veljaNBG
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2005
- Poena
- 650
Ko je dovoljno neinformisan da im da licnu kartu, i treba da ispasta.
Ali nisu svi iz Beograda, a ni iz Srbije, ne možemo očekivati da svako zna da ako ti kontrola u autobusu traži ličnu kartu da ti ne moraš to da uradiš. A i treba da se zna red, jel može ili ne može da ti traži ličnu kartu i da to bude zvanično, a ne ovako, ko ide redovno u teretanu taj ne mora da plaća kartu, a ostali moraju.Ko je dovoljno neinformisan da im da licnu kartu, i treba da ispasta.
Koliko sam ja primetio putnici skoro uvek napadnu kontrolora kad zaustavi vozilo dok putnik bez karte izađe.ne treba nama to, nego da lepo vozač odmah stane i neće da krene kad se zadesi neko bez karte, putnici će sami da pojedu za doručak tog. da zbog njega kasne na posao i da im se odbija od plate i rizikuju otkaz....
Ma bice komunalni policajci pored kontrolora kada budu trazili licnu. Nego problem je oko urucivanja prekrsajnog naloga, sto ce raditi kontrolor a ne bi smeo. Mada ko ce to objasniti kontrolorima i policajcima kada oni iznad njih, nasi vajni izabrani predstavnici ne znaju. Zato sto nisu kvalifikovani, velika vecina njih, za pozicije koje obavljaju. Ko odluci i dovoljno je zaludan da se godinama tuzi sa ovom sprdnjom od drzave, dobice spor 100%. Koliko brzo ce ga dobiti zavisi od angazovanog advokata i koliko je spreman da 'gura' (finansijski podmazuje i poziva se na usluge prijatelja i poznanika). Na kraju se moze lako desiti da se cela stvar ne isplati, ali eto ko hoce da prkosi drzavi to moze uciniti jer su zahebali stvar sa ovom odlukom, mada im nije prvi put...
Ne treba tražiti rupe u zakonu i sl. Plati se karta i ne mora se nikome davati Lk za pisanje kazne...![]()
Ne treba tražiti rupe u zakonu i sl. Plati se karta i ne mora se nikome davati Lk za pisanje kazne...![]()
Jel ima neka aplikacija da radi za BusPlus? Posto nisam iz Bg-a, najradije bih voleo da mogu da unesem TACKU A i TACKU B odakle-dokle idem i da mi on ponudi brojeve buseva koji idu tom linijom ili u blizini. Posoji li tako nesto?
Naravno, glupo je i da pitam ima li aplikacija za WP ;-)
....shit has hit the fan...
Ima Moovit.
Kod mene na 640XL ima.Ili sam ja ćorav ili ne umem da nađem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari