A srednjoškolci koji nemaju prebivalište u Beogradu, njih ko šiša...Ko ima srednjoskolce.
forum.benchmark.rs
Obzirom na to da znam kako funkcionise prekrsajno kaznjavanje, "beli" sigurno nece voditi stranog drzavljanina u prekrsaju kod dezurnog sudije za prekrsaje, tako da za njih fakticki i jeste besplatno.Bukvalno mi nije jasno kako se stranci snadju kod nas u prevozu, mislim sad tek ne znam kako ce placati..
Niko ne ocekuje objasnjenje na srpskom nego na engleskom.I ti odeš preko pa ti je sve objašnjeno na srpskom 😀
Malo smešan komentar za IT forum.Cak i uslovljavanje da poseduje mobilni telefon ne mora analogno da znaci da zna da salje sms poruke,
a moze da u opste nema kredita i mogucnost placanja sa njega.
Pa to i kažem. Srednjoškolci koji su došli u Beograd da se školuju (matematička gimnazija, srednja geodetska...) jer tih škola ima samo u Beogradu oni nemaju povlašćene karte, jer nemaju prebivalište u Beogradu. Koliko znam život u srednjoškolskom domu ne znači da je prebivalište u Beogradu.@nemanja123 primenljivo i na srednjoškolce
![]()
Bus Plus tehnologija
Dobro, neka ima i kašnjenje od 2 minuta, pošalješ poruku i ugasiš telefon, kada ti priđe kažeš, evo samo sačekajte da upalim telefon, ugasio se sam, i u međuvremenu stigne i poruka. Plus, možeš da kažeš da si poslao poruku ali ne znam zašto ne stiže (meni se uzgred ovo i desilo, nije nikada ni...forum.benchmark.rs
A kom srednjoskolcu su trazili karte/identifikaciju do sada ???A srednjoškolci koji nemaju prebivalište u Beogradu, njih ko šiša...
Moj klinac 4. srednje, nisu ga pogledali nikad u autobusu kontrolori, samo prođuA kom srednjoskolcu su trazili karte/identifikaciju do sada ???
ne vozi se samo IT forum prevozom, vec upravo ukazujem da se voze i druge kategorije kao sto su stranci,Malo smešan komentar za IT forum.
Sve karte postoje i u papirnoj formi i ako mi zatreba kupiću je kao papirnu osim one od 90 min jer ne želim da razmišljam da li mi je baterija na izdisaju, da li će mi vrisnuti telefon (softverski ili lom) ili pak zaboraviću fon u kafani
Zbog toga će komunalci da kontrolišu sada. I ja sam bio srednjoškolac do prošle godine i nikad mi kontrola nije tražila kartu od početka do kraja kentkartovog postojanja.Moj klinac 4. srednje, nisu ga pogledali nikad u autobusu kontrolori, samo prođu
Za sada karata nema u trafikama što je čovek i objasnio u jednom od prethodnih postova a to što su ljudi navikli dž da se voze pa im smeta novi sistem je koliko kapiram poenta većine postova što dovoljno govori o kulturi. Napisao sam kartu od 90 minuta kupujem normalno slanjem poruke a za recimo 7 ili 30 dana otišao bih do jednog od prodajnih mesta a to što švajcarac ovde šeta busom čudi me da nema našu najobičniju pripejd karticu, i kad se ide preko čovek se pre putovanja raspita o smeštaju, kako funkcioniše javni prevoz, cena taxi usluge, cena usluge mobilnog operatera i sl.papirnu kartu sasvim sigurno ne mozes kupiti u svim delovima grada, jer da bi dosao do centra prvo moras da dodjes sa periferije.
Upravo kao ovaj svajcarac sa kojim sam jutros pricao.
Bas me zanima kako bi mu ti objasnio gde da kupi kartu u jakovu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari