Budući da imam ZS5 i da ih koristim za trčanje, osetih se prozvanim
🙂
Meni je to poprilično dobro izbalansiran zvuk. Basa ima kad treba da ga ima, ali ne po cenu davljenja svega ostalog, srednji su vrlo blago spušteni, a visoki izuzetno čisti, detaljni i naglašeni. Minimum Siktanja i Šištanja, čak i na najgore masterovanim snimcima. Iako izgledaju grozno ćoškasto, meni su savršeno udobne, vrlo lagane jer su plastične. Mogu da se menjaju kablovi, uključujući i BT kabl koji radi savršeno. Često koristim i ZS3 kad vežbam, a ZS5 imaju prostraniji zvuk, više detalja, ne vakumiraju uši i malo slabije izoluju.
E sad, sve navedeno se odnosi na prvu verziju, sa jednim BA drajverom u cevi. Nova revizija ima dva direktno usmerena u uši, pa to može da bude treble overkill. Nekom smeta, nekom ne, ja novu verziju (a isti je raspored i na ZS6) nisam probao. Nema načina da se predvidi koja verzija stiže kad se naruči (jer i dalje ima starih zaliha) osim da se zaviri u cevčice, pa se pod nekim uglom i jakim svetlom vide jedan ili dva mala otvora BA drajvera.
Tennmak Pro nemam, ali vidim da ih uglavnom hvale, mada ima i onih kojima se baš i ne sviđaju preterano. Sve zavisi od ličnog ukusa i sluha onog koji piše review.
Kad smo već kod slušalica sa dva DD (kao Tennmak Pro),
Tin Audio T2 nahvališe kao odlično balansirane, a i sutra su na popustu. Metalne, MMCX konektori, malo bolji srednji nego na ZS5, itd.