A neka preporuka za ear hook bluetooth slusalice?
Meni samo to ima smisla za trcanje, i cak bih vise voleo i da nisu in ear ove novije, nego standardne bubice kakve su se ranije prodavale, ali pretpostavljam da to bas i nije realno zbog povecanog utroska energije/baterije.
I mene bi ovakva preporuka veoma zanimala. Ne zelim ear buds, vec Bluetooth sluške koje idu oko glave. Poluotvorene /otvorene. Samo za kucnu upotrebu, filmovi, muzika, za manje novce, to je potrosna stvar.
Do sada sam imao 2 modela ove vrste, kupljene u SAD za do $20 i super su radile, autonomija vise filmova recimo, sto je sasvim ok.
- Na jednima se sundjer vremenom izlizao da vise nisu mogle lepo da stoje iako su radile, dok sam dodatne sundjere zagubio.
- Druge su bile istog tipa ali više za sport jer su bile "tešnje" i nisu spadale pri trcanju, vožnji bajka, naglom okretanju glave. I praktične, jer su mogle da se saviju da zauzmu jako malo prostora. Njih sam polomio u rancu (plasticni ram).
Kako sada ne mogu da narucim iz SAD (skupa carina, DHL isporučuje samo), gledam kineze i nisam video nista da sam se zagrejao.
U principu, mogu i bez rama, odvojene na kukicama za svako uho, ako je to ok za kucne uslove. Preporuka bi puno značila jer vec sam kupio jedne kineske od tvrde plastike koje necu koristiti (sta li sam ocekivao za $6?).
* * *
Sem toga, molim i za preporuku Bluetooth zvucnika za kucnu upotrebu. Da li je to mozda jeftinije kod nas? Vidim da ih ima, dok Bluetooth slušalica - nema. Hvala!