Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

sad sam kuci obrisao program, i instalirao ponovo i na kucnoj mrezi sad radi... svasta... videcemo da li ce u polju da radi, preko mobilne mreze....

edit: radi i preko mobilne mreze....

Poslednja izmena:
Zaista proradi posle "clear data", ali nije rešenje jer se gube sačuvane stanice.

Ništa cash, mora full data i onda se izgube i stanice i baza, sveeee.
A baš sam pomislio kako je novi mob (x600) bolji od starog (F1), jer odmah prikazuje , kad ne leži vraže, nije do moba nego do njesra app.

Poslednja izmena:
Ništa cash, mora full data i onda se izgube i stanice i baza, sveeee.
A baš sam pomislio kako je novi mob (x600) bolji od starog (F1), jer odmah prikazuje , kad ne leži vraže, nije do moba nego do njesra app.

Naravno da je do app.

Apsolutno pre svakog korišćenja mora da se čisti data, I tad stvarno radi.

Ja nisam nijednom čistio pa radi normalno.

Android 4.4.4

možda je to potrebno raditi na 5.x

i kod mene je radilo na starijim androidima....

Danas u 531 uspeo da ucita mapu 🙂

Jel samo meni ne radi već par dana?

Mene zanima što ne uvedu skidanje određenog iznosa sa kartice za vremenski određenu vožnju. Ako je to moglo da se uvede kada je u pitanju parkiranje, što ne bi moglo da se uvede i kod Bus Plusa? Uđem u bus, očitam karticu, imam 90min na raspolaganju za vožnju, vozim se 10 min i pre izlaska očitam ponovo karticu tako da mi ostane 80min 🙂

Ako može za parkiranje, može i za vožnju gradskim prevoznikom.

A o tome koliko su zeznuli[blago rečeno] stvar [šta beše sa onim brojanjem putnika???] davanjem privatnicima da voze neke gradske linije ne treba trošiti reči. Primer su linije 74 i 610. Liniju 74 drži neki privatnik ili grupa njih koji nemaju ni jedan jedini zglobni bus. Krkljanac od Mirijeva do Bežanijske kose je zagarantovan. Na liniji 610 je još gore, a tu liniju drži Lasta... Ima zglobnih buseva, ali ne toliko kao pre, dok su Lastini vozači oličenje nestrpljivosti.

Kako ti nije jasno? Ako su pomerili najjeftiniju kartu sa 72 dinara za sat vremena voznje na 90 dinara za sat i po - kakvo je tu dalje objasnjavanje potrebno?

Valjda grkljanac, a ne krkljanac?

Ni ja. Nego zasto je lose sto ne radi wifi i sto nije uveden u svaki autobus? Ostao mi tablet u busu, a da je kako treba, mogao bih da saznam gde je, ovako...

Ja sam prestao i da proveravam da li radi WiFi, ne mogu da verujem da još uvek ne funkcioniše, bitno da su svuda objavili da su uveli...

Ušla kontrola, pa brzo izašo, tako sam ja jednom izgubio kapu.

Pa time si platio kartu 😀

Kapom jednu kartu, tabletom je kola mogao platiti 🙂

Nisam ja izgubio tablet, samo kapu, ali sam je pokupio na početnoj, čekala me na stolici.

Pitao sam da bi znao, vidis da nije smiley na kraju 🙂

Isprobah danas kupovine karte preko MTS Centar appa. Radi, ali mnogo teze iscita kartu sa fona 🙁
Dobro je sto mi ne treba svakodnevno, kontrola bi se zbunila 🙂

Nazad
Vrh Dno