Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
O tome sam cesto razmisljao, kakav je procenat crkavanja kod pistonki jer tesko da su za te male pare mogli da obezbede i odlican zvuk a i dugotrajnost (sto im posebno ne odgovara, ko bi menjao dobre slusalice ako traju 5+ godina). Ako se ispostavi da kod vecine krenu da otkazuju posle 12 meseci.. to bas i nije dobro :)

Radile su kod mene fenomenalno, mislim da su svoje odsvirale. Svirale su dan-noc, uvek u dzepu. Prve sluske koje sam vukao sa sobom svuda. Za takav kvalitet (meni sasvim odgovaraju) i za 20e, dosta su i drzale :D
Potrosna roba :D Uzeo bih ponovo iste da imaju odmah da se uzmu, bez cekanja. Nego me nesto mrzi da cekam sa alije, najradije bi otisao kod nas i kupio nesto, mada verujem da za te pare sa alije moze mnogo bolje da se dovuce.

Poslednja izmena:
Pa dobro, ako se svaki dan guzvaju po dzepovima ne moze ni da se ocekuje da traju mnogo dugo.. :) Ali opet bar 2 godine da dobacise.. a kod nas tesko da ces za 20$ naci nesto sto zvuci kao Piston.. jedino upravo njih da kupis ali sa KP (racunaj 2500-3200 din, te cene sam vidjao).

Nego sta bi sa onin on ear sto si planirao, pojeo ip5s ceo budzet a? :d

Poslednja izmena:
Meni su Piston 2 crkle posle 2 meseca. Na desnoj samo prestao zvuk. Morao sam da ih saljem nazad u kinu i dobio sam nove koje traju vec godinu dana.
Kod koga si ih kupio i koliki su bili troskovi slanja (i na kome)?

Pa dobro, ako se svaki dan guzvaju po dzepovima ne moze ni da se ocekuje da traju mnogo dugo.. :) Ali opet bar 2 godine da dobacise.. a kod nas tesko da ces za 20$ naci nesto sto zvuci kao Piston.. jedino upravo njih da kupis ali sa KP (racunaj 2500-3200 din, te cene sam vidjao).

Nego sta bi sa onin on ear sto si planirao, pojeo ip5s ceo budzet a? :d

Ma jok, vise mi lezi ovo kad udje u mozak. :D
Probao al ne ide, bubice su bolje.

Poslednja izmena:
Dvojku, citao sam malo i ispada da je glavna razlika to sto su piston 2 metalne, a 3 plasticne i sto je impedansa na dvojci 16oma, a na trojci 32oma. Obzirom da ih koristim na telefonu mislim da je manje bolje.

Mene zanimaju samo JVC :D

U radnji koja se zatvarala, sad ne radi vise. Video sam da ima na netu, ali su svi oglasi iz 2014te, nema vise aktivnih oglasima sa pretragom za "SUPERBASS"

Nisu Dr Beats, nigde to ne pise na ambalazi, nego ovaj sto je stavljao taj jedan oglas je tako stavio. Rekoh, od engleskog jezika jedino pise "superbass" << sve ostalo je komplet kinesko.

Ja sam se danas dokopao Logitech Ultimate i mogu da kazem da je osecaj .. cudan. Slusalice su 3way, pojacao sam na maksimum i odusevljen sam bio zvukom al kapiram da moram da sam 16x audiofil da bi ih stvarno cenio.

Nazad
Vrh Dno