Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Is 'Project CARS' coming to steam?

No one that knows the answer will respond to you here. Try contacting the developer instead.

I did, I said is project cars coming to steam, and he said only when the radiator gets damaged.

:d

ROFL the dev trolled you....

You do at least get the joke right?

I don't understand, so I just asked him again but used different words, I said, is pCARS going to be on steam, and he said no its on a racetrack????

Why can't they just answer?

ROFL what a troll bastard

If a radiator breaks the rad will leak thus creating steam....

Ask him if his project will ever become available to purchase on Valve's game marketplace?

Ok I asked him if his project will ever become available to purchase on Valve's game marketplace?

He said yes as long as its not next the smelly fish stall????

WTH!

:laugh:

Izvor

Eh da, također:

http://www.wmdportal.com/

Bice ovo superiska kad bude gotovo. :)

Sto nece biti jos dugo. :) Damage model je tek u alpha fazi, a po poslednjem 1.24 buildu za nas juniore performanse su dosta poboljsane u odnosu na prethodni. Kombinacijom SMAA injectora i grafike podesene u igri na high-ultra sa 10 automobila, recimo na delimicno odradjenom Bathurstu izvlacim solidnih 50-60 fps-a a negde i 40-ak. Odlicno za sada a i izgleda sjajno. Osvetljenje su uboli bas kako treba a i svidja mi se funkcija developer debug konzole koja se poziva na F1 i u njoj moze da se steluje rendering.

Da ali kako ce to izgledati pri promeni vremena/tranzicije noci i dana.. ;)

Sto? Koliko vidim fotografi su digli temu na njihovom forumu sto se tice osvetljenja i ovi ih cesto slusaju i koriguju osvetljenje prema njihovim zeljama (hdr exposure). Meni je trenutno suncano i oblacno odlicno uklopljeno i deluje sasvim realisticno gledajuci slike. Za noc cemo da vidimo ali verujem da ce biti dobro a inace, Marko nemoj opet sa skepticizmom. :p

Nisam primetio dinamicku promenu vremena. Znaci ono pocnes trku dok je suncano pa kasnije pocne kisa. To me zanima :d

I mene zanima kavurma i cvarci. :D Cek polako, bice svega cak najverovatnije i snega, mislim ne zove se ovo sada bezveze pre-alpha a neki bi vec i na steamu da je kupe sada...

A brief update - we're still not quite ready to enter full design, planning and production but we have come up with a short term priority list based on member feedback and available team resources. In very rough priority order (but all will be started soon if they haven't been already) this is:

Input lag (new threading system)
New FFB system
Car specific steering lock support
Fix low speed grip issue
Trees improved
Improved car reflections
Car and track updates as usual
Tire deformation
Open face driver added for 67 car
AI parameters exposed in UI
Night lighting
"High detail player car" option added to UI
Vehicle livery selection in UI
1st person driver animations
GUI usability improvements (including track select menu)
Kart physics fixes (low speed grip fix will help a lot)
Leaderboards (specifically client-server instant updates, ghost support)
Multiplayer
Pit-to-car radio
Damage fixes/improvements, including wheel to wheel contacts
Dynamic time/weather system
Driving school
Slow motion replays
Camera tool for use by team members
Web leaderboards
Helmet cam with reflections

Andy Garton je napisao(la):
It was a plan for Jan/Feb/Mar initially, but a couple of larger effort items (e.g. dynamic time/weather) have been moved on to the list which will likely take longer (we'll see at least some progress on it soon though).

^Eto Mare spec za tebe. :p

Poslednja izmena:
Igleda odlicno i sad mi zao sto sam prodao Momo racing :(

Klijent moze svako da skine ali pri pokretanju igre trazi net i user/pass, cudi me da hakercici i crackercici nisu skinuli zastitu do sada mada je ova igra totalno neinteresantna sirokim narodnim masama pa se verovatno zato ne cimaju.

Pretpostavljam da ne moze da se koristi isti username i password vise korisnika u isto vreme :)
Cek, ako sad doniras, recimo 10 ojra, sta ti dobijas kad igra izadje ? Full verziju ?

