Šta je novo?

by DLioN CASE MODDING. . .

DLioN

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2006
Poena
309
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 2700X with Thermalright Peerless Assassin 120
Matična ploča
ASUS PRIME B450-PLUS
RAM
G. Skill Ripjaws V F4-3200C16D-16GVKB
GPU
SAPPHIRE NITRO+ RX 590 8G G5 SE
Storage
Crucial P3 500GB PCIe M.2, Crucial BX500 480GB, Geil Zenith Z3 512GB x2. . .
Zvuk
Logitech G633S, Altec Lansing ATP3
PSU
Cooler Master Real Power M850
Kućište
Cooler Master HAF 922
Monitor
acer CBA322QU
Miš & tastatura
Logitech G9, Roccat Kone XTD, Logitech G15 v2, Logitech G213 PRODIGY Gaming. . .
Ostale periferije
Xbox Elite 1,Elite 2
Steam
https://steamcommunity.com/id/dlion/
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moj stari ljubicasti DragoN u Attach-u, a ovaj drugi sam radio samo secenje stranice (farbanje iste), montiranje plexiglasa & lepljenje folije. . .

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

6.JPG

8.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

Izvinite zbog loseg kvaliteta slike.

A ovako to rade profi. . . http://www.smoothcreations.com

Prilozi

• Purple DragoN.jpg
    Purple DragoN.jpg
    366.6 KB · Pregleda: 95
Vidi se da si se potrudio mada meni se ovo ne svidja ali to je moj licni ukus. Tribali i zmajovi su mi ciganija i lose je to sto kad gledas spreda leva i desna strana, oni "coskovi" koji su obli ustvari imaju razlicite tribale i spreda uopste nisu simetricni. To mi je prvo zapalo sa oko.
Mada koliko god da su lose slike deluje mi da si to jako precizno uradio sto je za pohvalu i stranica mi se svidja :)

[SAJ]ber Kurajber:
Tribali i zmajovi su mi ciganija i lose je to sto kad gledas spreda leva i desna strana, oni "coskovi" koji su obli ustvari imaju razlicite tribale i spreda uopste nisu simetricni. To mi je prvo zapalo sa oko.

Sto se tice tribala tako je zeleo lik cije je kuciste, sto se tice simetricnosti tu si upravu znam i ja za to tu sam se zeznuo kad sam pakovao u CorelDRAW i nisam zarotirao jednu vec napravio 2 iste i tako isekao na cateru, hteo sam da ispravim tu gresku ali cater nije moj tako da me mrzelo da idem opet da secem foliju, a ovom liku se zurilo, tako da je tako i ostalo ****ga, tako je to kad se zuri i kad ti neko stoji nad glavom dok radis i krene pricom a kad ce da bude gotovo, a jel moze to za jedan dan da se zavrsi. . ., samo sam stranicu sekao 3 dana (svaki dan po malo tj. dok sam sve nacrtao pa isekao, pa se jos i ceona brusilica greje, pa dok se ohladi. . .)

Midgard:
isto vazi i za link koji si ostavio,baci pogled na ovo : http://www.million-dollar-pc.com/

Znam za taj sajt, ima extra odradjenih ali nema nijedno koliko sam ja video da je farbano Airbrush-om, sto se tice dizajna ovako nesto mi se jako svidja http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=142664 jos da je radio tu airbrus. . .

evo ovako... :)

1. kada radis prezentaciju moda odradi slike nekim kvalitetenim fotoaparatom (ako nemas, pozajmi). ovako izgleda mnogo amaterski.
2. neka te fotografije budu uniformne, tj neka budu sve iste velicine (recimo 900x600 ili 800x600)
3. mozes i da napises malo worklog sta je radjeno, kako je seceno i sl. gde si radio izradu tribala (ko je sekao i cime) verujem da ljude porde samog izgleda kucista i to zanima (barem mene zanima)

a sada sto se tice samog moda. meni je previse sareno, mnogo svetlo, ako vec ides na neonke onda uzmi jednu svetlost koja ce biti dominanta, onda moras i hardware malo da uredis da odgovara samom modu (naravno ako je primarni cilj da sve bude sareno, onda moze i sam hardware da bude saren). ono najbitnije moras da pazis na detalje (i to pogotovo na sitnice) koji cine mod uspesnim. evo vidim stavio si ogledalo na pod kucista, a recimo zaboravio si da stavis pci covere na one neiskoriscene slotove, odmah ruznije izgleda taku rupicasto. cable management je blago receno uzasan. ako vec stavljas prozor na stranicu (koji je moram priznati odlicno isecen, pa napisi kako si je i cime sekao) onda unutra mora sve da bude lepo slozeno, ne mozes samo spojiti kablove i vozi.
pa da kazem za kraj, stranica je odlicna (iako me flames and tribals nesto ne privlace), tribali su isto odlicno odradjeni (naravno kada je masinski seceno), ono sto mnogo kvari konacni utisak je aljkavost u finalnom touch_u. ako vec nekome radis (pretpostavljam za pare) to mora da bude savrseno (ajd ne bas savrseno, savrsenstvo kosta, a i ne postoji bas savrseno). ali gledaj na to da ostavljas svoj pecat na tom kucistu, i jos ako to prezentujes na forumu, onda ipak ti detalji i sitnice moraju biti na nivou. ovako izgleda kao da si nekome isekao stranicu nalepio tribale i dao mu pa neka se on zanima sa ostatkom moda.

