Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
A neka preporuka za ear hook bluetooth slusalice?

Meni samo to ima smisla za trcanje, i cak bih vise voleo i da nisu in ear ove novije, nego standardne bubice kakve su se ranije prodavale, ali pretpostavljam da to bas i nije realno zbog povecanog utroska energije/baterije.
I mene bi ovakva preporuka veoma zanimala. Ne zelim ear buds, vec Bluetooth sluške koje idu oko glave. Poluotvorene /otvorene. Samo za kucnu upotrebu, filmovi, muzika, za manje novce, to je potrosna stvar.

Do sada sam imao 2 modela ove vrste, kupljene u SAD za do $20 i super su radile, autonomija vise filmova recimo, sto je sasvim ok.
- Na jednima se sundjer vremenom izlizao da vise nisu mogle lepo da stoje iako su radile, dok sam dodatne sundjere zagubio.
- Druge su bile istog tipa ali više za sport jer su bile "tešnje" i nisu spadale pri trcanju, vožnji bajka, naglom okretanju glave. I praktične, jer su mogle da se saviju da zauzmu jako malo prostora. Njih sam polomio u rancu (plasticni ram).

Kako sada ne mogu da narucim iz SAD (skupa carina, DHL isporučuje samo), gledam kineze i nisam video nista da sam se zagrejao.

U principu, mogu i bez rama, odvojene na kukicama za svako uho, ako je to ok za kucne uslove. Preporuka bi puno značila jer vec sam kupio jedne kineske od tvrde plastike koje necu koristiti (sta li sam ocekivao za $6?).

* * *

Sem toga, molim i za preporuku Bluetooth zvucnika za kucnu upotrebu. Da li je to mozda jeftinije kod nas? Vidim da ih ima, dok Bluetooth slušalica - nema. Hvala! :)

Imam li garanciju od 2 godine na slusalice kupljene u Srbiji? Leva mi gubi signal pri blagom pomeranju kabla.
Moram da stojim kao ukopan da bi radila.
A nisu bile skuplje od 10tak evra.

Potrebne su mi slušalice do 50evra koje će se koristiti na (android)telefonu do posla i na poslu. Kvalitet zvuka na prvom mestu, zatim da je izolacija korektna barem i na kraju ne bi zanemario ni kvalitet izrade.

Koliko sam shvatio neke od slušalica koje su se preporučivale ovde skoro su:

Sennheiser MM 70s - 40e
Sennheiser CX 5.00i - 40e
Audio Technica ATH-CKX5 - 45e
Audio Technica ATH-CKX5iS - 50e

Koje od ovih slušalica se nameću kao najbolji izbor i da li možda ima nešto bolje po toj ceni? Zbog garancije i manje čekanja na slušalice primarno bi kupio kod nas ali ako ima nešto dovoljno bolje da se zanemare te stvari za istu cenu otvoren sam i za porudžbine iz inostranstva.

Poslednja izmena:
Bolje za te pare mislim nema. Posto je android u pitanju nemoj cx 5.00i nego cx 5.00a. Da bi ti radile komande na slušalicama koje dosta olakšavaju jer ne moraš da vadiš telefon svaki čas. Srećno!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima bolje ali ne u srb (trenutno) za 40e.
A za te pare moze da se nadje samo "i" verzija cx5.0

Sent from my D6503

Jel imas nesto gde pratis snizenja za black Friday vidim cesto ga spominjes? :)

Inace ja pre par dana prodao moje senhajzerke mx580, izgleda sam ih previse jeftino prodao lil mi se neizmerno zahvaljuje a meni stojale u fioci. Jos sam na onim cuvenim pistonkama :D
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma jok, nego sam to za Black Friday rekao zbog dbrand-a jer su tada sigurno dobra sniženja na njihovom sajtu. A za ovo ostalo se nadam da će biti nešto zanimljivo. [emoji4]

Ljudi, danas sam slucajno nagrdio Sennheiser CX 300 II, kabal se otkacio skroz od lijeve bubice... Gdje u BG mogu da popravim ovo i za koje pare otprilike? :)
IMG_20161029_180115.jpg
IMG_20161029_180201.jpg

Zdravo svima :) Jel' može neka preporuka za bubice 2000-2500 din.? Prelistao sam prethodnih 50ak strana i vidim da ljudi masovno hvale Piston 2 i 3, kao i KZ modele, ali trenutno ne mogu da čekam sluške. Već imam Sennheiser MX 375, ali su mi one na reklamaciji, ne znam koliko ću morati njih da čekam, a trebaju mi slušalice. Dakle, bilo kakav predlog, ako je moguće da budu što bliže zvuku ovog sennheisera, ili bolje ako je moguće za te pare, i da mogu da ih kupim u Beogradu. :)

Jel' može pomoć oko izbora između: AKG K321, AKG Y15 , JBL Tempo J 02B ili JBL Tempo J 01B ?
Mogu samo za AKG K321 koje koristim: nezgodno su oblikovane i stalno ispadale kako se pomeri glava. Stavio sam navlake od memorijske pene i sada drže, ali se malo promenio zvuk (korigovano ekvilajzerom) i nešto je slabija izolacija. Bass mi je super (malo pojačao), ali nisam bio zadovoljan visokim >10kHz koje nemam na ekvilajzeru dok se nisam setio da oborim sve niže frekvencije koje imam, pa da malo pojačam master volume. E sada sam najzad zadovoljan.

Letos sam kupio ROCK Zircon i Plextone X41M.

Nažalost mi je Kinez poslao bele Zircon, al' se nisam hteo njakati i sporiti za boju, pa sam mu dao 4*.

Plextone X41M sam uzeo zbog odličnog basa. I dobije se qr kod da se očita i autentifikuje na kineskom serveru da je original :).

ROCK Zircon su najbolje.

Na AudioBudget imate testove. I relevantna tema na Head-Fi: Best Sub-100$ CHINESE Brands EARPHONES Thread.

IMG_7395_resize.jpg IMG_7398_resize.jpg IMG_7399_resize.jpg IMG_7462_resize.jpg

Niko ne koristi neke Bluetooth sluške sa AliExpress-a da preporuči? :)
Za kućnu upotrebu, pozeljno da nisu ear buds, da ne ulaze u uho, vec iza glave, recimo.

Jel ima nesto kod nas da se nadje u rangu Panasonic ErgoFit? Vidim da ih dosta hvala po netu i da su jeftine (800din). Kod nas mogu samo narandzaste da se nadju, a treba mi u crnoj boji :(

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ja sam nasao od ~25$ i ima 30ak komentara gde ljudi govore da su original. A i vylota ih je porucivao i isto je dobio original.

Sent from my Nexus 5X

Vrh Dno