Šta je novo?

Bus Plus tehnologija

bukvalno citam i ne verujem... pa rodjace jel se secas ti jednog teroristickog napada tog tipa na beograd? kod druga tite to jednostavno nije postojalo a posle su teroristi dosli na vlast i eno ih tamo, oni su i napravili bus plus

keep calm... 😀

bukvalno citam i ne verujem... pa rodjace jel se secas ti jednog teroristickog napada tog tipa na beograd? kod druga tite to jednostavno nije postojalo a posle su teroristi dosli na vlast i eno ih tamo, oni su i napravili bus plus

keep calm... 😀
Jedini takav napad se i desio za vreme Tita.

Uhvatili se terorizma "ko pijani plota", bila mi prva asocijacija (usled nedavnih desavanja) na *negativnu* stranu davanja real-time lokacija svih vozila gradskog prevoza *bilo kome*. 😉

Pa sve avione u svetu mozes da pratis sa FlightRadarom.. na mobilnom telefonu.

Ja danas uplatio mesečnu i na ovom slipu mi piše da vredi do 30.06.2016, na prethodnom piše 31.01.2016. Šta taj datum označava uopšte?

Do kada vazi kartica.

Jel ima razlike izmedju ugovora i "I agree.."?

Naravno da ima, moras da odes u poslovnicu da potpises ugovor.

I mora biti adresa u bg i auto na ime zitelja.
Za ovako sitnu glupost.

Pa to sve da bi se obeshrabrili gradjani da masovno koriste ovu uslugu - koji cilj uopste ima grad da plati za razvoj ove aplikacije, kada ona nedvosmisleno znaci manju zaradu od parkiranja? Ponavljam, meni deluje da je jedini cilj bio da neko debelo zaradi od "razvoja aplikacije".

Ko ima vremena na bacanje, može da se zabavi čitanjem opštih uslova, ugovora i zahteva za korišćenje aplikacije, tj. parkinga na ulicama grada🙂
http://parking-servis.co.rs/cyr/zonsko-parkiranje/nacini-placanja/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0/
A takođe kažu:
Апликацији је могуће приступити и помоћу интернет претраживача односно СТАРТ-СТОП WEB портала https://startstop.parking-servis.co.rs .
Ako neko u ovome uspe... meni chrome i edge ne dozvoljavaju 🙂 Eto, da se ne kaže da nema lošije od BusPlus 😀
crome.png edge.png

Poslednja izmena:
Nista nema da se vidi, polja za user i pass i dugme "prijava".

Vratite se na temu...

meni bus plus aplikacija uopste ne radi. u pitanju je xiaomi redmi note 2 telefon. ucita mapu i samo vrti onaj krug, nece da prikaze autobuse

Desava se to vrlo cesto... kao da ne moze da skine podatke (ne radi server).

Meni wifi iz busa nikad ne uspe da ucita mapu, samo pozicije pa nemam bas neku korist od aplikacije.

Meni wifi iz busa nikad ne uspe da ucita mapu, samo pozicije pa nemam bas neku korist od aplikacije.

Pa to je problem sa WiFiem iz busa, ne sa aplikacijom.
Doduse, meni je redje bez servera, ali je jako cesto bez tacnih podataka. Posto koristim 44 recimo cesto, on se vidi sa Trga jos kad polazi, znaci 500m bar, aplikacija ga cesto ili ne vidi, ili ga "vidi" na km i nesto. (mozda vidi neki drugi)

Od zadnje izmene mi je bas netacna.

ako personalizovana kartica vazi do x. februara, da li je moguce kupiti mesecnu kartu za februar?

Meni radi preko unifi, bez premca, ali ako se nakacim na 3g, pokusava da ucita i nista.
Ovo je na mts. Za ostale nisam proveravao.

Obrišite cache i data od aplikacije i probajte opet, meni obično tako proradi 🙂

Nazad
Vrh Dno