Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Mislim da su ove najjeftinije, Moxpad x6. Trebalo bi da je konektor za izmenjivi kabel isti kao kod shure modela.

http://www.gearbest.com/earphones/pp_182196.html

Somic MH415 su valjda nešto malo skuplje, a i ne mog sad da nađem pouzdanog prodavca

Pogledajte prilog 185521

super su ove, samo što imaju mikrofon na sebi... jedino da ih isprobam kod nekog pa da vidim da li će da pravi problem pošto sam imao iskustva sa par slušalica da taj treći prsten hoće da pravi problem u in-ear sistemima...

Uzeo bih neke bluetooth bubice. Na oko su mi se svidele Ausdom S07. Vidim da postoje i s10, pa me zanima da li su bolje? Na gearbest trenutno isto kostaju,inace su s10 skuplje. Fizicki mi se vise svidjaju s07,imaju i kacenje za majicu, dok s10 nemaju.
Ili mi preporucujete nesto drugo, u slicnom cenovnom rangu? Kod slusalica volim bass, a i posto ce biti bezicne, bitno mi je sto duze trajanje baterije.

Bas niko ne koristi bezicne? :(
Hitno mi treba predlog.

Kupio sam ove Panasonic HJE125E, svidja mi se izolacija i sistem kačenja, ali mi fali definicije u midlovima... no dobro, poslužiće sigurno, sasvim pristojna kupovina.

Ispade na kraju da ove neke što sam kupio za 7.5€ u Migrosu (švajcarski market tipa Maxi, link https://produkte.migros.ch/m-buget-in-ear-kopfhoerer) rade super u tom cenovnom rangu - ako ništa drugo, ozbiljno su glasnije od Panasonica.

Poslednja izmena:
Otvorio desnu slušalicu sa Piston 2, to jest skinuo metalno sito sa nje i imam šta da vidim...
Prvi put mi se tako nešto desilo, izgleda da sam prilikom čišćenja gumice prstom nehotice razmazao i protisnuo ušnu mast kroz sito :)
Sve sredjeno, bila je dakle zapušena.
U kanalu ispod sita ima parče crnog sundjera, pa ko voli malo siroviji i malo glasniji zvuk može da izvadi sundjere.

rQ8frCx.jpg

Izgubio sam Piston 2, ko da su u zemlju propale, nema gdje nisam trazio ali nigdje ih, kontam sad uzeti Piston 3, gdje najpovoljnije da ih kupim a da znam da su original.

Meni se leva sluška od Piston 3 mnogo slabije čuje, bilo sve ok i odjednom se samo utišala... a nije do prljavštine, izvadila sam mrežicu i očistila je. Zvuk je na oko 20% čak i bez te metalne mrežice. Otvorila sam support ticket na ibuygou.com pa ću da vidim da li ću uspeti nešto. Smorila sam se za medalju. A uzela sam pistonke jer mi je pukao kablić od starih AKG koje sam obožavala i koristila ih 5+ godina, pa sad i pistonke odoše, definitivno imam neke gremline po džepovima.

И какве су, мислим на hybrid?

Pa ne baš, stigle mi sa Gearbesta Hibrid za 10 dana, doduše trebalo im je 8 da pošalju, ali bile su kao preorder, čekalo se da tek izadju...
Kineska pošta baš brzo stiže uglavnom... Sredio Vučić ;)
Meni stiže mesec dana svaki put kad sam naručivao.
Jedino mi je iz UK stiglo za desetak dana.

Nazad
Vrh Dno