mi koji smo videli dosta toga po netu ovo je baceni trud ;)

Dobro de, ne morate odma opaliti po coveku, trudio se... Mod je mod, kakav god on bio. i kuciste je unikat i verovatno je vlasnik ovako i hteo da ispadne, a osecam da 90% vas koji ga pljujete, kod kuce imate nemodifikovana kucista.

teziti ka savrsenstvu FLOW by Ian Helmar

AMAN ZA MAN. . .

Ovako:

1. samo sam hteo da pokazem moje staro ljubicasto kuciste koje imate u Attachu
kako sam ga odradio pre 2 godine i to je to, nisu bitne komponente koje su u njemu jer mi ono sad sluzi samo za download i nista vise. . .

2. sto se tice drugog kucista sa isecenom stranicom u obliku flejmova, rekao sam jos na pocetku, kuciste nije moje, doneo ga lik da mu odradim samo stranicu, isecem tribale na cateru i zalepim ih, i nista vise, neonke, cooleri, kablovi, hardware & sve ostalo je njegovo, tako je stajalo kad je doneo, i nisam bio placen da radim bilo sta drugo osim stranice i lepljenja folije, tako da me za ostalo ne interesuje, mada da je moje odradio bih malo drugacije, ali to nije bitno. . .
Radio sam samo crtanje i secenje stranice (farbanje iste), seceno je ceonom brusilicom, montiran plexiglas & ne znam sta tu vise nije jasno. . .

3.Sto se tice foto aparata "nema se ne moze se" xa xa xa. . .:alo:

Inace koristim ceonu brusilicu marke MATRIX 135Watt, s ostalim dodacima za secenje, obradjivanje & to je to, sve ostalo je ruka. . .

Trenutno imam HAF 922 (hardware iz potpisa) koji planiram da radim ali tek kad krenem farbanje s Airbrush-om. . .

d0minat0r:
mi koji smo videli dosta toga po netu ovo je baceni trud

Vi koji ste videli dosta toga na NET-u, mozete samo da gledate & sanjate & nista vise osim toga, a ja cu da se igram sve dok budem ziv!. . .:banana:

Prilozi

• Purple DragoN.jpg
    Purple DragoN.jpg
    345.5 KB · Pregleda: 45
  • SAD.JPG
    SAD.JPG
    427.7 KB · Pregleda: 74
Pogledaj ilidanov mod tu netreba nesto mnogo novaca da izgleda normalno
sad ja ne znam koliko imas godina ako imas 12 13 ok zmajvei i tribali ako imas vise e onda ne znam samo hocu da dam savet
i malo je kic crna/ljubicasta
za 1500 2000 din mozes plastificirati kuciste i da to dobije novu dimenziju ali naravno bataliti kineze
ako ti nemas potrebe za necim bolji od farbanih kineze onda je to vec nesto drugo
i da za dobar mod moras imati dobro kuciste a posto ti imas kineza od 1000din onda dzabe sve
divim ti se kako se nesmoris kad vidis kako izgleda FLOW i tvoje kuciste :D

PURPLE DRAGON. . .

A meni je LjUBICASTA ZAKON, a ovo imam ako te bas interesuje. . .

Prilozi

• HAF 922.JPG
    HAF 922.JPG
    448.4 KB · Pregleda: 131
Koliko vidim imas kilo prasine na cpu cooleru :D

mastercula:
Koliko vidim imas kilo prasine na cpu cooleru

Na hladnjaku ne na cooleru. . ., ima se moze se. . .:wall:

Poslednja izmena:
ima tu u BG ali za tacnu adresu ces cekati posto ne znam
imas u sobotici za tako smeshne pare ;) to je sigurno

Xaxaxxxa.... Cuti kad poceli meni da pricaju sa sam Coloseum LOLz... Mod je ok inace sve zamrke koje si dobio ovde od par likova ,vise su kao predlozi momci nisu hteli da pljuju samo da ti pomognu kako jos bojli da budes u onome sto volis da radis. Moje zapazanje neko pored svega vec navedenog u ostalim kometarima je kada si vec modovao kuciste sto se neseti da izbusis rupe i sakrijes kablove,da ti bude sve cakum pakum...

Nazad
Vrh Dno