Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Javi utiske posle poredjenja, bas me zanima koje ce se bolje pokazati (ne samo zvuk vec i udobnost, kvalitet konekcije, izrade itd)

konacno stigle zs3 i memt x5.
poredjenje xiaomi hybrid ,xiaomi hybrid pro HD, Kz zs3 ,Memt X5

Xiaomi hybrid - u pakovanju slusalice, upustva i 3 velicine silikona.Kvalitet obrade odlican, kvalitet zvuka takodje,glasne sa dosta basa i dobrom izolacijom,udobne.Jedino sto me nerviralo kod slusalice je to sto kako god da ih smotate i koliko god nezno da ih spustite ,nakon spustanja one ce da se upetljaju toliko da ce vam trebati 15ak sekundi da ih razmrsite :D

Xiaomi Hybrid pro HD- odlicno pakovanje u kojoj se dobija 3 velicine silikona,kutija za cuvanje slusalica,torbica .Jos bolji i lepsi kvalitet obrade sa manje plastike nego na prvom modelu,malo vece od proslog modela.kabal deblji i dosta bolji od proslog.Zvuk je za mene bio razocaranje jer ja volim dosta basa.Slusalice su tise od prvog modela sa manje basa ali sa boljim srednjim i visokim i imaju "topliji" zvuk.za one koji ne vole jak bas odlicne sluske

Memt X5 - Velika kutija za tako male slusalice :D bas su se potrudili oko pakovanja, dobija se upustvo i po 3 velicine silikona u beloj i crnoj boji.Silikoni su oni sto imaju kao 2 stepena.Zvuk,neverovatno dobar za tako male slusalice.kvalitet slusalica i kabla je odlican.mala zamerka je sto nema u crnoj boji ali ajde.u paketu idu i cepovi za bananicu , kao i dva rezervna kruga za stelovanje visine razdelnika.mikrofon nema tastere za kontrolu glasnoce vec samo dugme za javljanje na poziv.Zvuk dobar sa dosta basa ali ne toliko puno kao sto pisu na stranim forumima 9/10 .Zvuk kombinacija hybrida 1 i 2 . jacina zvuka kao kod hybrid2 sa basom od hybrid 1 :D sve u svemu zanimljive slusalice.jako su male tako da odlicno leze i skoro da se ne vide u usima

KZ ZS3 - pakovanje ovo evropsko nista posebno, slusalice,silikoni u 2 velicine. slusalice su velike i malo treba vremena da se lepo ubace u uvo.(bar meni)Zvuk sa fabrickim kablom odlican, dosta glasne ,dosta basa, malo su bolje od hybrida 1 .Uz njih sam uzeo i onaj silver plated upgrade kabal i to original KZ ali po meni i nije bas upgrade.Isti osecaj kao kada sam presao sa hybrida na hybrid pro hd.Smanji se bas a poboljsaju srednji i visoki uz malo smanjenje zvuka.Ja sam ih ubacio tako da slova L/R budu sa spoljne strane tj u pravcu natpisa left/right na slusalicama jer tako mi je logicno da idu.i imaki vise basa od memt x5

na kraju po meni raspored je ovakav sto se zvuka tice
1. kz zs3 sa fabrickim kablom
2.xiaomi hybrid
3.memt x5
4.xiaomi hybrid pro hd
5.kz zs3 sa silver plated

konacno stigle zs3 i memt x5.
poredjenje xiaomi hybrid ,xiaomi hybrid pro HD, Kz zs3 ,Memt X5

Xiaomi hybrid - u pakovanju slusalice, upustva i 3 velicine silikona.Kvalitet obrade odlican, kvalitet zvuka takodje,glasne sa dosta basa i dobrom izolacijom,udobne.Jedino sto me nerviralo kod slusalice je to sto kako god da ih smotate i koliko god nezno da ih spustite ,nakon spustanja one ce da se upetljaju toliko da ce vam trebati 15ak sekundi da ih razmrsite :D

Xiaomi Hybrid pro HD- odlicno pakovanje u kojoj se dobija 3 velicine silikona,kutija za cuvanje slusalica,torbica .Jos bolji i lepsi kvalitet obrade sa manje plastike nego na prvom modelu,malo vece od proslog modela.kabal deblji i dosta bolji od proslog.Zvuk je za mene bio razocaranje jer ja volim dosta basa.Slusalice su tise od prvog modela sa manje basa ali sa boljim srednjim i visokim i imaju "topliji" zvuk.za one koji ne vole jak bas odlicne sluske

