To sam ja isto pisao pre par dana...Znači, tehnički možeš da imaš spreman template za kartu od 90 minuta u poruci, i onda samo pošalješ čim vidiš Belog 😀
Povratna poruka stigne odmah, sve legitimno, sve aktivno.
Važi, rešili švercovanje, bravo Gangula! 😆
Ja sam platio vec 5-6 puta kartu i stize momentalno validacijaTo sam ja isto pisao pre par dana...
Odgovoreno mi je da nakon ulaska Belog servis tj. potvrdu na čekiranje karte čekaš neko vreme (ne dolazi SMS odmah) pa te to sprečava da ovo uradiš, tj. Beli stigne do tebe pre nego što ti stigne validacija karte.
Drago mi je zbog tebe.Ja sam platio vec 5-6 puta kartu i stize momentalno validacija
Pa zato ti i kazem da nije sa zadrskom. Ako se vratis 20 godina u nazad da bi ispravio trenutne probleme onda normalno da nece funkcionisatiDrago mi je zbog tebe.
Kažem ja sam se samo zapitao u čemu je poenta ako je validacija momentalna jer će se svi švercovati, a sms puštati tek i samo kad vide Belog kontrolora...Pa su mi odgovorili da to ne može zbog toga što validacija stiže sa zadrškom.
Nisam iz Bg, pa ne mogu da proverim u praksi, ali ispade da je tako kako ti kažeš.
Nije bas tako, probaj da se prijavis na konkurs za komunalca pa ces videti da ne prolaze svi, i imas obuku par meseci u kamenici.Takođe, neko je pomenuo, zašto bi komunalac hteo da radi taj posao - pa zato što je svakako plaćen, a pitanje je ko od njih je prošao bilo kakve škole i obuke, već ulične grubijane uvuku u uniforme i tutnu im značke.
Ali 8000!Ok, hvala, šta da radim sa nepersonalizovanom BusPlus karticom na kojoj imam 8.000 RSD kredita?

Ovo je potvrdjeno iz vise izvora.Kvalitet njihovog hardvera i softvera je upitan bar što znam po iskustvu koje su mi rekli par ljudi iz Novog Sada i aplikacija za Android je mnogo bolja i funkcionalnija od one za iPhone.
Naravno da niko nema prava da te natera da drzis upaljen telefon, ali njih to ne zanima. Dodju, pitaju da pokazes kartu, ako ti se ugasio telefon isto je kao da je nemas jer nemas nacin da dokazes da si je zaista kupio. Sto se njih tice, daju ti kaznu pa se ti iduci put pobrini da drzis telefon ukljucenim i punimDobro, neka ima i kašnjenje od 2 minuta, pošalješ poruku i ugasiš telefon, kada ti priđe kažeš, evo samo sačekajte da upalim telefon, ugasio se sam,
i u međuvremenu stigne i poruka.
Plus, možeš da kažeš da si poslao poruku ali ne znam zašto ne stiže (meni se uzgred ovo i desilo, nije nikada ni stigla).
Šta ako ti se isprazni baterija u međuvremenu (uzgred, ovo kada mi nije stigla poruka, baš tada sam imao i manje od 5% baterije na telefonu)?
Postoji li obaveza da ti je svo vreme u autobusu uključen telefon, a ako je i ima to je pomalo besmisleno.
videti ovdeZnate li kakvo je sada pravilo za starije od 65 godina a kakvo za penzionere?
Da li je sada potrebno kupiti ili nabaviti ili dobiti neku ispravu? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari