Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Imao sam slusalice sto dolaze uz xperiu t,relativno sam bio zadovoljan dok nisu riknule.kupio sam neke od 15 km ali je zvuk los.koje mi preporucujete,citao sam za te piston 2,na koji nacin da ih narucim,inace sam iz sarajeva.Nemam iskustva sa narucivanjem preko interneta.koliko je to pouzdano?kakav je bass na njima?:)

Poslednja izmena:
Hehe i meni crkle slušalice koje sam dobio uz xperiu t, samo jedna doduše, ali opet. I ja tražim koje da kupim.

[YOUTUBE]6AIvPuLpE4E[/YOUTUBE]

Imas postavljene linkove u temi na poslednjih nekoliko strana, tesko je reci koje su bolje i to je ocigledno subjektivno, sustina je da i P2 i P3 zvuce odlicno za svoju cenu uz korektnu izradu. Razlike u zvuku postoje ali ne u smislu da jedne zvuce primetno bolje od drugih vec da se svode na tu neku razliku u obojenosti zvuka, nekima ce se vise svideti zvuk i izgled P2 a nekima P3. Bas u testu iznad imas nesto na tu temu.. Ako te mrzi da slusas evo ovde mozes da procitas koje su to razlike - http://forum.xda-developers.com/general/accessories/review-xiaomi-pistons-3-0-ear-t3075352 mada izgleda da se utisci ta 2 lika razlikuju donekle.

Poslednja izmena:
Meni su stigle pre par dana Piston 2, naručio 2 komada vodjen znatiželjom (to jest komentarima drugih).
Takodje mi više paše dizajn dvojke nego trojke, jedino što bi više volio je da su oznake za L i R slušalicu drugačije rešene umesto na unutrašnjoj strani.

Ali to je minorna stvar, za njihovu cenu praktično nemaju nikakvu konkurenciju, ni po zvuku ni po izradi.
Koliko vidim jako je malo drugih vlasnika sa utiskom razočaran/nezadovoljan/moglo bi to ipak bolje (za te pare).
Kinezi rasturaju sa "bang for buck", i neka i tako ostane, preporuka i od mene.

Meni su stigle pre par dana Piston 2, naručio 2 komada vodjen znatiželjom (to jest komentarima drugih).
Takodje mi više paše dizajn dvojke nego trojke, jedino što bi više volio je da su oznake za L i R slušalicu drugačije rešene umesto na unutrašnjoj strani.

Ali to je minorna stvar, za njihovu cenu praktično nemaju nikakvu konkurenciju, ni po zvuku ni po izradi.
Koliko vidim jako je malo drugih vlasnika sa utiskom razočaran/nezadovoljan/moglo bi to ipak bolje (za te pare).
Kinezi rasturaju sa "bang for buck", i neka i tako ostane, preporuka i od mene.
Apsolutno +1
Jedino ko ima vece usne skoljke ce imati problem. Ja imam jako male i na bas svim sluskama koristim S nastavke, a na piston 2 koristim M. Licno piston 2 bakarne su prelepe. Jako elegantne. Nesto sto ja zaista volim. Siguran sam da sam mladji jedno 5 godina, piston 3 bi mi bile lepse.

jedino što bi više volio je da su oznake za L i R slušalicu drugačije rešene umesto na unutrašnjoj strani.
Imaš na P2 na desnoj slušalici tj. Na delu gde kabl ulazi mali zarez. Meni su se odavno skinule oznake, ali pomoću zareza lako prepoznam i bez gledanja.

Dobio sam juče P3 i prvi utisci su odlični. Zvuk je odlican, malo izbalansiraniji u odnosu na P2. Basovi nisu toliko jaki, a gitare se čuju jasnije. Što se izolacije tiče, svi kažu da je P3 dosta slabiji, ali se meni ne čini tako.

Ergonomija je nešto što su najviše unapredili. Kabl je malo duži, a daljinac je na kraku desne slušalice, što je mnogo praktičnije za telefoniranje. U ušima su savrseno udobne i nisu nažuljale ni posle sat i po hoda.

Sada su tasteri grupisani u liniju i to deljuje prakticnije, a mikrofon je toliko dobar da mi sagovornici nisu verovali da sam na ulici. Njihov utisak je bio da se nalazim u velikoj praznoj prostoriji.

