Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Xiaomi Hybrid Dual Drivers preporuka svima, samo shto nisam pao kad sam ih cuo.
Neshto nepojmljivo_Ocena od mene 101/10

Baci neki opis. Čisto da znamo šta nam je činiti. Mislio sam da uzmem one Panasonic. Trenutne Sony koje koristim imaju izražene visoke tonove. Nekad to nije loše ali na duže može da smeta.

Pročitao, hvala. Nego interesuje me onaj deo kod džeka koliko je savtljiv ili ne. Da ne dođe do prekida usled čestog savijanja. Obično kupujem bubice gde je po duglom.

Kako ste prošli sa PDV-om?
Možda neki review :)
600 din sam platio poštaru (carina, pdv)
isto toliko sam i za trojku nedavno platio.
znatno su glasnije od trojke (i dvojke)
sve ostalo su već napisali.
bas i visoki su izraženiji.
za 3. sam mislio da je udobna, međutim, sticajem okolnosti sam danas 4. držao duže od 4h i izrazito mi je udobna.
trojku sam posle toliko vremena u ušima već osećao...
pakovanje je jadno u odnosu na 2. i 3.
poredim sve sa pistonkama 2 i 3 jer su to jedine slušalice (bubice) koje sam u poslednjih desetak meseci koristio.
4. mi još nije "usvirana", no, nadam se da će 5. biti mešavina 3. i 4.
sve u svemu, veoma sam zadovoljan novim slušalicama, više nego kada mi je stigla trojka.

600 din sam platio poštaru (carina, pdv)
isto toliko sam i za trojku nedavno platio.
znatno su glasnije od trojke (i dvojke)
sve ostalo su već napisali.
bas i visoki su izraženiji.
za 3. sam mislio da je udobna, međutim, sticajem okolnosti sam danas 4. držao duže od 4h i izrazito mi je udobna.
trojku sam posle toliko vremena u ušima već osećao...
pakovanje je jadno u odnosu na 2. i 3.
poredim sve sa pistonkama 2 i 3 jer su to jedine slušalice (bubice) koje sam u poslednjih desetak meseci koristio.
4. mi još nije "usvirana", no, nadam se da će 5. biti mešavina 3. i 4.
sve u svemu, veoma sam zadovoljan novim slušalicama, više nego kada mi je stigla trojka.

za koje sluske si platio 600 din ?

Колико ја знам јесу.

Preporuka za bubice kod nas do 1500 dinara

Na preporuku bencha sam uzeo neke panasonic bubice pre god dana ali sam ih izgubio i nemaju ih vise na lageru.
Bio sam zadovoljan njima.

@dark angel
kupujemprodajem

Nazad
Vrh Dno