AMAN ZA MAN. . .
Ovako:
1. samo sam hteo da pokazem moje staro ljubicasto kuciste koje imate u Attachu
kako sam ga odradio pre 2 godine i to je to, nisu bitne komponente koje su u njemu jer mi ono sad sluzi samo za download i nista vise. . .
2. sto se tice drugog kucista sa isecenom stranicom u obliku flejmova, rekao sam jos na pocetku, kuciste nije moje, doneo ga lik da mu odradim samo stranicu, isecem tribale na cateru i zalepim ih, i nista vise, neonke, cooleri, kablovi, hardware & sve ostalo je njegovo, tako je stajalo kad je doneo, i nisam bio placen da radim bilo sta drugo osim stranice i lepljenja folije, tako da me za ostalo ne interesuje, mada da je moje odradio bih malo drugacije, ali to nije bitno. . .
Radio sam samo crtanje i secenje stranice (farbanje iste), seceno je ceonom brusilicom, montiran plexiglas & ne znam sta tu vise nije jasno. . .
3.Sto se tice foto aparata "nema se ne moze se" xa xa xa. . .:alo:
Inace koristim ceonu brusilicu marke MATRIX 135Watt, s ostalim dodacima za secenje, obradjivanje & to je to, sve ostalo je ruka. . .
Trenutno imam HAF 922 (hardware iz potpisa) koji planiram da radim ali tek kad krenem farbanje s Airbrush-om. . .
d0minat0r:
mi koji smo videli dosta toga po netu ovo je baceni trud
Vi koji ste videli dosta toga na NET-u, mozete samo da gledate & sanjate & nista vise osim toga, a ja cu da se igram sve dok budem ziv!. . .:banana: