daniel1988
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2004
- Poena
- 319
Ne mogu nikako da nadjem na oficijalnom sajtu shta je to RI? Odsek za računarsku tehniku i informatiku?
moze i ta varijantaS_Kid je napisao(la):@Filo
Tebi se druze svidjaju one frizerke sto nam se motaju po VETS-u?
Ima tu da se probere nije da nema, ali poslusaj reci nekoga ko je zavrsio gimnaziju drustvenog smera, sina pravo u gimnaziju drustvenog smeranaucice mnogo a da to nece biti nista od gradiva iz knjige
![]()
SpawnSCG je napisao(la):Zanima me misljene ljudi gde se krije buducnost IT industrije kod nas???
Za koje se zanimanje oduciti a da ce u narednih 15 do 20 godina obezbediti egzistenciju?!!!!
Za koje se oblasti racunarstva tj. informatike odluciti u nasoj zemli u buducem poslu???? Da li je to e-busines ili 3d modeling, programiranje ili neka druga oblast koja ima buducnost kod nas a koja je na Zapadu (ili Istoku) odavno zazivela i od koje covek moze PRISTOJNO da zivi!!!!!
Thx :,,: :banana: :wave: :type: :whip: :smash:![]()
Mitke je napisao(la):Sprega ekonomije i IT poslova je odlican izbor. Kao prvo imas dva zanimanja tako da mozes da menjas posao ako ne ide bez prekvalifikacije. Neko je pomenuo i da treba da volis to sto radis jer ako je tako bices dobar u svom poslu, a za dobrog strucnjaka uvek ima posla. Medjutim niko ti ne garantuje stalno radno mesto a licnog sam misljenja da ce tako ostati i u buduce tako da je tesko. Moj savet bilo za koju oblast da se odlucis rad rad i samo rad.
Kako neko može da voli rad pod pritiskom? Pravo pitanje je kako podnosi rad pod pritiskom.Karbo je napisao(la):Da li voli/mrzi rad po pristiskom?!
GEOM je napisao(la):Vara te se ako misite da je, Megatrend konkretno, lak fax i kod mene se padaju ispiti i kao i na drzavnim faxovima. Profesori/profesorke su ljubazni, korektni i ako ti pokazes volju da radis i ucis oni ce se potruditi da ti pomognu, ali ako ne zadovoljavas kriterijume za 6-icu neces je dobiti. Nemam nista protiv drzavih faxova, razmisljao sam se izmedju FON-a i Megatrendovog FPS-a i ipak sam se odlucio za FPS.
nidza je napisao(la):Nemoj da nas zasmejavaš molim te.
GEOM je napisao(la):Jel se ja smejem???? Ne, ozbiljan sam. Imas nesto protiv Megatrenda?
Danas Megatrend ima oko 15 600 aktivnih studenata.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Kako neko može da voli rad pod pritiskom? Pravo pitanje je kako podnosi rad pod pritiskom.
GEOM je napisao(la):Danas je diploma samo vizit karta za posao, jer ce te odmah poslodavac staviti da odradis neku skolsku radnju i ako to ne uspes pa, pa... bez obzira da li zavrsio FPS, FON ili ETF.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari