Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ajde jel moze nako sad da razjasni, koji bt modul pasuje na koje kz sluske. Konkretno imam zs3, i modul bt za njih. Ocu da uzmem zs6, pa me interesuje da li će i modul odgovarati

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koliko sam ja procitao isti je modul za zs3, zs5 i zs6. To je onaj sa ravnim ulazom, dok je zakrivljeni za zst, es3 i neke iz ed serije...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pozdrav narode. Kupio sam Bluetooth module za kz es3 i stalno zakucava. Nekad tokom pesme nekad izdrži par minuta i zvuk se zakuca dok se sam module ne restartuje. Jel imao neko ovakva iskustva?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Vec par meseci koristim moje bubice (Dunu dn-2000j) sa default tips i zvuk je uglavnom dobar. Problem je sto su u nekim zanrovima (rock/metal) visoki tonovi naglaseni, dok fali basa.
Danas sam resio da se vratim na Comply 500, pustio neki metal i nisam mogao da verujem koliko dobro zvuci.
Posle toga sam pustio par progressive rock bendova i previse to mutno zvuci.

Igleda da mi ne gine menjanje nastavaka u zavisnosti od zanra. Ima jos neke slicne probleme :) ?

^

Jok, nemam(o) tih problema. Menjam vrhove samo zbog udobnosti.

Comply is overrated bruh... ;) Meni nisu mogli ni mesec dana da izdrze. Naruci New Bee i uzivaj.

Vec par meseci koristim moje bubice (Dunu dn-2000j) sa default tips i zvuk je uglavnom dobar. Problem je sto su u nekim zanrovima (rock/metal) visoki tonovi naglaseni, dok fali basa.
Danas sam resio da se vratim na Comply 500, pustio neki metal i nisam mogao da verujem koliko dobro zvuci.
Posle toga sam pustio par progressive rock bendova i previse to mutno zvuci.

Igleda da mi ne gine menjanje nastavaka u zavisnosti od zanra. Ima jos neke slicne probleme :) ?

Po neki put pomognu različiti vrhovi, ali te savetujem da korstiš ekvilajzer ako već postoji, a uglavnom ga ima skoro na svim telefonima, naročito mp3 plejerima. To ti je najlakši metod da dodaš bas ili smanjiš visoke.

Pozdrav ljudi, da li neko nešto zna o Buxton bubicama koje su u ponudi u našim poznatim radnjama? Nisam naišao na bilo kakav info o njima, vidim da je u pitanju češki proizvođač, pa me zanima zna li neko nešto o njima?

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk

ZS3, vrlo dobro leže u uhu i ne ispadaju, za 5$ koliko su koštale sa nekim kodom nema bolje za te pare, više nego ok za tu lovu. Šta kupiti za 5$ kod nas?
ES3 su duplo skuplje, ali bolje, odlično leže u uhu, možda i najbolje od svih, nekako upadnu u uho i ne mrdaju.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    224.2 KB · Pregleda: 143
  • 2.jpg
    2.jpg
    186.9 KB · Pregleda: 143
Evo koga zanima da podelim iskustvo sa zamenom dzeka na slusalicama koje imaju daljinsku kontrolu. Kablic ima 6 zica i to 2 zica + i 2 - zvucnika, 1 zica+ i 1 - mikrofona. raspored lemljenja je sledeci za android telefone.Spojite licnaste sve 3 zice u jednu, tj. sve minuse mikrofona i zvucnika to zalemite na treci podeok dzeka, plus levog i desnog zvucnika na prvi i drugi podeok dzeka, a mikrofon plus na cetvrti podeok. https://www.aliexpress.com/store/pr...641.html?spm=2114.12010608.0.0.10eb4ac3AVyS5I

Jedno pitanje, da li je neko ikada probao bubice DZAT DF-10? Po netu svuda pišu hvalospeve, na Audiobudget su u top 5, i na YT u skoro svim recenzijama ih baš nahvališe, ali nisam naišao na forumu ništa da je neko pisao o njima...

Sent from my RNE-L01 using Tapatalk

Kupio sam greškom bt modul za zsr, es3, zst, ed12, a treba mi za ZS3, ako nekom treba ovaj a nece da ceka da stigne sa gearbesta ili ima za zs3 da menjamo neka se javi na pm...

KZ ZS6 stigle jutros. Naručen paket 26.01.2018. Ubačen paket u sanduče.
Prezadovoljan. Zvuk fantastičan.
Malo su čudne što se tiče nošenja, ali mislim da je to vezano za fazu privikavanja.
Pisaću još, samo da sad malo uživam u zvuku i testiram iste.
Pozz drugari
fb953780c42d7c728efc9f4a2e89bd06.jpg
975cabcc343a973ec7205e0f1fabf6fe.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam Mi In-Ear Headphones bubice. E sad desavalo mi se nekoliko puta da posle izvesnog vremena popusti pa otpadne silikonska gumica. Nekad je nadjem u dzepu a nekad ne. Da li moze ovako nesto https://www.ebay.com/itm/10-Pairs-I...978223?hash=item4b1623966f:g:rTcAAOSwBOtY~rt~ da se koristi za doticnu bubicu? Meni Medium velicina odgovara. Ili mozda trebaju neke druge koje odgovaraju doticnim slusalicama?
Pun mi je q**** da vise gledam da li cu imati gumicu na slusalicama kad izvadim iz dzepa.

Poslednja izmena:
Imam Mi In-Ear Headphones bubice. E sad desavalo mi se nekoliko puta da posle izvesnog vremena popusti pa otpadne silikonska gumica. Nekad je nadjem u dzepu a nekad ne. Da li moze ovako nesto https://www.ebay.com/itm/10-Pairs-I...978223?hash=item4b1623966f:g:rTcAAOSwBOtY~rt~ da se koristi za doticnu bubicu? Meni Medium velicina odgovara. Ili mozda trebaju neke druge koje odgovaraju doticnim slusalicama?
Pun mi je q**** da vise gledam da li cu imati gumicu na slusalicama kad izvadim iz dzepa.

Naruči ove i nemaš brige
https://www.gearbest.com/headphone-accessories/pp_609044.html?wid=21

Vidim da su od memorijske pene. Ovde ima 3 velicine a meni odgovaraju medium. Pa ce ostale biti visak odnosno dacu pare a necu ih nositi jedino da ih stavim na oglase.

U svakom slucaju hvala ti na predlogu.

Evo da vam prijavim problem sa originalnim kablom sa mikrofonom od KZ ZS6... Naime, sagovornici čuju užasno zujanje kada pričaju sa mnom, mene jedva da i čuju. Sve je lepo radilo par dana i odjednom se to desilo. Probao sam na par telefona i isto se dešava.
Jel imao neko takav problem i da li je rešiv?

vladabg- na zs3 zujanje se resava tako sto otkacis bubice od kabla i onda stisnes par puta dugme ono.Probaj na zs6 mozda uspe

nasao sam bt kabal na KP 700din+postarina, na aliju posebno bt kabal 7-8$ tako da se isplati.

Nazad
Vrh Dno