@hsv.stoned
Tin Audio T2 bi trebalo da odgovaraju takvom opisu zvuka, bar ih tako nekako karakterišu svi, ali ja ih nemam pa ne mogu da dam sud iz prve ruke.
Druge jeftine koje zvuče tako nekako imaju sto imena

E-MI CI880, Malloom nešto, "Water Drop In-ear Hi-Fi Music Headsets", na Audiobudget su TIMMKOO C630. Ja imam crnu varijantu koja po svemu sudeći ima identičan zvuk, E-MI CI780, na Gearbestu su Podoor J10.
Čvrst, nenaduvan bas, dobri i prisutni srednji i detaljni i oštri visoki tonovi koji u većini slučajeva nisu sibilantni i prodorni. Od svih jeftinih slušalica koje sam pokupovao (a ima ih), imaju verovatno najbolji zvuk. KZ ZS5 (v1) imaju izraženiji U zvuk i slabije vokale, ali izuzetnu separaciju i detalje i širinu kao na otvorenim over-ear slušalicama, pa su mi i one na vrhu liste. E sad, jedini je problem što više ne mogu da se nađu, pa ću da plačem kad ove crknu
Od ostalih što sam čuo ima dobrih i zanimljivih, ali nisu kao ove.
Ono što mi je na listi trenutno su UiiSii CM5, za koje kažu da su jako udobne i da je zvuk fino izbalansiran i nenaporan, i eventualno već pomenuti T2.
Za HD381 iz nekog razloga (osim što su mnogo ružne) nisam bio siguran pa ih nisam naručivao. Možda sam pročitao neko treširanje negde, ne sećam se.
Ako prolaziš nekad centrom Beograda možeš i da poslušaš nešto iz kolekcije