Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Mediamarkt.de ...ima ih i skupljih u drugim bojama ali ne daje mi se 20-40e više zbog farbe, to mi je najmanje bitno.
bdd635d5e60c1f78cbc806a3f4e00a3e.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Baci pogled na Amazon(de), obicno su im cene iste kao i sa Mediamarktom(de) ili jeftinije... Takodje od sutra krece prolecni sale na nemackom Amazonu, mozda upecas nesto na popustu.

@shamanNS
Naručeno 1.4. Poslali upravo sad preko Singapore post... Kojom brzinom otprilike stiže preko njih?

@N3n0

Imam KZ ZSR sa 3 kabla. Mikrofon je na braon "copper" kablu koji je dosta dugačak i retko ga koristim. Menjam povremeno "silver" kablić i bt modul (stariji). Ovo i zeleni case u boji slušalica je bio paket 11.11. za $28, ali ga više nema kod ovih gde sam ja kupio...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Kada si ih ti naručio?
Ja uzeo 30.3.2019 i piše da je stiglo u sabirni centar i da je paket izmeren. Još nije krenuo ka meni.

Kako nemas sunce mu... pa zivis u nemackoj ne?

Ako ti odgovara, mogu ti ja uzeti kao gift te salju na tvoju adresu

TuturuTu on 6X

Amazon (uglavnom) isporučuje i na Hermes packet shop. Ja sam to koristio jer oni rade do 22h pa mogu da pokupim posle posla (bilo u sklopu benzinske pumpe). Samo dođeš sa pasošem i pokupiš paket. Nikakve prijave ne trebaju.

Poslednja izmena:
Reci to mom poslodavcu [emoji849]

Btw prelomio sam...pa sad videćemo, tj čuti
30dccec1ed3236603ff326fdab56eba4.jpg

Ja sam se razmisljao da ih uzmem drugaru, ali sam prelomio za Bose Soundsport, jer je bila neka akcija i dobio ih za 120e umesto 160e uz Momentum Wireless koje sam uzimao za sebe.
Obojica smo odusevljeni kvalitetom zvuka na Bose, a gledao sam na yt da su te pandam.
1b9a1ff7258b528454df2fb47a00b3ad.jpg

@Froiibaad može ali kontam samo kada je desna u uhu. Nemam baš puno vremena da se igram i testiram pre vikenda, ali ovo garantovano može.

I ja se obnovio danas... testirao ih malo na treningu posle posla. Jako dobro stoje, udobne,zvuk perverzija, aplikacija sa tonom opcija. Bile su na sniženju od 200€ na 139€ u netonnet
7472051530e50d683b309b3cbd7bcf53.jpg
8a24b68b1dbd14d9352af5eaaf36f42c.jpg

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Te jabra elite 65t, jel moze samo 1 bubica da radi dok voziš kao handsfree?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Zašto mora samo jedna bubica dok voziš kada obe bubice imaju hear through opciju u toku slušanja muzike,pričanja plus podešavanje osetljivosti te opcije.
Bitne su obe bubice u toku pričanja zbog 4 mikrofona na njima zbog boljeg prijema.

Mislim da kao i na ostalim slusalicama, 4 mikrofona koristi za noise cancelling, a za razgovor koristi 1 ili 2.

Zašto mora samo jedna bubica dok voziš kada obe bubice imaju hear through opciju u toku slušanja muzike,pričanja plus podešavanje osetljivosti te opcije.
Bitne su obe bubice u toku pričanja zbog 4 mikrofona na njima zbog boljeg prijema.

Zato što nisam siguran da je legalno voziti sa oba uha pokrivena. Plus ako imam nesto u levom uhu, baš je teško da sam svestan dubine i rastojanja zvukova.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Probao ih juče sa pass through opcijom bez muzike i pričanja i skoro pa isti osećaj kao da si bez njih.Lepo se cuje okruženje. Može se koristiti samo desna bubica jer se sa nje javlja na poziv.
Nisam znao da nije legalno imati sluške u vožnji.

I ja se obnovio danas... testirao ih malo na treningu posle posla. Jako dobro stoje, udobne,zvuk perverzija, aplikacija sa tonom opcija. Bile su na sniženju od 200€ na 139€ u netonnet
7472051530e50d683b309b3cbd7bcf53.jpg
8a24b68b1dbd14d9352af5eaaf36f42c.jpg

Čestitam druže, ti si još bolje prošao!
Proveri kako ti se čini kada ih duže nosiš u ušima, tipa sat+ vremena, mene leva malo žulja na gornjoj strani tu gde ima kontakt sa uhom. Probao sam sinoć manje nastavke da stavim ali i dalje isto, problem je u plastici; izgleda imam bangave uši (tj uho).
Inače pass thru je ok kad nema muzike tj kad se ne sluša ništa, ali dok pustiš nešto da se svira, isti ne radi gotovo nikako (bar kod mene). Bragi su bile mnogo bolje po tom pitanju.

Poslednja izmena:
Juce ih nisam skinuo 2h tokom treninga i zaboravio sam da ih i imam uopšte, skroz udobne obe strane. Slušao audio knjigu i kroz zadovoljan izolacijom spoljašnjeg zvuka.Pass through kod mene radi lepo i tokom slušanja muzike, audio knjige. Baš se primeti razlika. Ovo kontam da ce mi koristiti prilikom vožnje bicikla.

Slušalice stvarno deluju ekstra i meni bi idealno legle (pogotovo na popustu :)), jedino što me malo brine je bluetooth.
Imam dilemu da li bi mi smetao, ne kažem da svima smeta, ali kakvi su inače utisci, da li bt slušalice mogu napraviti problem sa zdravljem?

Zavisi od boje, npr. plavi model moze napraviti dosta problema, dok crvene neutralisu blue tooth i stetnost, dobije se ljubicasti spektar koji je vrlo pozitivan. Ja bih u tom slucaju isao na crvene.

Vrh Dno