Memt X5 - Velika kutija za tako male slusalice :D bas su se potrudili oko pakovanja, dobija se upustvo i po 3 velicine silikona u beloj i crnoj boji.Silikoni su oni sto imaju kao 2 stepena.Zvuk,neverovatno dobar za tako male slusalice.kvalitet slusalica i kabla je odlican.mala zamerka je sto nema u crnoj boji ali ajde.u paketu idu i cepovi za bananicu , kao i dva rezervna kruga za stelovanje visine razdelnika.mikrofon nema tastere za kontrolu glasnoce vec samo dugme za javljanje na poziv.Zvuk dobar sa dosta basa ali ne toliko puno kao sto pisu na stranim forumima 9/10 .Zvuk kombinacija hybrida 1 i 2 . jacina zvuka kao kod hybrid2 sa basom od hybrid 1 :D sve u svemu zanimljive slusalice.jako su male tako da odlicno leze i skoro da se ne vide u usima

KZ ZS3 - pakovanje ovo evropsko nista posebno, slusalice,silikoni u 2 velicine. slusalice su velike i malo treba vremena da se lepo ubace u uvo.(bar meni)Zvuk sa fabrickim kablom odlican, dosta glasne ,dosta basa, malo su bolje od hybrida 1 .Uz njih sam uzeo i onaj silver plated upgrade kabal i to original KZ ali po meni i nije bas upgrade.Isti osecaj kao kada sam presao sa hybrida na hybrid pro hd.Smanji se bas a poboljsaju srednji i visoki uz malo smanjenje zvuka.Ja sam ih ubacio tako da slova L/R budu sa spoljne strane tj u pravcu natpisa left/right na slusalicama jer tako mi je logicno da idu.i imaki vise basa od memt x5

na kraju po meni raspored je ovakav sto se zvuka tice
1. kz zs3 sa fabrickim kablom
2.xiaomi hybrid
3.memt x5
4.xiaomi hybrid pro hd
5.kz zs3 sa silver plated
Sto se tice zs3 i njihovog namestanja, moraju da se rotiraju unazad. Ne znam kako da ti opisem ali kada kreces da ubacujes gumicu neka ti kabl bude malo unapred pa rotiraj unazad dok ubacujes gumicu u usi. Kada provalis bice ti lako da ih namestis i jako su udobne

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Imam već Jabra Elite Sport koje su na taj fazon, dobre su za sportske aktivnosti, ali zvuk ne može da se meri još uvek između bluetooth i žičnih sluški.
Kako si zadovoljan s njima?
Ja sad gledam njih, ovu novu verziju.
Trebaju mi iskljucivo wireless slusalice za trcanje.
Ima li drugih opcija? Cena nije problem
Sto se tice kvaliteta zvuka za to imam RHA ma750

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Sto se tice zs3 i njihovog namestanja, moraju da se rotiraju unazad. Ne znam kako da ti opisem ali kada kreces da ubacujes gumicu neka ti kabl bude malo unapred pa rotiraj unazad dok ubacujes gumicu u usi. Kada provalis bice ti lako da ih namestis i jako su udobne

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

provalio sam posle treceg stavljanja,leze odlicno i ako su velike.odlucio da ostavim zs3 a ovaj kabal i memt x5 idu na oglase

Ako se ne svidi idu u oglase. Trenutno sam na samsung level U pro i prezadovoljan sam zvukom. Jedne zadrzavam druge prodajem. Koje ce da presude videcemo.

Koliko te izlaze? Na sajtu su 50$ + dostava 17$?

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    56.8 KB · Pregleda: 106
  • 2.JPG
    2.JPG
    22.9 KB · Pregleda: 97
Биле су мање пре неки дан.
Ево ти код за попуст: WHL15KYR45Q (15%), WHL20TJSQX (20%), WHL30LSC21W (30%)

Користите други претраживач кад улазите на сајт. Понудиће вам да завртите точак, и можда вам се посрећи да добијете и већи попуст.

Сад сам провалио. Не залећите се с куповином, него бришите треблаб и њихове cookies из историје претраживања. Сваки пут ће вам нудити да вртите точак, и, што је најбитније, промо кодови су увек исти. Постоје чак и они са 50% попуста. Ако неко добије тај, нек подели.
Сад ми криво што нисам знао раније, могао сам вам дати онај од 25%

Poslednja izmena:
Ено онај од 30%. Дај се договоримо узмемо више комада, платимо једну испоруку [emoji4]

Ако вам се не жури, ето мене у БГ за месечак дана. Овде не верујем да ће ми наплатити нешто

Dobih i ja od 30% i isti je kod kao gore koji si upisao. Sa njim danas izlaze 52$

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    21.6 KB · Pregleda: 163
Stigle su mi ove Memt x5. U odnosu na na "akg" što idu uz Samsung po meni dosta bolje. Basa za moj ukus ima više nego dovoljno (beskonačno više u odnosu na akg :)), srednji i visoki su za nijansu manje izraženi ali se sve da ispeglati ekvilajzerom. Ako ste basshead preporuka. Kabl je krut malo previše za moj ukus ali ga je zato nemoguće upetljati. Magneti na bubicama rade posao i dodatno sprečavaju petljanje. Svakako sam jako zadovoljan kupovinom :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posto ovde ljudi uglavnom sad uzimaju sluske sa aliexpressa/gearbesta a ja sam i dalje alergican na to a crkavaju mi ove sony sto su mi stigle uz telefon, ima li neko neku preporuku za neke dobre a jeftinije bubice sa mikrofonom na nasem trzistu? Gledam po internetu ali toliko modela postoji za koje nisam cuo do sad, ne znam sta da mislim vise :d

Stigle su mi ZS3 sa gearbesta (prilično brzo, za 2 nedelje) sa shippingom su bili 8.99$ (ispod 900din). U odnosu na piston 3 koje imam, ne vidim neku veliku razliku u kvalitetu zvuka (možda zs3 imaju malo jači bas i malo su glasnije). Trenutno mi je telefon na servisu pa nisam stigao baš mnogo da ih koristim. Svakako su duplo jeftinije nego piston 3. Malo su nezgodne za stavljanje, ali kad se nameste čvrsto stoje i vrlo su udobne.

Trenutno su na gearbestu na nekoj akciji za 6.73eura, pa mislim da su za te pare odlična kupovina. Kod nas toliko košta buđava HAMA, koja nije ni blizu sa zvukom...

Koje od ovih kineza preporucujete kao zamenu za Sennheiser Cx 175 koje trenutno vozam, da li ima neke da cu i ja koji nisam neki audiofil osetiti razliku a da nisu preko 50e sa dostavom ?

Za 40e u srb mozes da nadjes Senn CX300 II, za 50e CX 3.00.
Vrlo verovatno su trajnije od vecine jeftinih kineskih a tu je i garancija.

Ali na AE svasta moze da se nadje za taj novac (40-50$)

Vec godinu dana koristim SoundMagic e10C:
https://www.whathifi.com/soundmagic/e10c/review
Award winning na whathifi za 2016,2015 I 2014. godinu za klasu do $50.
Kada sam trazio sluske bas sam dosta guglao sta se dobija za taj novac i te su nenormalno hvalili,rekoh aj da ih narucim,prosao sam na eBay bez carine. Mislim da skorije nisam imao pametniju kupovinu. Posle par meseci narucim i devojci,od tad ne moze da koristi one Apple dala ih caletu kaze zvuce ko kineske [emoji3] doduse i zvuce.
Moja preporuka,ko daje do $50 necete se pokajati. Ja bar nisam. Zvuk perverzija,sad *** na kompu koristim ATH M30x,gore pomenute bubice su bile prve kvalitetnije sa kojima sam se susreo,imao sam doduse neke inair Beats uz neki HTC koji sam imao jos pre i koji crni Beats,SoundMagic ih jede.

Sent from my iPad using Tapatalk

@hsv - hvala za info ali one nemaju mic. A i on bi mi odgovarao posto ih pored laptopa koristim i na mobilnom.

Crkle ove moje Sony slušalice i nisam hteo da čekam da stignu neke s neta, na preporuku ortaka uzeo kod neke Sencor, nisu loše, za 1100 dinara skroz dobre. Ništa posebno ali daleko od krša. Za iste pare sam kupovao Sony, Pioneer i AKG i ove su bolje.

Vrh Dno