Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Da li su u klasi u-uvo, philips she9500 najbolji izbor za te novce(2300din.)?
Naglasavam da jos nisam skrpio tih 300 kinti, te ne spominjite nista skuplje od gore navedenog:S:
Nesto jeftinije moze slobodno, ukoliko se ne gubi mnogo na kvalitetu.

Poslednja izmena:
she8500 (gotovo identicne 9500) su odlicne. Kupuj slobodno.

Pa nema ih nidje! Gledao sam u TechnoMax-u, na Obilicevom vencu, u 27.marta,...i nista.
Nek me neka dobra dusa prosvetli, kuda da nastavim svoje epsko putesestvije? :D
Ili svi putevi vode u 4audio?...ma oni bre ne drze philips

Bio sam danas u Tehnomaniji na Banovom brdu.Nemaju cl20 al imaju SE-CL21M-J-E koje su 300din skuplje!Performanse su kako su mi rekli iste, al su ove nekako kockaste i crvene boje!Sto se tice zvuka prezadovoljan sam,puno veci napredak od obicnih Diamondovih :p

Slazhem se, i ja sam uzeo cl21 ali crne koshtale su 1600 din i to je to. Meni uz n81 ne treba ama bash nishta vishe.

:wave:

Creative EP-630 otisao na vecna lovista pre neki dan :S:
Prvo im se pre nekih godinu i po prekinuo kabl na dzeku pa ga drug sredi, onda se opet pre mesec dana prekine na potpuno istom mestu, platim nekom liku da to opet sredi, i sada se prekinuo kabl na ulazu u levu slusalicu, a mislim da to ne moze nikako da se sredi :S:
Ocekivao sam vise od slusalica te klase, mada je neko ovde vec spomenuo da im je kabl malo slabasan. Doduse koristio sam ih dosta, a ni ne znam koliki im je ocekivani radni vek.

I sad mi trebaju nove sluske, pa me zanima sledece: Posto smatram da je zvuk koji su ove slusalice davale na nivou kvaliteta koji meni treba (ne bih hteo da slusam nesto losije, ali smatram da je nepotrebno da dajem pare za jos bolje), sta je najslicnije njima (i najpovoljnije :D) sto moze da se nadje u Beogradu ?

I mala preporuka za moderatore - mozda bi ova tema mogla da se podeli u 2-3 manje, na osnovu cenovnog ranga. Ovako je postala veoma konfuzna jer se na istom mestu prica o sluskama od 10 do 300 eura.

AKG K324 P

bez razmisljanja.

I tako... odose moje slusalice od Sanse Clip... Mojom krivicom, tako mi i treba. No, nije bitno. Treba mi neka valjana zamena, a da nije preskupa. Pre svega mi je bitno da se ne kidaju lako. Znaci da jack nije resen kao kod Sansinih (tu sam ga i pokidao, ne pitajte me nista, molim vas).

Nesto ne preferiram in-ear, mislim, nemam neka iskustva, ne znam im prednosti, jednostavno navikao sam na obicne, kao ove Pioneer. Recimo, njihova cena mi odgovara. Postoji li nesto slicno njima? Ili mozda bas njih da biram. Bilo bi bolje da dobijem neke odgovore do petka, jer mi tada dolazi cura iz BG, pa moze da mi ih donese.

Prihvatam odgovor koristi search :p .

U oko su mi upale Pioneer SE-CN25-X1.

Poslednja izmena:
I tako... odose moje slusalice od Sanse Clip... Mojom krivicom, tako mi i treba. No, nije bitno. Treba mi neka valjana zamena, a da nije preskupa. Pre svega mi je bitno da se ne kidaju lako. Znaci da jack nije resen kao kod Sansinih (tu sam ga i pokidao, ne pitajte me nista, molim vas).

Nesto ne preferiram in-ear, mislim, nemam neka iskustva, ne znam im prednosti, jednostavno navikao sam na obicne, kao ove Pioneer. Recimo, njihova cena mi odgovara. Postoji li nesto slicno njima? Ili mozda bas njih da biram. Bilo bi bolje da dobijem neke odgovore do petka, jer mi tada dolazi cura iz BG, pa moze da mi ih donese.

