Budući da imam ZS5 i da ih koristim za trčanje, osetih se prozvanim
Meni je to poprilično dobro izbalansiran zvuk. Basa ima kad treba da ga ima, ali ne po cenu davljenja svega ostalog, srednji su vrlo blago spušteni, a visoki izuzetno čisti, detaljni i naglašeni. Minimum Siktanja i Šištanja, čak i na najgore masterovanim snimcima. Iako izgledaju grozno ćoškasto, meni su savršeno udobne, vrlo lagane jer su plastične. Mogu da se menjaju kablovi, uključujući i BT kabl koji radi savršeno. Često koristim i ZS3 kad vežbam, a ZS5 imaju prostraniji zvuk, više detalja, ne vakumiraju uši i malo slabije izoluju.
E sad, sve navedeno se odnosi na prvu verziju, sa jednim BA drajverom u cevi. Nova revizija ima dva direktno usmerena u uši, pa to može da bude treble overkill. Nekom smeta, nekom ne, ja novu verziju (a isti je raspored i na ZS6) nisam probao. Nema načina da se predvidi koja verzija stiže kad se naruči (jer i dalje ima starih zaliha) osim da se zaviri u cevčice, pa se pod nekim uglom i jakim svetlom vide jedan ili dva mala otvora BA drajvera.
Tennmak Pro nemam, ali vidim da ih uglavnom hvale, mada ima i onih kojima se baš i ne sviđaju preterano. Sve zavisi od ličnog ukusa i sluha onog koji piše review.
Kad smo već kod slušalica sa dva DD (kao Tennmak Pro),
Tin Audio T2 nahvališe kao odlično balansirane, a i sutra su na popustu. Metalne, MMCX konektori, malo bolji srednji nego na ZS5, itd.