Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
vladabg- na zs3 zujanje se resava tako sto otkacis bubice od kabla i onda stisnes par puta dugme ono.Probaj na zs6 mozda uspe

nasao sam bt kabal na KP 700din+postarina, na aliju posebno bt kabal 7-8$ tako da se isplati.
Hvala...
Probao sam ali nažalost nije pomoglo.
Sad više ni ne menjam kabl, koristim samo onaj kvalitetniji, ali on je bez mikrofona, pa sad kad pričam izgledam kao i sve one splavarke po gradu kad koriste telefon na takav način. :D

A što se tiče bluetooth kabla na KP, pogledao sam sada, ali našao sam za 800 din. Msm i to je stvarno povoljno. Na Gearbest-u je oko 6 evra, plus slanje, plus čekanje.
Naručujem ja ovih dana sa KP.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Da li ove silikonske navlake za bubice par postova iznad mogu i na meizu ep51? Ako ne, koje bi mi preporucili ove originalne su dosta klizave i ispadaju iz usiju?
Moraš da izmeriš prečnik pa da vidiš onda. Ove su kompatibilne sa bubicama prečnika 4 mm do 5 mm.
Sikonske su stvarno odlične. Ne klize uopšte. Meni više odgovaraju silikonske. One od memory pene su mi mučenje dok ih namestim, a iskreno nisam nešto primetio razliku u zvuku.
Možda ja nešto pogrešno radim [emoji3]

Kakve su Xiaomi hybrid u odnosu na Piston 3? I da li vrede 2400 u odnosu na ostale bubice koje mogu da se nadju kod nas na KP i po radnjama za slicne pare?
Naravno, svaka preporuka je dobrodosla... :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel može na brzaka preporuka koje KZ da uzmem sa KP? Budžet je do 2500 dinara... Video sam da ima par modela za te pare, tipa es3, zst, kz3, ate...
Nisam baš toliko u materiji

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moraš da izmeriš prečnik pa da vidiš onda. Ove su kompatibilne sa bubicama prečnika 4 mm do 5 mm.
Sikonske su stvarno odlične. Ne klize uopšte. Meni više odgovaraju silikonske. One od memory pene su mi mučenje dok ih namestim, a iskreno nisam nešto primetio razliku u zvuku.
Možda ja nešto pogrešno radim [emoji3]

Moje su 9mm, merio ih malopre. Najbolje mi leze kad imam kapu na glavi koja ih jos malo dodatno stisne, ovako kad nosim bez nekako labavo stoje i nemaju toliko dobru zvucnu izolaciju. Pokušavao sam sa raznim onim veličinama i ne mogu naci odgovaracu isto mi bude...

Upravo stigle Swing IE800 i KZ ES3. Iako sam čitao hvalospeve o tim Swing, moj utisak je da nisu ništa posebno. Nisu ni mnogo glasne, a to im je kao jedna od glavnih odlika. Za ES3 sve što ste napisali bili ste u pravu. Sluške su babaroge. Kidaju! Odličan zvuk, za mene fantastičan! Svaka preporuka, iako sam, priznajem bio pomalo skeptičan prema KZ generalno.

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk

Kakve su Xiaomi hybrid u odnosu na Piston 3? I da li vrede 2400 u odnosu na ostale bubice koje mogu da se nadju kod nas na KP i po radnjama za slicne pare?
Naravno, svaka preporuka je dobrodosla... :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

i Hybrid i hybrid PRO su bolje od piston 3.
ja sam imao hybrid i hybrid PRO (to su ove nove),ako volis glasnije slusalice sa vise basa onda Hybrid a ako volis malo tise sa umerenim basom (imaju onaj topliji zvuk :) ) onda hybrid Pro

Upravo stigle Swing IE800 i KZ ES3. Iako sam čitao hvalospeve o tim Swing, moj utisak je da nisu ništa posebno. Nisu ni mnogo glasne, a to im je kao jedna od glavnih odlika. Za ES3 sve što ste napisali bili ste u pravu. Sluške su babaroge. Kidaju! Odličan zvuk, za mene fantastičan! Svaka preporuka, iako sam, priznajem bio pomalo skeptičan prema KZ generalno.

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk
Otkud znam, meni ove swing prilično glasne. Preko čega slušaš?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Moze li preporuka za bezicne slusalice koje bih koristio samo tokom treninga u teretani? Bitno mi je da ne ispadaju iz usiju prilikom pokreta, da baterija traje bar 2 sata, da mogu telefon da ostavim metar, dva dalje na drugu spravu recimo (da mi ne bude telefon u dzepu), a da slusalice ne prekinu sa radom. Budzet mi je do recimo 5k din. Gledao sam KZ ES3 sa BT modulom, ali bih da cujem i neke druge predloge.

meizu e51, jbl e25 bt , imam oba para, uzeo druge za sebe a meizu za ćerku jer joj je riknuo 3.5mm na laptopu, pa uz adapter bt radi super. Oba para su glasne i kvalitetne, i ispod 5k.

Jel može preporuka za neke bt bubice? Izvinjavam ako je bilo već reči nisam ispratio sve

Sent from my E5823 using Tapatalk

Vise sam mislio nesto kao airpods, bez bilo kakvih kablova

Stigle danas ES3, prilično sam oduševljen šta se dobija za ovaj novac. Probaću samo preko ekvilajzera da smanjim malo baseve... Inače čepići su od neke gume plastike, a ne silikon, ali za sada rade posao, mada probaću da nađem neke malo kvalitetnije.
6d8fc0e37004efadb1145058cc025db7.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vise sam mislio nesto kao airpods, bez bilo kakvih kablova

Spremi bar 100-150$ posto skoro sve takve, jeftinije od 100$ uglavnom zvucno vaze za prosecne ili krs a neretko imaju i lagove, probleme sa BT konekcijom :D

http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-wf-1000x

Te sony vaze za jedne od najboljih ali neke redakcije su i sa njima imale odredjene probleme: https://www.whathifi.com/sony/wf-1000x/review
Sve super osim: Our sample had a slight connection issue with the right earpiece
:d

Da li se mozda neko seca naziva/oznake onih kineskih ''earbuds'' (dakle, nisu in-ear) koje kostaju nesto smesno malo (7, 8$) a skoro svi ih prilicno hvale?

To je to, zahvaljujem :)

Pre par dana modovao bragi dash sa sugru (po njihovom uputstvu sa youtuba), totalno nova dimenzija, još bolje leže u ušima, daleko bolja izolacija (samim tim i jači zvuk), čekam još da vidim kako će se pokazati za plivanje.
Preporuka za sve koji koriste bubice sa onim gumicama koje ulaze u uho.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Plivas sa bubicama? :)
Kako razni sumovi vode uticu na zvuk, da li je izolacija dobra?

pa nije bila, zato sam i modovao između ostalog. čekam par dana da prođu ove zimoće pa ću da izvestim kako se ponašaju.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Vrh Dno