Prihvatam odgovor koristi search :p .

U oko su mi upale Pioneer SE-CN25-X1.
Sennheiser MX360?

Gde se mogu naci? I jesu li znacajno bolje od ovih koje sam nanisanio, iako su jeftinije? Recimo da mogu neki model do 20€. Rok je sutra do 15:00 :). Predloge cu tada razmotriti.

Poslednja izmena:
Ok. Verovatno ce biti one. A jesu dovoljno izdrzljive?

One su 60e :zgran:
Vidim da si ranije spominjao da ih neko prodaje za 30, ako je to aktuelno stavi link ili mi posalji PP.
Hvala ti unapred :)

Da, moze za 30, ali lik moze da naruci tek kad skupi 5-6 pari...tako da prvo treba da se skupimo

Inace, sluske su bruka, odlican zvuk, bar na mom Creative Zen 8GB.

Mozete da odete do Music Media Centra u Knez Danilovoj 39, dace vam da probate..

Ako ode vas 10, bar devetoro ce da me cimaju za ovu akciju od 30e :)

Poslednja izmena:
Damn, ovo je jako... :). Primetno jaci bas, a i nekako je mnogo lepse odvojen zvuk. Prebacio sam sundjere sa starih Clipovih slusalica, nekako mi se vise svidjaju. Sve u svemu, mislim da nisam pogresio :) .

Jedino malo nervira sto jack kada padne, prekrije dugmice za volume, ali nije strasan problem :) .

Hvala :wave:

Interesuje me da li neko ima iskustvo sa Sennheiser PMX80 i da li mozda postoje slusalice slicnog izgleda(zato sto sam poceo da kapiram da mi taj oblik najvise odgovara)/kvaliteta a nize cene kod nas? E da, jos jedno pitanjce, dal mozda imaju neke sa manjom impedansom posto ja sad imam neke koss koje imaju 32 ohma i dosta mi se slabo cuju na sansa player-u. Ko zna kako bi se cule ove od 64 ohma.

Poslednja izmena:
Ajd' da se i ja ukljucim. Izgleda su mi riknule MX360 sluske pa se razmisljam da li da ih uopste nosim u 4audio? Bas na levoj slusalici je poceo da krcka, a kabl nigde nije prekinut te kontam da to potpada pod garanciju, zar ne? :)

BTW, da li neke slusalice u tom cenovnom rangu imaju nesto duzi kabl? Visok sam preko 190cm, na pantalonama obicno nesto dublji dzep i ove MX360 su mi nekako prekratke pa moram cesto da zatezem kabl ka vratu da mi bubice ne bi ispale. Vidim da je neki standard 1.2m, ali da li postoji neki model sa nesto duzim kablom?

Poslednja izmena:
I ja sam primetio da su bubice krace, imam preko 2 metra. Jedino sto mogu da ti preporucim jeste da ih nosis ispod duksa/kosulje, cega vec, jer jedino su tako normalne duzine. Sve sto mora da zaobilazi ranfle i slicno, vec zateze.

Neka preporuka za bubice do 2.000 din?Bitno mi je da su klasicne,znaci ne zelim in-ear,a kacio bi ih na Zen Nano,umesto Creative EP-480 koje su otisle u vecna lovista,pa mi treba nesto slicnog kvaliteta.

Mene takodje zanimaju obicne bubice do ~2 soma, za MP3
Htedoh da uzmem Senn MX360 medjutim jako mi je bitno da je impedansa 16 oma a MX360 su 32. Bacio sam oko na nekoliko Pioneer modela, recimo ove ili ove ili mozda neke trece, otkud znam :)
Neko iskustvo sa ovim sluskama, neki savet/predlog?

tnx unapred
:wave:

Poslednja izmena:
Ajde de,neki predlog,vucaram sen. HD415 po prevozu glupo je bre dajte preporucite nesto:)

Uzeo Pioneer SE-CN25-X1 i zadovoljan sam (za sada)
Jedino sto imaju malo izrazenije visoke tonove, ali nista sto se ne moze srediti uz malo igranja sa ekvilajzerom ;)
Preporuka za bubice!

Nazad
Vrh Dno