Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Do 50 evra ako valjaju

Ja bih onda kupio AT ckx5/is (verzija bez ili sa mikrofonom, postavio sam linkove nekoliko postova iza), vidim da si iz bg pa skokni do 2 dobro poznate prodavnice da ih probas :) Imaju flat kablove koji nisu previse debeli, imam ckx9 i ti kablovi su daleko manje problematicni od onih obicnih mada umeju i ovi malo da se zamrse.

Imas i chx7/is, takodje su 45e, nemaju one sil.kuke za usi kao ckx5, sve ostalo je verovatno slicno, mozda cak i malo bolje zvuce. Samo im je izolacija malo slabija nego kod klasicnih in ear, imas objasnjenje na AT sajtu (taj model je in ear hibrid).

Poslednja izmena:
Kakve su SteelSeries Flux In-Ear? Vidim da imaju pozitivne ocene, pa me zanima ako je neko imao licnog iskustva s njima.

Poslednja izmena:
@pilauda
Soundmagic e10 imaju klasican tanki kabal,ali se ne petlja koliko god da ih guzvas jer je od nekog posebnog materijala napravljen ili je mozda samo premazan necim. pa mozes i njih u razmatranje. sve ukupno 4800 din.

e sad da li zvuce bolje od ovih sto je hsv postavio ne znam. za te pare zvuce sjajno,tu nema sta.

mozda je lakse da uzmes AT jer imas i garanciju i ne moras da se cimas oko porucivanja i cekanja.

@hsv

sad citam,nahvalio je joker dosta ove momentum ie :) ne bi se zeznuo ni da si njih uzeo,doduse kod nas je cena preterana.

Poslednja izmena:
^ nahvalio ih je ali valjda ce testirati i ckx9 pa da vidimo sta misli :) Mada nisam ni sumnjao da su te senn. lose nego su jednostavno 4-5k din skuplje od AT sto je nebulozno a ubedjen sam da nisu nista bolje. U nekim testovima su dobile i celu ocenu manje od AT (trusted reviews npr 8/10 vs 9/10)..

Poslednja izmena:
Hvala na info, ove tvoje beyondtime mi deluju normalnije, malo sam skeptican sto se tice oblika ovih hsvovih. Koliko sam razumeo e10 nema kod nas pa moram negde da ih narucujem, moze savet i odakle aliexpres ili nesto drugo?

^ tesko da ih je neko probao.

Prema ovim utiscima su odlicne (ovaj lik je testirao na hiljade slusalice i tim SS je dao istu ocenu kao Xiaomi P2 a odnos cena/performanse 10/10) - http://www.head-fi.org/t/684729/steelseries-flux-in-ear-iem-first-impressions

http://www.head-fi.org/products/steelseries-flux-in-ear-headset-for-gaming-and-music/reviews/11552

Tu imas detaljno objasnjeno sve oko zvuka, izrade itd. Samo nisam siguran da ih ima kod nas..
Ima ih u jednoj radnji koja se bavi prevashodno prodajom igara za ~2800. Zbog tog testa sam se i zainteresovao za ove bubice, a i cena im je odlicna (ako ih uopste imaju, sajt mozda nije azuran). Sledece nedelje su se konacno odluciti, do tad istrazujem. Hvala za info. :)

jesu cudne te AT,ali imaju ovu gumu koja ide u usnu skoljku,pa ih ona cvrsto drzi za usi.

da,treba da se naruce sa ebay-a,mom drugu su stigle za otprilike 2 nedelje. dobije se svasta nesto uz njih.
http://www.ebay.com/itm/191310691956

@hsv
ni ja ne verujem da su bolje od AT,ali sam mislio da su dosta losije citajuci neke komentare :)
cenim da ce AT biti tu negde oko 9 za zvuk kad ih bude testirao :D

Ima ih u jednoj radnji koja se bavi prevashodno prodajom igara za ~2800. Zbog tog testa sam se i zainteresovao za ove bubice, a i cena im je odlicna (ako ih uopste imaju, sajt mozda nije azuran). Sledece nedelje su se konacno odluciti, do tad istrazujem. Hvala za info. :)

To je dosta niska cena, daleko su jeftinije nego preko, nadam se da nije neka kopija u pitanju.. mada mozda ih i nemaju.

