Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
@beyondtime

Ionising-wavelengths-840x576.jpg

Je l' slušao neko metal preko Qcy QS1? Zanima me kvalitet zvuka, uzeo bih ih ako su pristojne. Nisam još nosio Bluetooth slušalice, pa taman da vidim kako bi to izgledalo pre kupovine nekog skupljeg i boljeg modela.

Slušalice stvarno deluju ekstra i meni bi idealno legle (pogotovo na popustu :)), jedino što me malo brine je bluetooth.
Imam dilemu da li bi mi smetao, ne kažem da svima smeta, ali kakvi su inače utisci, da li bt slušalice mogu napraviti problem sa zdravljem?

Zivimo u vreme gde sami sebe zracimo nenormalno ( mobilni, tv, konzole, kompijuteri ), zagadjen vazduh, automobili, plastika, autobusi, prasina, suncevo zracenje, poremecen nacin ishrane, spavanja, ozonski omotac a ti brines o slusalicama?!?! Pa hemioterapija je mala beba cine smo okruzeni na dnevnom nivou i nacinu zivota...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam, izgleda da sam ja jedini kome te 65t nisu legle... [emoji848]

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Bolje zvuce stare AKG, sa zicom (iz pakovanja S8/S9 telefona)

Stigle Senfer en900, uzeh iz radoznalosti i baš sam prijatno iznenađen. Otprilike sličan zvuk kao KZ Zs6 koje sam do sada najviše koristio, nešto jači bas i nema probijanja kod visokih tonova. I ono što mi je bitno, okolina ne čuje moju muziku što baš i nije bio slučaj sa Zs6.

Jedina mana je kabl ali čekam Bluetooth modul.

Izgleda da mi je definitvno riknula desna bubica, metoda duvanja u kanal vise ne pali...

Moram nove da narucujem...

@zyllion kakve su CCA C10? Zainteresovan sam za njih pre svega zbog ergonomije jer su skoro iste kao pokojne ZSN, pristojnih recenzija, dobre cene a i tvojih pozitivnih utisaka.

Poslednja izmena:
Bolje zvuce stare AKG, sa zicom (iz pakovanja S8/S9 telefona)
Inače sam laik što se ove teme tiče, koristim samo slušalice koje dobijem uz telefon. Nisam neki zahtevan korisnik, pa ne kupujem posebno. [emoji6]

No, šta htedoh reći. Drugar mi je pozajmio svoje (te žičane) AKG Samsung slušalice da ih malo isprobam na par dana. Kao neko ko nije nikad koristio tako nešto, ostao sam bez teksta. Zvuk je neverovatan. Bass me bukvalno "udara" u glavu. [emoji23] Stvarno slušalice kidaju. Nemam reči. [emoji91]

Poslednja izmena:
Prije koji tjedan uzo Trn v80, a onda došo onaj sale na aliju pa reko ajd uzet ću si Tin T2 pa onda ostavit koje su bolje.

Slušo zadnja 2 tjedna na v80 i bio jako zadovoljan sa zvukom.
Danas došle T2. Probam i jako slabo se bas osjeti u odnosu na v80. Uvatim tam neku traku i zatvorim one rupice kad ono preporod. Basa kolko os, možda čak malo i previše.

I reko sad idem ih probat na izmjence na mobu (P20 pro). Stavim prvo v80 pustim stvar i reko baš se lijepo cuje, ubacim nakon toga T2, za klasu bolje.

Cini se da cu si T2 ostavit. Na v80 mi je bolja kvaliteta izrade i dobar im je ovaj sistem za ovjesit oko uha, al nekad mi to smeta kad mi netko dode i nemos ih sam tak lako ih skinit. T2 ima nesto s cime zvuk bide življi.

Nego di ima za kupit blu tack? Vidim da to ljudi koriste da bi zatvorili rupice na T2, sad sam neku malu trakicu stavio.

Poslednja izmena:
Bass mod na T2 funkcioniše. Ja sam isekao dve kockice sa medicinskog flastera od po 3mm u prečniku i zalepio na one rupice.

Otkako sam zamenio oštećeni kabl na njima jačim i boljim, ima sasvim dovoljno basa i bez moda, pa sam skinuo kockice...da li je do kabla ili do novih eartipova, ne znam.

Poslednja izmena:
Ljudi, imam jedno pitanje. Koliko je kvalitetan youtube izvor? Ja preko online konvertera skinem neku pesmu u flac-u, da li moze jos kvalitetnije da se skine?

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Ako koristiš online konverter da sa YouTube video klipa "skineš" pesmu tako što prilikom konverzije odabereš opciju "flac", sve što dobiješ je potpuno fejk. Iz jednog prostog razloga - YouTube radi kompresiju zvuka na ~126kbps i to je maksimum koji možeš da očekuješ. O kvalitetu 126kbps zvuka je izlišno govoriti.
Skidaj .flac sa torenta, Soulseek-a, ima toliko načina čak i ako ne platiš [emoji89]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posle nabavke KZ ZS6 sam svoju 10-20 godina staru kolekciju (160-192kbps, tada je prostor bio tesan) kompletno osvežio na 320kbps/FLAC. Novi doživljaj muzike...

Moze li prepuruka za neki torrent tracker? Koliko znam, nije zabranjeno ako se ne ostavljaju linkovi. Ja imam IPT, PTP, fileist. Nisam trenutno pri kompu, kakav je kvalitet ovde?

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Vrh Dno