Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Kada jednom zadržiš aktiviraš, kada opet zadržiš deaktiviras tu opciju. Ili to ili si stavio pogrešnu veličinu onih gumica, možda ti veće trebaju. Ja na pola kad slušam bukvalno ne čujem ništa sa strane.
Ne znam da li i zvuk i sama jačina zavisi i od telefona do telefona ili to nema veze.

Pa stavljene su one gumice koje su vec na njima bile kada sam otpakovao. Na komentarima ispod testa na Benchmark forumu na YouTube je neko napisao da je dobio bolji zvuk kada je promenio gumice. Uporedjivao sam i to je ona srednja velicina gumica. Stavicu neke vece ali sa drugih bubica cisto da ove ne prljam ako mi ni to ne pomogne. Koristim iPhone 13 Mini a i imam i stari SE (2016).

Imaš od one 3 dodatne veličine najveću, meni je ona veća od onih koje su bile kada sam otiskivao. Ja 12 mini koristim i sve mi dobro.

Probacu ali tek kada se vratim u Beigrad. Mislim da sam namestio ANC ali i dalje mi nije zvuk onako jak kako ja hocu. Ja odvrnem jacinu na telefonu do kraja.

Ja ih koristim par dana, na nekih 50% jačine zvuka jer čuvam sluh. Meni su i previše glasne. ANC radi posao, zato sam ih i kupio, smanjuje buku taman dovoljno koliko mi treba. Koristim Mi M8 aplikaciju za Android, tamo postoje podešavanja za ANC.

Iskreno ne cujem neki boljitak u jacini zvuka sa malo vecim gumicama na Buds 3 Pro. Vidim ja da ce biti prosledjene mami. Krivo mi je samo sto sam ih kupio na brzaka. Obicno volim prvo da prostudiram utiske korisnika pre nego sto bilo sta kupujem. I prvo citam negativne komentare.

Kineska kopija

Ja koliko znam uz Samsung telefone već dugo ne dolaze slušalice... Neka neko potvrdi.

Prodaje neko kod nas Beats fit pro osim iS?
cena napolju do 200e a oni "cene" na 300e 🤦‍♂️

Nema garancije na poklone.

Buds2-Pro-dl1.jpg

The Galaxy Buds2 Pro features improved ANC over the Buds2 and comes with IPX7 protection and support for Samsung's proprietary Seamless Hi-Fi codec for 24-bit audio.

Poslednja izmena:
Ima li neko iskustva sa ovim JBL bubicama i uoste sa JBL-om? Da li imaju jaci zvuk prilikom slusanja od Buds 3 Pro? Posto ove Buds 3 Pro kada su na najjace su odprilike na nekih 70-ak % od obicnh zicanih koje imam. Ukoliko je sve to isto lepo cu da uzmem adapter 3.5 mm na lightning ulaz i da koristim obicne zicne slusalice. Da se vise bre ne zamajavam sa ovim i ne bacam pare.

Poslednja izmena:
Uzmi za te pare galaxy buds pro mozda i nadjes za 85e

Stigle bubice danas. Prvi utisak, onako, valjda sam očekivao više. Ne mogu da kažem da su loše, dosta zavisi i od same pesme. Možda samo treba da se naviknem.

Probao sam i mikrofon na ulici, sagovornik se žalio da me loše čuje.

Videću sutra u busu kako će zvučati.

Da sumiram, nisam nezadovoljan, ali mislim da ne vrede tih 200e koliko koštaju u maloprodaji.

Zadovoljniji sam bio sa xiaomi piston 3, koje su koštale 20e, al imaju žicu, *** 😀

Izgleda da cu ja da se vratim na zicu. :) Uporedjivao sam zicne Apple slusalice sa ovim bubicama i tacno postoji ta razlika u jacini zvuka. Kao da Buds 3 Pro imaju prigusen zvuk.

Ljudi moze li pomoc? Redovno citam ovu temu , imam tin audio t2 i riknuo mi je kabal onaj fabricki. E sada bih uzeo neki usb c, mozda i sa nekim DAC-om.
Treba mi "USB C to MCMX", ima li neko neki predlog, kontam da je bolje da uzmem ovaj digitalni nego 3.5mm, verovatno je zvuk bolji? Gledao sam nesto na aliexpress-u, rekoh da ne pogresim. Pitao sam na temi na aliexpresu ali audofili su izgleda ovde :D

Kod nas to nećeš naći. Gledaj na Aliju ili E-Bay.
USB-C neće načiniti zvuk boljim, samo će ti komplikovati potragu i ograničiti izbor...
Možeš da potražiš Appleov USB dongle i iskombinuješ s nekim kablom, to će već malo poboljšati zvuk.

Stiglo mi na mejl da su ove nedelje na velikoj akciji

Šta mislite, vredi li?
Moze li neko da napise nesto o ovim? Na YouTube ima svega par (loših) recenzija a ovde na forumu mislim da ih do sada niko nije spomenuo sto mi je čudno jer obično je Xiaomi popularna marka ovde

Nazad
Vrh Dno