Hvala na info, ove tvoje beyondtime mi deluju normalnije, malo sam skeptican sto se tice oblika ovih hsvovih. Koliko sam razumeo e10 nema kod nas pa moram negde da ih narucujem, moze savet i odakle aliexpres ili nesto drugo?

Ako ces da narucujes onda P2 ili E10, sto se tice AT nema sta da te brine kod oblika, i ja sam sumnjao ali sam se brzo uverio da je ono resenje sa sil.kukama genijalno i sam kvalitet izrade je sam vrh za tu cenu.

@beyondtime

Ma nisu pisali lose o tim Senn. nego su imali kritike na srednje i visoke tonove uglavnom mada ovo za visoke je i subjektivno, kao i za bass.

Poslednja izmena:
To je dosta niska cena, daleko su jeftinije nego preko, nadam se da nije neka kopija u pitanju.. mada mozda ih i nemaju.

Sajt je izlistan na SteelSeries sajtu kao retail za Srbiju, ne verujem da su kopije u pitanju vec potencijalna neazurnost nasih. :)

Zovi ih, ako imaju onda je to super kupovina za malo vise od 20e.

Ma nemaju naravno na stanju :D

^ pretrazi temu, neko je pisao bas o tim beyerd. pre nekoliko meseci.. dobre su sigurno ali mislim da postoje bolje za slicnu cenu..

Te piston 2 (ako su original) su sigurno bolje od dtx41.. mada neces pogresiti i sa njima, za tih 30e mogu da se nadju slusalice koje zvuce malo bolje/losije ali pre svega drugacija, te BD karakteriste ''dark'' karakteristika zvuka (povuceni visoki), za bas kazu da je dobar, srednji takodje.

Poslednja izmena:
Onda cu da pojurim te xiaomi, u principu nije mi problem garancija, reko samo ako su ove beyer za 30e iste ili bolje pa da uzmem njih iz prodavnice, ali ako su xiaomi bolje onda cu njih, reci mi samo za neki savet kako da proverim dal su original ili ne

Uspesno sam slomio qcy qy7, danas :(. Malo su mi bile u džepu, zakačio tegom verovatno i ode jedna... rasturio sam, al deluje da je tako knap napravljeno da nema sanse da se zalemi :( a bas su mi bile drage...

Jedan clan mi je preko pp skrenuo paznju na ove pioneer http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/SE-CLX50-JK/page.html

image52bebc44e83c4.jpg

PioneerCLX50-1.jpg

PioneerCLX50-2.jpg

Kostaju oko 50e kod nas.. ovako na prvi pogled deluju dobro za te pare. Nasao sam ove utiske o njima - http://www.head-fi.org/t/481091/pioneer-se-clx50-impressions

Kabl 1m + dodatni od pola metra sto znaci da su dobre npr i za laptop, 13.5mm drajver (sto je retkost u klasama do 150e), naravno to nista ne mora da znaci ali na linku iznad moze da se procita utisak o zvuku. Ukratko - jak i kvalitetan bas i obojen zvuk, sirok soundstage (sve ovo verovatno zahvaljujuci tim velikim drajverima). Za vecinu novijih zanrova i za sve koji vole jak bas mislim da su te pioneer odlican izbor za 50-ak evra.

Poslednja izmena:
Ja moram da pohvalim Razer Hammerhead Pro, zvuk me je odusevio, inace sam basshead i ovaj model kao i vecina razer sluski cilja na bassheadove, nabavio sam ih povoljno pa ih smatram isplativom kupovinom, ali po full ceni u domacim prodavnicama ne verujem da bi ih pazario...nisam ljubitelj drecavih boja ali opet kombinacija crnog brusenog aluminijuma i zelenog kabla kida :D no svakako planiram da nabavim i piston 3 sto zbog poredjenja sto zbog earpadova pod uglom jer je to razlog zasto sam se godinama drzao panasonic hje120 i skoro kupio naslednika hje125 :) takodje piston3 izgledaju extra sa brusenim detaljima, u fullu kako volim i slag na tortu fina cena :D

evo i par slicica razer bubica...

Poslednja izmena:
Vrh Dno