Uh, zaista mi je neverovatno da i pored svega sto se desava u srbiji pojedini ljudi i dalje imaju tako plitko razmisljanje. Klasicna zamena teza i spinovanje.
Niko ovde(niti bilo gde na netu) ne poziva na bunt zato sto uzivamo u tome ili zasto sto "smo mi stoka od naroda","nekulturan narod". Kako neko ko je na najnelegalniji nacin uveo neki sistem moze sa PRAVOM da ocekuje, bude postovan od strane ljudi? i da ljudi bez pogovora prihvate njegova pravila. Niti su autobusi redovni, jako mali broj je klimatizovan, malo vozila ima pa su guzve na udarnim linijama neminovne, autobusi su manje vise sklopocije. Da se zargonski izrazim "ne ide se u j*banje bez k*rca", znaci prvo legalno budi izabran, obezbedi uslove, i ja cu prvi da postujem sva tvoja pravila i da smaram svakog ko to isto ne radi. Pritom pored sve ove kradje jos se saznalo da BusPlus sistem ne placa porez, znaci vise desetina hiljada evra ciste dnevne zarade.
Posto je jasno da se nikad nece preispitati poslovanje Bus Plusa, jer su tu uzasne pare u igri, i taj kolac ima mnogo parcadi koji puni razne stomake, ja cu i dalje da nastavim da ulazim na srednja, ako treba cekacu da se otvore srednja, i na svaki nacin cu da bojkotujem taj sistem, i ni jedan kontrolor niti komunalac nece moci u tome da me spreci (eventualno ako neko bude zvao interventnu pa mi oni nasilno uzmu licnu).
Kako bih bio jos vece djubre prema njima, sada ako mi neko od njih kaze da validiram kartu ja se onda predomislim i kazem im da sad to bas necu da uradim jer ko ste vi da mi pametujete. Nekom to mozda zvuci detinjasto, ali samo na taj nacin se mozemo izboriti sa ovim, da ih totalno ignorisemo i radimo suprotno od onoga sto oni zulumcare.
Inace ko je zaista za organizovanje nekih prostesta u vidu organizovanog ulaska na srednja vrata, pa se vozimo jednu stanicu, i onda promenimo bas, neka mi javi na PM, rado cu je podrzati svojim prisustvom.