Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
@vylota pretpostavio sam,ali reko da pitam :)
drugar trazi neke jeftine,pa sam mu predlagao par modela a izmedju ostalih i te,kojima je pristupacna cena. a nece piston jer kaze da ce mu ispadati iz usiju dok trci.

ja juče naručio preko ebay-a tvrde, roze i crnu, po 128din komad , skupe :). Bio je jedan oglas na k/p za 250din, plus poštarina...

Ima li gde da se kupi kakva kutija za bubice? Za nosenje.
Tj. torbica.

Imas one kao vrecice za telefone, nadjes neku najmanju, jeste da deluje ge.j :d ali u crnoj boji i za slusalice moze da prodje :)

Ja tih problema nemam :D respect za AT :smoke:

ath_ckx9_access_2_sq.jpg

Poslednja izmena:
Izgledaju lepše iz ruke nego na slici sa sajta... :)

Treba mi preporuka za sluške do 100€, da imaju mikrofon (komande na njemu mi nisu bitne) koji je postavljen ispod leve slušalilice (nikako na Y račvi), da imaju flat kabl i da rokaju bass do bola. L jack je poželjan ali nije obavezan.

Konačno sam uspeo da nađem ono što sam dugo tražio zahvaljujući @vylota, kupio sam od njega SONY MH1C. Sluške ispunjavaju sve moje zahteve, jedino je bass za nijansu slabiji od mojih očekivanja ali svakako nije slab i loš (ja volim baš napucan bass). U svakom slučaju slušalice su odlične, koštaju mnogo manje nego što vrede i za aktivnu upotrebu meni nema boljeg rešenja od J kabla. Mic je na pravom mestu - desetak cm ispod leve slušalice. Najgora varijanta za to su mi SOL Republic JAX koje imaju Y kabl i mic skroz dole na samom račvanju - preko 30 cm od slušalica, što je svakako predaleko i onda mora drugačije da se uradi mic i drugačuje (u ovom slučaju lošije) te čuje sagovornik...

Aj bas javi koliko u praxi traje baterija, i kakav ti je zvuk u odnosu na pistons?
A pistons i meni ispadaju, mnogo su im mali ulosci, najvece velicina kao srednja kod ostalih.

Nakon prvog punjenja baterija mi je trajala ravno 7 sati. Zvuk je mozda 10-15% losiji u odnosu na piston 2 ako se udubis u zvuk.
Meni su fenomenalne.

Da, baš su pojeftinile u poslednje vreme. Pre neki dan su bile 16 USD na Ibuygou, čini mi se.

Meni moje jos nisu stigle a poslate 31.12.14. U carini kazu ako nema broja za pracenje ne mogu pomoci jer tako vode evidenciju, ime i prezime im ne pomaze :mad:. Jedino mi preostaje da odem do lokalne poste mada vec sam ih otpisala.
Tako da ljudi platite ta dva dolara za tracking number.

Stigle su i meni, za 15 dana, Qcy qy7. Za razliku od xiaomi pistons 2 rade mi svi dugmići i funkcije. Kada neko zove, ide par sekundi melodija pa glas izdeklamuje broj telefona od onoga koji me zove :)
Odlične su. Hvala, John Cena na preporuci.

Nazad
Vrh Dno