Da li znate da li postoji na ovom forumu tema o PS3 (mrzi me da trazim) posto planiram da ga kupim,ustvari poslace mi ga teca iz Kanade. Jel zna neko da li ce raditi PAL igre i Blu-Ray filmovi kupljeni kod nas??? Hitno je! Hvala unapred!![]()
I jos nesto, prodavac u TM-u mi je rekao da su plazme bolje od LCD-ova jer se ekran na njima regenerise, sta god mu to znacilo, ovo prvi put cujem
Sta ti je marketing, a u doba CRT zlatno pravilo je bilo da se TV gleda sa rastojanja od 7 dijagonala i prema tome se i kupovao, mala soba 37, malo veca 56, jos veca 64 i to je to...U najnovijem katalogu SAMSUNGA postoji tabela sa udaljenostima od LCD ili PLAZME :2.02m za 32", 2,38m za 37", 2,55m za 40" !!!
Sta ti je marketing, a u doba CRT zlatno pravilo je bilo da se TV gleda sa rastojanja od 7 dijagonala i prema tome se i kupovao, mala soba 37, malo veca 56, jos veca 64 i to je to...![]()
hm... ono sto stoji je da od SD televizora 37-ice (14") imaju najbolju sliku, jednostavno imaju najmanji pixel... a sto se tice daljine ona nema veze sa rezolucijom (koja je ista od kada postoji PAL/NTSC) vec sa vidnim poljem i naprezanjem ociju kada sa malog rastojanja treba da smotri ogromnu sliku na velikom displeju... zato je i preoporuceno 7xdijagonala... meni licno to 7 je malo previse ali ne bih isao ispod 3 velicine dijagonale...U to vreme se emitovala analogna slika male rezolucije (obično 200-300 linija efektivno)
(sa dosta smetnji i interferencija), tako da se ipak trebalo malo odmaknuti dalje od tv da ti to ne bi smetalo, a malu rezoluciju si lepo video i sa te daljine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari