Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

Na iOS aplikaciji nema broja stanice uz naziv, na Androidu ima. Ako neko čita da ispravi to :)

na Android aplikaciji kaže da za izabrano stajalište nema nijedno vozilo u dolasku ili fali dosta vozila. npr., danas mi došla 2 vozila (svako na svojoj liniji) koja uopšte nisu bila prikazana u aplikaciji
izgleda da ne rade dobro ti uređaji (sa GPS-om) u vozilima

jao video sam ih gomile danas i nikako da skapiram čija je to uniforma. Izgledaju mi pola kao panduri, a pola kao automehaničari u kombinezonima.
I ja sam ih video juce isto, izgleda stvarno zaposlili bivse kontrolore iz BusPlusa. Sunce ti yebem, na sta lice one njuske:ROFLMAO: Njih 4-5 opkolilo nekog momka zbog karte.
Isto nose neke kombinezone, sta li su.. ali nisu uniforme od komunalaca.

Nekoliko njih na stanici u Zemunu, bleje i pričaju, nisu ušli u par buseva dok sam ja bio na stanici. Neki hibrid bivših Busplus radnika i komunalaca. Tačno vidiš da je mutacija u pitanju, nekako ovaj grad uvek uspeva da iznedri još gori šljam svaki put. A mislili smo da od Vesića nema goreg, kad ono... :D

Sad videh dvoje opet, izbliza.. Nose plave polo majice, tamne pantalone i plave kačkete sa grbom Beograda. Na leđima mislim da im piše kontrola gradskog prevoza. 😂

Da li je neko pokusao da kupi mesecnu kartu na kiosku? Ja juce i danas pokusao, rekose mi na kiosku kako su dobili instrukcije da ne prodaju mesecnu. Ne znam da li me prodavac farba ili je stvarno tako?

Pokušao i uspeo bez problema. Jedan od kioska u 27. marta blizu Mašinca.

Moze i na PP koji je kiosk posto ja stanujem bukvalno na pljuvomet od Masinca i TMF-a (Kraljice Marije blizu Vladetine). Da znam ubuduce.

Znam koji je, hvala ti. :)

Beograd plus ver. App 5.77, ne znam koliko je updatea bilo u međuvremenu, ali ne prikazuje uopšte dolaske. Prvo sam se smorio da ću se načekati, ali kada sam proverio na drugom telefonu, prikazivalo je dolaske.

zanimljivo, sada aplikacija, makar na Androidu, prikazuje stajališta kao raznobojne čiode. takođe, uz nazive stajališta su navedeni brojevi

Screenshot_2023-10-10-20-07-54-618_buslogic.beogradplus.jpg

navodno je preko Yettel aplikacije moguća kupovina karata

zanimljivo, sada aplikacija, makar na Androidu, prikazuje stajališta kao raznobojne čiode. takođe, uz nazive stajališta su navedeni brojevi
Mislim da je to zbog istog naziva stanice, a razlicitih polazista na okretnici, bar sto se tice tako velike okretnice kao sto je Zeleni venac, korisno svakako.

То је од последњег апдејта, има можда недељу дана. Много је лакше овако одредити која ти станица треба...

Yettel aplikacija otvori sms aplikaciju i upiše tekst koji treba za izabranu zonu i vreme, kao i broj na koji šalje.

F8K87_3XsAI_bwq.jpg
Stavili u nekim autobusima.Slika je sa twittera preuzeta.

Bese bus plus aparati "najvece zlo i prevara"?

Realno su bili tesko njesra, posebno njihova aplikacija koju za pet godina ili koliko vec nisu ni jednom posteno azurirali.

Elem, vidim raskopali su skoro sva gsp stajalista po gradu, pitao sam majstore kazu montirace se Info displej tabla sa prikazom u minutima za koliko koji autobus pristize.

Ova je bogatija opcijama, ali zato je optimizacija nula. Spora je do bola, pokreneš je - 5s gledaš splash screen, onda još 3 sekunde da povuče lokaciju, pa onda dok izlista vozila...

Stara je bila munja u poređenju sa ovom po aspektu brzine.

Ova je bogatija opcijama, ali zato je optimizacija nula. Spora je do bola, pokreneš je - 5s gledaš splash screen, onda još 3 sekunde da povuče lokaciju, pa onda dok izlista vozila...

Stara je bila munja u poređenju sa ovom po aspektu brzine.
Nema sanse,bas je busplus bila ocajna,ali i ova moze biti mnogo bolja,to se slazem.

Displeji koji će biti postavljeni na stajalištima:
Screenshot_20231016-124532~2.png

Kažu i da će u narednim danima ponovo poraditi Google Transit.

Prelep dizajn, izbor boja podseća na logo jedne stranke.

Boje grba Beograda i naše zastave. Da nisi to rekao ne bih u životu ni pomislio. Ali sada je crv zavere usađen duboko.

Ako postave displeje na svako stajaliste, Google transit proradi ponovo, omoguce opet neko glasovno obavestenje o tome koja je sledeca stanica u autobusima, ovo ce pogotovo sa trenutnom cenom karte biti nesto najbolje sto smo do sada imali.

Nazad
Vrh Dno