GEOM je napisao(la):PS. Jel ti je krivo zbog toga sto su mi koleginice kandidatkinje za MISS SCG, jel tako??? Da znas u pravu si i ja bih zbog toga bilo ljubomoran.
nidza je napisao(la):GEOM, želim ti da ostvariš sve što si naumio, naravno. Na mladim i ambicioznim treba ova zemlja da se izgradi, i čeka ih velik posao.
silverglider je napisao(la):Ima ljudi koji steknu ta znanja, ali iskreno (i iz licnog iskustva) sumnjam da je bilo koji od nasih fakulteta odgovoran za to; ti ljudi su to postigli na vlastite misice i vezivati to za zasluge naseg obrazovnog sistema (odnosno ovog ili onog fakulteta) je poprilican overkill...
silverglider je napisao(la):Ima ljudi koji steknu ta znanja, ali iskreno (i iz licnog iskustva) sumnjam da je bilo koji od nasih fakulteta odgovoran za to; ti ljudi su to postigli na vlastite misice i vezivati to za zasluge naseg obrazovnog sistema (odnosno ovog ili onog fakulteta) je poprilican overkill.
velko je napisao(la):dzaba se pojedini ovde cimaju da dokazu koji je fax bolji. niko ne gleda sta sam zavrsio vec da li znam da radim posao. tako da mislim da je bespotrebno dalje raspravljati. tako je stanje i tako ce i ostati u IT industriji.
da se ovde raspravlja o nekim drugim zanimanjima pa da razumem.![]()
GEOM je napisao(la):Slazem se sa tobom, ali nasi faxovi daju dobru podlogu za razvijanje sopstvenih misica, koje i ja treniram, jer bez diplome necu moci da udjem u uzi krug za izbor na bilo kakvom konkursu. Bez obzira da li studirao na drzavnom ili privatnom faxu najbitnije je da ti to volis i zelis, daba ti drzavna ili privatna diploma ako to ne shvatis ozbiljno. Firme samo biraju najbolje od ponudjenih. IT kod nas ima veliku buducnost, jer ce uskoro, po nekim ekonomskim predvidjanima, da jake kompanije se presele iz Azije u Evropu posto u Aziji sve postaje skuplje. Navode da u Aziji cena rada u It-u godisnje skace za oko 25%, dok u Evropi za samo 7%, a u istocnoj Evropi samo 2%...
GEOM je napisao(la):ne nisam ja novi u IT-u, vec od mog prvog PC-a davne 1998. pa cak i pre od lengendarnog Wina 95 na bratovom kompu tako da ja nisam zakasnio za IT, jer sam kupio tu kartu jos odavno od pre nekih 10 godina tacnije u sept95 samo sto sam imao manu jer dosta duugo nisam imao pristup prvo BBS-u pa kasnije Internetu za to mogu da zahvalim... znate kome...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari