Drugari,
Izvinjavam se što upadam ovako, ali pretraga foruma mi je jako konfuzna (iskren da budem, navikao sam da izvlačim informacije na CTRL+F), te moram da postavim sledeće pitanje: Šta je trenutno preporuka za kupovinu Bluetooth bubica (uslov je da zvuk bude dobar, kvalitetan, i da nisu jedne od onih bez kabla oko vrata, vidim po review-ovima da imaju problema sa konekcijom)? Budžet je generalno neograničen, ali smatram da je bespotrebno da potrošim više od 35 evra na iste. Koristio bih ih isključivo povezane na telefonu (teretana manje, više, ali mnogo češće uveče u šetnji, imam psa, pa je otprilike sat vremena noćnog provoda obavezno). U obzir dolazi i Aliexpress i GearBeast (mada tu nemam acc, i generalno nisam preterano upućen u kupovinu sa tog sajta, ali bih se snašao).
Za razgovor u kolima sam ranije koristio Plantronics, pa Jabru, pa sada ponovo Plantronics (i imam odlično iskustvo sa Plantronicsom kao brendom). Za muziku sam ranije koristio slušalice koje su došle sa Asus Zenfone 2 ZE551ML, i one su bile zaista odlične. Nakon nekih godinu dana su otkazale poslušnost, te se već nekoliko meseci grebem od žene za njene (slušalice koje su došle u pakovanju sa Sony Xperia Z2), i te slušalice su zaista fenomenalne, doduše još bolje ako se koriste baš na njenom uređaju. Muziku slušam preko Deezer-a isključivo, podešen na najbolji kvalitet.
Raspisah se, a generalno kratko pitanje.
Unapred hvala svima na odgovorima.