Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Bluetooth tehnologija univerzalna a ono pre nisi mogao da šalješ fajlove preko BT a da nije iP na iP, ljudi nahvatali stravu pa bolje da pitaju 🤣

Evo, Samsung Watch 4 ne radi na iP, dosta njih se zeznuli i kupili 🥲

On topic: ako ne želiš standard bubice koje ulaze do mozga, Samsung Buds Live možeš kupiti za male pare, samo se spuštaju u skloljku. Ali nisu za bas male uši, moze da se desi da ne stanu

Ako može preporuka za slušalice, trenutno koristim ove dole sa slike koje sam dobio uz telefon pre 9 godina i počele su da se raspadaju :D
Jedina namena je korišćenje na poslu tokom poziva i sastanaka. Pregledao sam poslednjih nekoliko strana i vidim preporuke za MoonDrop CHU i Blon BL-03.
Ima li još neki predlog? Može kupovina kod nas ako ima nešto best buy za 2-3-4-5 k, a mogu i da poručim pa da čekam dok stignu.
Navikao sam na ovaj oblik i dobro izoluju okolinu pa često koristim samo ovu levu jer je na toj strani mikrofon.
Hvala unapred

Prilozi

• 20221028_195320.jpg
    20221028_195320.jpg
    94.5 KB · Pregleda: 64
Neko nešto? @hsv.stoned ?
Senfer DT6 ne vidim da ima normalna cena poštarine.
Eventualno da naručim Blon BL-03.

Kod nas da li vredi uzeti neke od ovih:
Superlux HD-387i
Sennheiser CX 80s
JBL T210

Hvala unapred

Ljudi nesto pristojno vajrlesno do 50ak evra po mogucstvu kod nas, ako ne aliexpres??? (zensko, slusa se sa iphonea - ako to nesto znaci uopste) :)

Unapred hvala na predlizima.

Poslednja izmena:
@hsv.stoned hvala za preporuke, imaću ih u vidu ako uskoro opet budem kupovao.
Malo nakon što sam napisao post sam uzeo JBL T210.
Na kraju sam zaključio da je problem bio do drivera za zvuk za HP laptop, možda nisam ni morao da kupujem nove slušalice sa mikrofonom :D

Vidim i na ovim što si preporučio i na JBL T210 da je zakrivljen ugao bubica, jel to samo estetski ili ima i neke prednosti u zvuku/ergonomiji?

Otišao devojci kabl za BLON Bl03 koji sam joj poklonio, ccc.
Jel neko nabavljao zamenski, i dal ga mogu naći u Srbiji ili moram da čekam boga oca da mi aliexpress dovuče ? :D
78mm 2-pin connector je u pitanju.

Stigle redmi 3 buds 3 lite.... Koliko muzike za 7e znaci ne verujem 😁 ko ne zeli da baca pare vec da ima sluske tek da po nesto cuje ne da su doooobre nego top za te novce!!! Kako uspeju da sklope nesto onako za 7e, znaci deci igracke ne mogu da nadjem ispod crvene.... Kinezi legende.

Jesu li bolje od tronsmart spunky beat? Imaju ili nemaju touch komande?

Da li je ovo dobra ponuda ili ima nesto bolje za te pare ili manje? :)

Jabra Elite 3 True Wireless Earbuds (43e)

Jesu li bolje od tronsmart spunky beat? Imaju ili nemaju touch komande?
Imate posebnu temu za tws

Pošto se uglavnom priča o bežičnim slušalicama, molim da mi neko kaže koja je dobra kupovina sa Alija za žičane bubice, in-ear, da dobro leže u ušima i da je zvuk koliko toliko kvalitetan, slušala bi se muzika, 10-20$. Izbacuje mi na Aliju KZ EDX Pro, valjaju li? Može preporuka i za jeftinije za svakodnevnu upotrebu, ali da su kvalitetne, kao i za neke over-ear za trčanje. Hvala unapred.

Da li postoji pouzdan prodavac negde za original Piston 3, ako se još uvek prodaju? Ili da idem na skuplje Senn cx300II/300s, koji je bolji model? Ista im je cena na amazon.de, imam priliku da uzmem tamo nešto, možda neki model od Soundmagic? Više mi leže in-ear bubice nego monitori. Molim da mi neko da preporuku, nemam iskustva a i slabo vremena da sve čitam.

Teško je ispratiti ponudu in-ear slušalica, tu mislim i na poznate brendove a još više na chi-fi ponudu.
Nekada su Senfer DT6 bile ubedljivo najbolja kupovina za 20-ak $, pa i do 50$, i sada je verovatno tako ali uz mnogo veću konkurenciju.

