konacno stigle zs3 i memt x5.
poredjenje xiaomi hybrid ,xiaomi hybrid pro HD, Kz zs3 ,Memt X5
Xiaomi hybrid - u pakovanju slusalice, upustva i 3 velicine silikona.Kvalitet obrade odlican, kvalitet zvuka takodje,glasne sa dosta basa i dobrom izolacijom,udobne.Jedino sto me nerviralo kod slusalice je to sto kako god da ih smotate i koliko god nezno da ih spustite ,nakon spustanja one ce da se upetljaju toliko da ce vam trebati 15ak sekundi da ih razmrsite
Xiaomi Hybrid pro HD- odlicno pakovanje u kojoj se dobija 3 velicine silikona,kutija za cuvanje slusalica,torbica .Jos bolji i lepsi kvalitet obrade sa manje plastike nego na prvom modelu,malo vece od proslog modela.kabal deblji i dosta bolji od proslog.Zvuk je za mene bio razocaranje jer ja volim dosta basa.Slusalice su tise od prvog modela sa manje basa ali sa boljim srednjim i visokim i imaju "topliji" zvuk.za one koji ne vole jak bas odlicne sluske
Memt X5 - Velika kutija za tako male slusalice

bas su se potrudili oko pakovanja, dobija se upustvo i po 3 velicine silikona u beloj i crnoj boji.Silikoni su oni sto imaju kao 2 stepena.Zvuk,neverovatno dobar za tako male slusalice.kvalitet slusalica i kabla je odlican.mala zamerka je sto nema u crnoj boji ali ajde.u paketu idu i cepovi za bananicu , kao i dva rezervna kruga za stelovanje visine razdelnika.mikrofon nema tastere za kontrolu glasnoce vec samo dugme za javljanje na poziv.Zvuk dobar sa dosta basa ali ne toliko puno kao sto pisu na stranim forumima 9/10 .Zvuk kombinacija hybrida 1 i 2 . jacina zvuka kao kod hybrid2 sa basom od hybrid 1

sve u svemu zanimljive slusalice.jako su male tako da odlicno leze i skoro da se ne vide u usima
KZ ZS3 - pakovanje ovo evropsko nista posebno, slusalice,silikoni u 2 velicine. slusalice su velike i malo treba vremena da se lepo ubace u uvo.(bar meni)Zvuk sa fabrickim kablom odlican, dosta glasne ,dosta basa, malo su bolje od hybrida 1 .Uz njih sam uzeo i onaj silver plated upgrade kabal i to original KZ ali po meni i nije bas upgrade.Isti osecaj kao kada sam presao sa hybrida na hybrid pro hd.Smanji se bas a poboljsaju srednji i visoki uz malo smanjenje zvuka.Ja sam ih ubacio tako da slova L/R budu sa spoljne strane tj u pravcu natpisa left/right na slusalicama jer tako mi je logicno da idu.i imaki vise basa od memt x5
na kraju po meni raspored je ovakav sto se zvuka tice
1. kz zs3 sa fabrickim kablom
2.xiaomi hybrid
3.memt x5
4.xiaomi hybrid pro hd
5.kz zs3 sa silver plated