Ne moze vise korisnika u isto vreme ali mozes da das account nekom da proba, dogovorite se kad ko igra i nema problema. Mislim da ne dobijas full igru nego novac u zavisnosti koliko se primeraka proda, imas onaj dijagram neku stranu unazad, za oko 200000 kopija dobijas koliko si ulozio, sve sto se proda preko je zarada pa posle kupis igru ako hoces a kupices je sigurno :) , veruj mi, vec sada je odlicna

Pa nekako je to delimicno tacno... npr. cekas da prodje dosta vremena da se ubaci dosta featuresa u igru i da se solidno ispegla da bi bila bolja za prodaju. :D Medjutim, po nekom sadasnjem pisaniju, investicije im slabo idu, tj. ima dosta korisnika do 1000 evra najvise a onih preko ima veoma malo, tj. video sam da ima samo jedan koji je ulozio 25k. Napredak igre dosta zavisi od investicija ali ako ih ne bude bilo mnogo za neko duze vreme koliko sam video Ian trazi neke nove investicije od velikih ulagaca tako da ce tada mozda sitni investitori i imati manje odluke na igru. Mada, po nekom mom misljenju to nece imati neki veci utisak na vec zacrtani razvoj igre, vec mozda ce samo smanjiti uloge sitnih investitora oko finesa i sitnijih zelja. U sustini videcemo sta ce da bude, mada mislim da nece ispasti nista lose.

Klijent moze svako da skine ali pri pokretanju igre trazi net i user/pass, cudi me da hakercici i crackercici nisu skinuli zastitu do sada mada je ova igra totalno neinteresantna sirokim narodnim masama pa se verovatno zato ne cimaju.

Ova igra je community project i finansira je zajednica. Nisu ovi sa scene tolika gamad da krekuju takve igre a pogotovo ne WIP verzije. Imaju i oni neke principe, mislim da par ruskih igara nisu dirali prvih nekoliko nedelja radi što uspešnije prodaje igre.

Drugo su EA/Activision naslovi, koga briga da li će oni zaraditi 100 miliona više ili manje...

Sto ne objave da npr. prvih 10.000 koji doniraju preko 10-20$ dobijaju na kraju besplatno full igru. To mu dodje nekih 100.000 - 200.000$. E sad da li je to njima ok para, bem li ga.

^Gledaj, ti ako si uplatio sada 10 evra i igra se npr. proda u 250k primeraka ti vec imas 1:1 povracaj tog novca a sve preko toga je cista zarada koju eto mozes da iskoristis na kupovinu igre. Sada da li ce to biti 20-40 dolara tacno se ne zna jer postoji mogucnost da bude nesto sitno pa da se za svaku stazu i ostale automobile, rezime voznje naplacuje. Jos nije odluceno kako ce ici pre svega sto je igra u ranoj izradi i ps3 i x360 naplacivanje jos nije utvrdjeno ali ono sto se zna je da je pc verzija finalne igre besplatna sa ogranicenim rezimima i sve ostalo ce da se kupuje. Verovatno ce i junior investitori imati neke povlastice ako budu zeleli da kupuju jos nesto u igri ali otom potom kad se igra nadamo se zavrsi iduce godine.

G@W je napisao(la):
Ova igra je community project i finansira je zajednica. Nisu ovi sa scene tolika gamad da krekuju takve igre a pogotovo ne WIP verzije. Imaju i oni neke principe, mislim da par ruskih igara nisu dirali prvih nekoliko nedelja radi što uspešnije prodaje igre.

Ma nema to veze sa krekerima i ostalim kolacicima :D, mogu oni da krekuju igru ako zele nego im verovatno nije privuklo paznju a i sama investicija od 10 evra je mnogo isplativija nego da se neko zamlacuje sa krekovanjem pre alpha verzije igre. :) A mozda, recimo mozda, nije ni lose da scena krekuje da vise njih sazna za igru i time stvori jos potencijalnih investitora.

Btw, planiran je i neki free demo u kasnijem razvoju igre kada bude zeleli jos investitora i kada se kod ispegla i ubaci jos featuresa da privuce jos paznje ljubitelja voznji...

Nije meni zbog povracaja novca i neke zarade. Trulo mi da dam 10 ojra i da se igra privede kraju za mesec dana i onda ga duvam dok se ne proda u milion primeraka da bi doplatio za full :)

Neće izaći minimum do leta 2013. :)

Nemam pojma, ja sam uplatio odmah cim sam cuo za ideju da community finansira i ima velikog uticaja u razvoj igre a narocito sto se radi o racing sim igri. Non stop kukamo kako su igre trule i sve losije a kad nam se pruzi prilika da podrzimo ovako nesto onda mucak :) .

Auuu, pa ovo stvarno dobro izgleda. Ajde javite se vi koji imate instaliranu betu (alfu ili sta vec :)) da li to bas tako izgleda i u igri i kako se ponasa frame rate sa jednim i vise vozila na stazi ?

Vrh Dno