Ako voliš takav Sennheiser zvuk, onda bi ti CX300s verovatno odgovarale: https://www.headphonedungeon.com/sennheiser-cx-300s-review/
Tu su još i Marshall Mode EQ i Klipsch R6, po malo višoj ceni, po boji zvuka su slične CX300s.

Ali, s obzirom da imaš mogućnost kupovine preko amazona, onda svakako pogledaj i 2022/2023 liste najboljih in-ear modela, u cenovnoj klasi koja ti odgovara.
Takve liste imaš na head-fi, a pogledaj i ovu Crinacle top-listu: https://crinacle.com/rankings/iems/

Uzeo zimus xiaomi buds 3 pro... I blago reci katastrofa! Toliko slaba glasnoca zvuka, bass uzas za sebe... Bacene pare 100 posto... Sve koje sam imao do sada, mahom neke do max 30ak e sto zicane sto bezicne ih siju po jacini...
Dajte neki predlog sta uzeti, ocu bre da gruva bas i da su glaaasneeee!?

Već sam par puta pisao da i kvalitet zvuka kao i glasnoća mogu da se reše (i to dobro) softverski sa apk FLAT EQUALIZER. probajte ...

"SoundPeats Mini Pro HS" ili "SoundPeats Air3 Pro Hybrid" ?
Neki treći model "SoundPeats"?
Treba za razgovor telefonom na poslu, konferencijske razgovore, slusanje priče ali i pričanje, YT i još koješta preko telefona a dobro bi doslo i za laptop, video razgovore s njega i sl...
Najmanje bitno za muziku i zabavu.
Da su lagane, da ne ispadaju iz uha, a uho je žensko (manji ušni kanal i ušna školjka)...
Šta još, može i jeftinije od ova dva SoundPeats, moze i drugi proizvodjaci ali provereni modeli i da se ima kupiti kod nas (KP)?

---------------------------

Kad vec pitam, imali neki model bežičnih slušalica sa ANC da je dobar za povezivanjem sa tv (za filmove da se u miru gledaju iz kreveta, mozda i pobočke ležeći pa da ne smeta bubica u uhu na jastuku...?
Šta ima da valja kod nas a sta bi se moglo nabaviti iz inostranstva, povoljno a kvalitetno i pouzdano?

@Zeha niko tebi sa sigurnosti ne može da kaže šta će da paše za snaju! Evo moja rođena sestra ima "bangave" uši, ni jedne bubice ne može da stavi a da joj ne ispadaju...jednostavno joj je nekako plitak taj kanal i džaba. Imaj na umu da bi valjalo lično da proba šta god da nađeš pre nego kupi

SoundPEATS Mini Pro HS https://www.aliexpress.com/item/1005004967571348.html
SoundPEATS Capsule 3 Pro https://www.aliexpress.com/item/1005005082604911.html
SoundPEATS Air3 Pro https://www.aliexpress.com/item/1005004082720792.html
Ove gore navedene SoundPEATS tws slusalice su na popustu 55-60% u zvanicnoj SounPeats prodavnici na AE.
Da li su to ok cene?
Da li ove cene mogu biti još manje i koliko?
Kada bi eventualno moglo biti još veće sniženje cena?
Da li su na KP ove slusalice sto se prodaju orginal ili i tu ima laznjaka?
HITNO, HITNO molim odgovore...

Zna li neko sta su i kakve su ovo slusalice?
Cisto me zanima sta su to neki predlagali snahi, kojoj jurim slušalice da nabavim... :)
Ako znate koji je to tacno model i kakve su im karakteristike, dal su bolje il gore od SoundPEATS Mini Pro HS...?

Prilozi

• viber_image_2023-05-17_20-59-29-341.jpg
    viber_image_2023-05-17_20-59-29-341.jpg
    123.8 KB · Pregleda: 33
  • viber_image_2023-05-17_20-59-42-244.jpg
    viber_image_2023-05-17_20-59-42-244.jpg
    134.7 KB · Pregleda: 50
Uzeo sam neke jeftine kineske bubice 2 modela razlicite izrade ali mi stalno spadaju sa uva..jesam li ja jedini s tim probelmom?
Dizajn podsjeca na Earpods od Apple-a.
Na slici dole sam slikao jedini način kako sam ih postavio da ne spadaju sa uva ali gubim duboki bass jer nisu na ovaj nacin blizu ušnom kanalu.
Ako ih nosim na normalan način jednsotavno pri pokretima tijela spadaju. :/
Sreća pa ne plati puno, nego me zanima jel još neko ima isti problem.

Prilozi

• 20230810_072323.jpg
    20230810_072323.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 35
  • 20230810_081454.jpg
    20230810_081454.jpg
    125.6 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno