NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 805
Bože,šta ti pričaš i o čemu.:wall:Javno dostupna info gde se nalazi 1000 vozila javnog prevoza? Hm... Idealno za terorizam.
Bože,šta ti pričaš i o čemu.:wall:Javno dostupna info gde se nalazi 1000 vozila javnog prevoza? Hm... Idealno za terorizam.
Jedini takav napad se i desio za vreme Tita.bukvalno citam i ne verujem... pa rodjace jel se secas ti jednog teroristickog napada tog tipa na beograd? kod druga tite to jednostavno nije postojalo a posle su teroristi dosli na vlast i eno ih tamo, oni su i napravili bus plus
keep calm... 😀
^ Pa dobro, ko jos obara avione? Oh, wait! 😵
Ako neko u ovome uspe... meni chrome i edge ne dozvoljavaju 🙂 Eto, da se ne kaže da nema lošije od BusPlus 😀Апликацији је могуће приступити и помоћу интернет претраживача односно СТАРТ-СТОП WEB портала https://startstop.parking-servis.co.rs .

Meni wifi iz busa nikad ne uspe da ucita mapu, samo pozicije pa nemam bas neku korist od aplikacije.
meni bus plus aplikacija uopste ne radi. u pitanju je xiaomi redmi note 2 telefon. ucita mapu i samo vrti onaj krug, nece da prikaze autobuse
Isti slučaj,i to se baš često dešava.
A na WiFi jel vam radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari