Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Vidim da već danima nema nikakvog apdejta, a daleko od toga da radi kako treba. Brzo su digli ruke od popravki...
Pa i sam aparat izbacuje vozila iz sistema, mozes da pratis sva vozila odjednom i vidices da neka ispadnu sama od sebe (ljudi su pricali da se ovo u Ns-u i Nisu cesto desava, da su losi uredjaji) i onda tog vozila nema minut dva tri pa se pojavi i tako u krug, malo malo samo vozilo ispadne pa se odjednom pojavi u sistemu.Zašto niko ne obuči vozače kako se pali GPS? Dosta vozila nema u aplikaciji iako poseduju Bus Logic uređaj. Jednostavno ispada da vozači ne znaju da prijave vožnju.
to je u nadležnosti Sekretarijata za javni prevoz. sad, što je skroz prepušteno nekoj firmi je pitanje koje prevazilazi ovaj forumbudući da je Kentkart i za to bio zadužen.
Pošto je Google Transit RIP, šta kog vraga koristiti ako treba da iscrtam sebi rutu za neki zabačeni deo grada gde moram otići. Moovit jel funkcioniše? App mi je bio apsolutno užasan pa nisam ni koristio, gugl radio posao, dok nije...prestao.
Pa kentkart je ažurirao bazu, a sigurno oni nisu hteli da iznose izmene zbog novog sistema.no, koliko vidim, ionako nije ažurirano od marta (u međuvremenu je došlo do promene cenovnika, npr)
Kao što je i već napisano, Citymapper je odličan, ima manje reklama od moovit-a.Pošto je Google Transit RIP, šta kog vraga koristiti ako treba da iscrtam sebi rutu za neki zabačeni deo grada gde moram otići. Moovit jel funkcioniše? App mi je bio apsolutno užasan pa nisam ni koristio, gugl radio posao, dok nije...prestao.
pročitati poruku koju sam linkovao, da biste se uputili. nije Google Transit RIP nego nema više tog web servisa (izvora podataka) za Beograd
S obzirom kako ostale stvari (ne) funkcionišu.
Samo da znate - ovo još uvek radi na Huawei Petal Mapsutek sad u medijima pišu kako nema više Google Transit za Beograd. a prošlo je barem 2 sedmice...
Da odgovorim sebi. Nije doslo do duplog dobijanja racuna za Juli vec sam poslao 1. Jula poruku za Juli a pošto je 31. istekla karta poslao za Avgust a kako su obe poruke poslate u Julu automatski sam imao dva racuna po 2200. E tu je razlika u odnosu na Bus Plus gde sam od 25. u mesecu uplatio masečnu kartu koja se aktivira za mesec za koji plaćena.Evo sta se meni desilo prosle nedelje. Radim trenutno u Padinskoj Skeli gde je los signal (Yettel). I posaljem ja poruku za A30 ali ne dobijem povratnu SMS poruku, Obrisem misleci da nema od toga nista. Uvece kada sam se vracao kuci u busu posaljem ponovo poruku i posle delica sekunde dobijem povratnu poruik sa kodom i dokle mi vazi karta. Posle par dana dobijem racun za telefon gde mi je ladno uracunato da sam platio dve karte za Avgust mesec. Zvao sam operatere objasnio im u cemu je problem. Rekli su da ce miu dari odgovor za 8 dana. Ja naravno nisam jos platio racun (mogu da cekam do 20. u mesecu). A videcu da zovem i 11011 ili da posaljem mail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari