Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Meni su lepe uživo ;)
Jedino me malo nerviraju kontrole jer tasteri nisu fizički odvojeni kao kod p2, ne mogu lako da nabodem koji je koji taster...

Ja koliko znam, lampe kvalitetnije boje od EQ-a. Ako vec investiramo u hifi, onda bolje da idemo na sto cistiji izvor.

opet ulazimo u domen modzoa,subjektivnih misljenja itd.a i lampa nikako nemere bude cist izvor,samim tim sto boji ton.lampa prosto ostaje eq sa dve ogromne mane - prvo sto je manje vise statican eq,drugo sto te consumer/prosumer varijante za danasnje standarde imaju neprihvatljiv noisefloor.

Ja sam porucio Hybrid sa GearBesta, sad samo da stignu. :) Ne secam se da li je kaceno ovde - bile su pre neki dan na Banggood za 10ak dolara, ali sam kasno video.

Inace ima na head-fi spisak sajtova gde se mogu kupiti originali http://www.head-fi.org/t/786589/xiaomi-hybrid-iem-thread-piston-successor/150 (drugi post, u spojleru, u komentarima izmedju ostalog navode i Banggood kao pouzdan sajt)

Moze li link za pouzdanog prodavca za SoundMagic E10S. Dopada mi se sto je dzek pod uglom. Malo su skuplje. Pretpostavljam da vrede svaku paru. Mozda bih pazario i Pistons 3 ali se plasim da prilikom slusanja ne dodje do nekog "preloma" kod dzeka. Moze link i na PM. Mada vidim u Tehn*****ji ove Panasonic RP-TCM125E-K negde sam procitao da nisu lose.

Poslednja izmena:
danas sam svratio i imali otpakovane (valjda je neko isto bio skeptican ili reklamacija, shta god) i probao, samo shto nisam zaplakao...ukusi su zaista cudo...kataklizma.Ta izrada, ti kablici, taj zvuk...
Panasonic RP-TCM125E-K

danas sam svratio i imali otpakovane (valjda je neko isto bio skeptican ili reklamacija, shta god) i probao, samo shto nisam zaplakao...ukusi su zaista cudo...kataklizma.Ta izrada, ti kablici, taj zvuk...
Panasonic RP-TCM125E-K

Nije mi tu Milan Tarot, pa ne mogu da ga zamolim za pomoc oko kapiranja gore napisanog. Ako bi bio ljubazan da mi pojasnis malo to.

hehehehehe bash sam njih i mislio, njih ili pistonse 3...to mi je dilema :)
Cekam do kraja mjeseca i pistonke pa ako ne zuris izbacicu neko poredjenje kad stignu.

Dual driver sam slusao na lap topu uz foobar i za tih 15-ak € razbijaju bukvalno.
Mogu da zamislim kako zvuce na nekom pristojnom pojacalu/zvucnoj.

Sta si ti sad rekao, jel su dobre ili lose? :D

Nije mi tu Milan Tarot, pa ne mogu da ga zamolim za pomoc oko kapiranja gore napisanog. Ako bi bio ljubazan da mi pojasnis malo to.
Ja sam ga shvatio da su te panasonic tesko smece u odnosu na hajp...

Jedne manje kao izbor. :) Na kraju cu verovatno juriti Piston. Mada mogu i bez mikrofona.

Poslednja izmena:
Uz to i obicna promena gumica moze primetno da unapredi zvuk, nadjes one koje ti najvise odgovaraju i koje ''taman'' ulaze u usni kanal, pustis ih da se usviraju malo pa tek onda (pr)ocenjujes zvuk.

Lično volim taj V shaped bassy zvuk i mislim da gumice imaju najveći uticaj na bass refleks. Ako ne naležu unutra dobro džaba dobri veliki drajveri koji daju jak bass... Ne može lepo da se prenese...

Nazad
Vrh Dno