Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Šta bi bio best buy za oko 1000din ? Poželjno kod nas. Kolega traži pomoć, a ja nemam pojma šta da mu kažem.

Stogle su mi zs3 i bluetooth modul za njih. Zvuk je fantastican i preko 3,5mm i preko bluetootha. Ne gubi se na kvalitetu jer podrzava aptX ako je verovati uputstvu iako na sajtu pise drugacije. Kvalitet je za ovaj novac fantastican, jedino plastika od koje je mikrofon deluje jeftino ali to ce se vremenom videti. Ovo je nakon 15 min isprobavanja a dalje oko baterije cu javiti. Cena bluetooth modula je 8 i kusur dolara. Tako da kao kombo sluske plus modul 15 dolara vredi svake pare. Jedino me zanima jel se i vama kod zs3 bas tesko skidaju konektori sa sluski? Treba bas zapeti da bi se skinulo.
9e4554fc8e2a52d24e50530177fb2534.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nisam znao da imaju BT modul, hvala na info :)

Mogu li te ZS3 umesto Piston 2? Piston 2 se priblizavaju kraju polako, cekam trenutak kada cu pokidati kabl koji visi o koncu. :D
Piston 2 su bile skuplje, pa zato pitam. Ili neki adekvatni naslednik.

@hsv.stoned, pomagaj :)

Edit: definitivno je primetna razlika u glasnoci izmedju silver cable i bt modula. BT modul mislim da je dovoljno dobar sto se tice kvaliteta zvuka s obzirom da je domet dosta dobar. Rade na razmaku od 10m udaljenosti sa sve zidom izmedju mene sa slusalicama i telefona.

Mogu li te ZS3 umesto Piston 2? Piston 2 se priblizavaju kraju polako, cekam trenutak kada cu pokidati kabl koji visi o koncu. :D
Piston 2 su bile skuplje, pa zato pitam. Ili neki adekvatni naslednik.

@hsv.stoned, pomagaj :)
Ja sam sa piston 3 presao na zs3 i velika je razlika u startu. Definitivno su dosta dosta bolje u svakom smislu.

jesu jako tesni konektori na zs3, nema šanse da ispadnu slučajno.
mogu čak i naopako da se ubodu, pa sluške budu u kontrafazi i zvuče grozno, pa treba i na to da se pazi. ponekad, doduše ne često, dođu fabrički sa obrnutim polaritetom, pa onda i mora jedna strana naopako, al ako vam zvuče ok, onda je sve u redu :)

Dodatak vezan za BT modul za ZS3/ZS5 (u mom slucaju zs3): Uparivanje sasvim lako, kontrole rade delimicno na mom Galaxy S6, dvoklikom na +/- salta pesme, ali ne pojacava ili smanjuje jednim klikom. Zbog udobnosti samih slusalica, ceo komplet deluje super. Kvalitet zvuka mi se cini odlican ako se uzme u obzir da je BT konekcija. Na sajtu je izlistano da ne podrzava aptX ali u uputstvu pise da podrzava. Bateriju nisam imao vremena da testiram ali punjenje je veoma brzo. Manje od 1h. Cena je bila 8,83 na AE, porucen 04.08. a dosao 17.08. Dat mi je i tracking number iako je bio free shipping
b9e222a101de28f51d3211d4f8ec89de.jpg
b13d3e41aa14f59c99a29a313b83321a.jpg

Poslednja izmena:
ZS3 za 9 dolara
https://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_436717.html?lkid=10690141

Свакако занимљиве слушке, мало су гломазније и не пасују баш свакоме звук је добар али ништа ВАУ рећи ћу да је један CX 300 II доста бољи (за толико и скупљи) немам других за поређење па морам тако, мада имају вау ефекат прилично пролазника ме питало за слушке јесу ли неки кастм и сл...Ако мислите да трчите са њима то је јако тешко јер испадају БАШ, за неко брзо ходање може, опет нису ушеса иста свакоме!

Stogle su mi zs3 i bluetooth modul za njih. Zvuk je fantastican i preko 3,5mm i preko bluetootha. Ne gubi se na kvalitetu jer podrzava aptX ako je verovati uputstvu iako na sajtu pise drugacije. Kvalitet je za ovaj novac fantastican, jedino plastika od koje je mikrofon deluje jeftino ali to ce se vremenom videti. Ovo je nakon 15 min isprobavanja a dalje oko baterije cu javiti. Cena bluetooth modula je 8 i kusur dolara. Tako da kao kombo sluske plus modul 15 dolara vredi svake pare. Jedino me zanima jel se i vama kod zs3 bas tesko skidaju konektori sa sluski? Treba bas zapeti da bi se skinulo.
9e4554fc8e2a52d24e50530177fb2534.jpg

Jel može link odakle si uzeo?

Vidim da ima, samo u search kucaj kz bluetooth, ali ja sam porucivao sa Alija. Isti dan sam porucio sa Alija BT modul i sluske sa GB i istog dana su obe stvari usle u zemlju i isti dan stigle kod mene. Nisam imao problem ni sa jednim ni sa drugim

Pratim već duže vreme temu jer jurim da zamenim nečim ove "akg" što sam dobio uz s8. Praktično su bassless :D Na kraju se odlučio za memt x5, napraviću poređenje kad stignu, možda nekom bude značilo. Inače jako korisna tema, hvala svima na utiscima koje su ostavljali :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

i ja sam porucio memt x5 sad su na carini valjda ce stici sledece nedelje.Pored njih uzeo i zs3 koje su na carini a original KZ silver plated cable je vec stigao :D

tako da cim stignu pravim poredjenje xiaomi hybrid ,hybrid pro hd,zs3 (sa fabrickim i upgrade kablom)i memt x5

Izasle nove KZ ZS6 slusalice. Kako pisu u pitanju je samo redizajniran ZS5 model.Samo sada je kuciste od aluminijuma sve ostalo je isto. i kostaju oko 45-50$.

S tim što je izgleda drugačiji raspored drajvera i još par tehničkih "sitnica", plus ima ventove sa spoljne strane, ali to definitivno preskačem dok ne dođu prva iskustva. Ne interesuje me preterano metalno kućište.

Ali to nije sve :D

Već je u prodaji KZ ES3, DD + BA i drugačije kućište od ZST.
A uskoro stižu i ZSR sa DD + 2BA i ono što me malo više interesuje, ZS3 hibrid. Ako u onom kućištu bude još bolji zvuk, to može da bude zanimljivo.

U svakom slučaju, štancuju modele kao blesavi :)

Ima na njihovom sajtu, šalju za Srbiju. Jedino je shipping 17 dolara. Trenutno imaju neki happy hour pa se može skinuti još 4 dolara. Kod je HAPPY10XR. Ja naručio, 53 izašlo sve skupa pa ćemo videti.

@hsv.stoned, hvala za info :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Мени искочио неки прозор, тражили да упишем мејл , и заврте се онај точак као лутрија, и добијем 25% попуста :D

Eво ко хоће код за 20% попуста:
WHL20TJSQX

Poslednja izmena:
Nadam se da ste procitali bar neke osnovne utiske iz dostupnih testova, da ne bude da ste narucili ''na slepo'' samo zbog velikog snizenja a da vam se na kraju ne svidi zvuk :)

Nazad
Vrh Dno