Imaš na P2 na desnoj slušalici tj. Na delu gde kabl ulazi mali zarez. Meni su se odavno skinule oznake, ali pomoću zareza lako prepoznam i bez gledanja.
Znam, znam, "skenirao" sam ih detaljno :)

@stefan1992
Odgovorili su ti već ljudi, ibuygou sajt, plaćanje paypalom, većina članova ih je odatle pazarila.

Poslednja izmena:
Sta mislite o Sennheiser CX 275S?
Vec par godina koristim Senn CX 150 i vise sam nego zadovoljan. Nego planiram da ih ostavim na poslu, samo tamo da ih koristim, a da uzmem 275S pa rekoh da vidim sta misle ostali forumasi isplati li se uzimati ih? Na Amazonu su trenutno 45$ a ima ko i da mi ih donese.

Soundmagic su zaista dobre, imadoh e10 nesto kratko, nikako da sebe pocastim jednima, u zadnje vreme samo akg saltam, imam 3 para razlicitih, navikao sam se mozda na njihov zvuk, ko bi ga znao.

Sta mislite o Sennheiser CX 275S?
Vec par godina koristim Senn CX 150 i vise sam nego zadovoljan. Nego planiram da ih ostavim na poslu, samo tamo da ih koristim, a da uzmem 275S pa rekoh da vidim sta misle ostali forumasi isplati li se uzimati ih? Na Amazonu su trenutno 45$ a ima ko i da mi ih donese.

Ako ces Sennheiser sa Amazona za 45$ mislim da su bolji izbor ove sluske - http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-3-00-Black-Headphone/dp/B00NQ1808Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1430934348&sr=8-2&keywords=cx+3.0

Ako iz nekog razloga neces crne ima ih i u ovoj boji - http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-3-00-Red-Headphone/dp/B00NQ17SKU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1430934348&sr=8-1&keywords=cx+3.0

Imas ovde jedan uporedni test sa daleko skupljim Senn. momentum, ovaj lik kaze da mu vise odgovara zvuk 3.0 i da misli da ce odgovarati vecini ljudi (kvalitetan bassy zvuk)

Bice to lepo unapredjenje u odnosu na te 150 koje sada imas.

E da, vidim da si pomenuo 275s a ne neke slabije CX (kako prvo procitah), i te obecavaju pa mozes i njih da kupis, evo nekih kracih utisaka - http://www.head-fi.org/products/sennheiser-cx-275-s-universal-mobile-headset

Rece da si ih nasao za 45$.. a inace su oko 60-ak dolara, proveri ipak da nije neko kopija u pitanju mada pre ce biti da je neki popust.

Naravno i E10s su super za te pare.

Poslednja izmena:
Moguce, uglavnom ja bih pre kupio E10s ili CX3.0 (ili kako vec bese oznaka tih sluski sa mikrofonom). To bi bio izbor od tih da kazem ''poznatijih'', ko zna sta sve moze da se iskopa do 60-ak $ a da je cak i bolji izbor.. :)

Definitivno mi vise odgovaraju sluske sa mikrofonom, a tu se uklapa i E10s pored pomenutog 275s.

^
Sennheiser izgleda (nisam 100% siguran) koristi ''foru'' da na neke sluske doda mikrofon itd i onda ih zaceni. Evo npr cx 2.0 su izgleda isto sto i cx 1.0 samo sa mikrofonom, slicno vazi za cx 5.0 vs 3.0

Kod ostalih proizvodjaca ta razlika je uglavnom 5-10e.

A ako su 275s stvarno cx175 samo za mic-om onda ih zaobidji, e10s su sigurno bolje za te pare, uostalom obicne E10 su do pojave xiaomi P2 vazile za najbolju kupovinu (ili jednu od najboljih) u toj cenovnoj klasi i uglavnom su veoma pozitivno ocenjene (naravno ne treba ocekivati cuda ali sigurno su bolje od senn 150).

Poslednja izmena:
Stigle su mi Piston 3.
Izrada je sasvim pristojna, malo fali da je potpuno premium, a to bi bilo da su upleli kablove i nakon račvanja, i da je cela zadnja strana metal, a ne samo deo i brušena plastika. Jack i kontrole su metalne, i lep je osećaj kad se pipne hladan metal.
Što se tiče kabla, perfektno je upleten, zbog čega je i šteta što nije ceo.
Za zvuk je rano da donesem sud, ali udobne su mi trenutno i definitivno zvuče bolje od onih koje sam dobio uz telefon.
Pri tome im se dizajn i color šema idealno uklapa u dizajn telefona, više nego stock.

Nazad
Vrh Dno