoj stazi je realno stanje na trkama. Zasto li se ne voze onda samo kvalifikacije u svim auto-moto takmicenjima![]()
Jesmo na forumu , ali nismo sa zahtevima i ocekivanjima. Vi tvrdite da ce ova igra biti apsolutno nesto najbolje posle sexa i tople vode. Ja vam govorim zasto nece.
Ne vidim stvarno kako vredjam vas. Da sam vas kojim slucajem opsovao pa da mi bude jasno. Koliko se meni cini , vi bi ste da nekom glavu odfikarite samo zato sto misli da postoje veci prioriteti od par oblaka na nebu a za koje vi mislite da ostali developeri nisu znali da urade.![]()
Evo konacno neko ko se malo ozbiljnije trkao online i zna o cemu pricam.
Da je moja masina dinosaurus i to je tacno , ali na tom dinosaurusu perfektno ( 80+ fps , sve na max ) radi iracing koji sada odlicno izgleda .
Ne bas kao pcars , ali stvarno fenomenalno u trenutku kada se nadju 24+ auta na stazi i kada gledas samo u automobile ispred i iza sebe i kada najmanji kontakt moze da znaci ne samo kraj za tebe , vec za pola karavana. Svaka trka je takva , znaci 20+ krugova , uvek ima preko 18 ucesnika od kojih su 5~6 mozda nubare koji su ionako na kraju i ne smetaju mnogo vodecima , i uvek su jedno 10ak vozaca vrhunski asovi koji cine ukupan dozivljaj zanimljivim i koji vam nabace osmeh na lice kada vidite kako se brane.
A u kojoj si se ti to domacoj komuni zadrzao dovoljno dugo da bi mogao suditi o ozbiljnosti iste, posto na NK nisi a koliko znam od ostalih tu su samo LFS komjuniti i to je to!?...
Pretpostavke su bazirane na godinama i godinama igranja simulacija , sto online u ozbiljnijim takmicenjima (pretezno stranim zbog neozbiljnosti domace komune)
Citao sam sinoc sat vremena o igri, itekako je na Shift 2 Engine-u, cak su i isti developeri u pitanju... Naravno sve to moze da se modifikuje ali pitanje je koliko.
Vidim da se igraju posebno sa fizikom svakog automobila, umesto da postoji jedna generalna 'formula' za sve automobile, sto je mnogo bolje resenje..
Perce se nikad nije ni malo ozbiljnije trkao, otkad ga ja znam, a znam ga 25 godina![]()
Malo si ga pretero sa hvalospevima na racun IR.
Tih 5-6 nubara ( kako kazes ) smetaju mnogo vodecima, pogotovo na ovalima gde ih prestizes za krug svaki cas. Osetio na svojoj kozi ( limariji ) mnogo puta.
Ne treba biti as pa voziti stalno defanzivno, unutrasnjom stranom. Definitivno nije zanimljivo, pogotovo kad ga konacno uhvatis sa dobrim izlazom iz krivine, a faca krene da leluja ( blokira ) po celoj stazi.
Vozila koja laguju ima konstantno. Igra ih izbaci, ali zna da bude prekasno ( bar za tebe ).
Uvek se nadje bar jedan, koji misli da pravila ne vaze za njega ( ili ih jednostavno ne zna ).
I za kraj, nema ozbiljne trke svakih sat vremena, jer koliko je meni poznato, na sat se voze trke samo za rukije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari