Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ja sam zadovoljan,ne znam sta si imao pre njih ali dobices dosta finog basa i solidnu izolaciju buke.

U poredjenju sa apple sluskama imaju neznatno slabije visoke i srednje tonove sto se primeti kad se slusa na normalnoj jacini u zatvorenom.Zato kad izadjes napolje i odpanjis imaces utisak da prvi put cujes muziku a ne gsp!;)

imalA :)
Ok hvala na infu, probacu ih definitivno
Moze jos prepuruka za neki odredjeni model i a i gde kupiti :)
Izvini,nisam znao da je u pitanju koleginica sa foruma.:S:
Sto se da zakljuciti po nick-u,al ja mamlaz.:wall:

Kolko para tolko muzike bukvalno,ima tu nekih philipsovih malo skupljih od pionira kazu ljudi da valja,pa onda recimo creative ep-630 i tako u nedogled.Nebi preporucio nekom nesto sto nisam probao tako da ti je najbolje da natanane pregledas ovaj topic i naci ces i sta i gde.:type:

imalA :)
Ok hvala na infu, probacu ih definitivno
Moze jos prepuruka za neki odredjeni model i a i gde kupiti :)

pa citaj ovaj topic, zato i sluzi, nemoj da si lenja kada su ljudi u ovom threadu bili dobre volje i potrudili se da napisu nesto sto bi bilo korisno i drugima tj. tebi.
recimo citaj unazad , od ove poslednje stranice.

a evo koliko malo ti je trebalo da vidis odgovor na tvoje pitanje(sledi copy/paste sa ove strane)

04.06.2008., 23:27 #662
cjomi
Newcomer

Posto vidim da sa plug-om nisu bas svi zadovoljni zanima me da li je neko probao pionner SE-CL20?

09.06.2008., 17:34 #663
cjomi
Newcomer

Ljudi pomagajte,malo mi je hica....

Nije valjda da ih niko nije probao?

10.06.2008., 05:57 Vew Your Warnings #664
PretendeP
Member

My computer
Quote:Originally Posted by cjomi
Ljudi pomagajte,malo mi je hica....

Nije valjda da ih niko nije probao?

pa evo imas malo u ovom threadu o njima. recimo od ovog posta pa na dalje :

http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...20#post1361484

22.07.2008., 12:30 #665
Maximus10
Newcomer

jel zna neko gde mogu da se nadju Sony MDR-E 818 LP, ranije ih je bilo na svakom koraku sad ih nema

24.07.2008., 21:04 #666
blackpearl
Newcomer

sad me stavrno mrzi da citam sve tako da sry ako je vec bilo price

interesuje me da li su Pioneer bubice tj modeli sto ulaze u uho dobri
Last edited by blackpearl : 24.07.2008. at 21:05.

Ajd da dodam i ja ponešto... pošto sam krenuo da tražim sebi sluške našao sam ovo:

Na više mesta spominju da su Logi Stealth i Pioneer SE-CL20 ista stvar.... i ne baš pohvalne komentare na kvalitet istih.

Svi hvale Shure ali lično mislim da cena je krajnje suluda. Kad ste već rekli da Shure daje "nebesku muziku" onda recite i koliko košta..... SE210 - 150e, SE310 - 250e, SE410 - 350e i hvaljene SE530 400e.

E, sad, pošto je bilo različitih komentara o kvalitetu bubica... pa, možda će ovo reći zašto je tako:
http://www.head-fi.org/forums/f103/...ed-9-portable-amps-81-chances-mess-up-338443/

Eto toliko od mene.....

Uzeh
Member

Perodeformero's Avatar

Na forumu od: Feb 2005
Poruka: 451

Moja mašina

Philips SHE 8500 za 30 ojra... extra bass
preporuka

Uzeh
Member

Perodeformero's Avatar

Na forumu od: Feb 2005
Poruka: 451

Moja mašina

Philips SHE 8500 za 30 ojra... extra bass
preporuka

Rekoh ja...:D Mislim,nisu nishta spektakularno,jer kod nas takvih i nema,ali su vishe nego pristojne,a bas zaista gruva (ko voli).Uostalom,ne bi ih zadrzao da nisam zadovoljan.Jedino me buni cena,jer sam ih ja platio 1700 din.

Poslednja izmena:
Techno Max ... cena 2499 din, kupljene juce.
Bass izuva ;)

Poseduje li neko shure E2c? Ako bi ga uzeo preko amazona izaslo bi me jeftinije nego npr cx300 kod nas i nasih deratora. E sad problem kod ovih bubica je taj sto kabel relativno brzo rikne na delu gde se spaja sa slushkama i mnoogo ljudi se zali na ovaj problem. Neko moje razmisljanje zasto dolazi do tog kvara je taj da ljudi nose te bubice na klasican nacin umesto da kabel stavljaju iza uveta (jer jedino u tom polozaju se kabel ne krivi i ne tegli). Jel ima neko iskustvo? Jos nesto , jel istina da su vratili da se stvari do 100e ne carine? Poz

Kakvu muziku slusas? Ja recimo ne podnosim jak bass i uopste kriterijum bass kad se biraju slushke/bubice , volim ono izjednacen tonalitet. Ne znam kolko si realan , mozda si sisao sa konja na magarca(e2c) kad si testirao? :) . Kakva su iskustva sa SE110? Nema se para za ultimate ears fi5pro..daleko je to od cene koju bi dao za bubice. Poz

Ne koristim analogiju dobar bas > dobre sluske, daleko od toga. Los bas znaci da jako zaostaje za srednjim i visokim koji su cisti, gotovo da ga nema, i to ces procitati i u svakom testu na netu. Slusam svasta od muzike, ne mozes po tome nista odrediti. Pre e2 sam imao sennheiser cx300 i veruj mi da sam tim sluskama bio zadovoljniji, iako su po kvalitetu daleko iza. Posle kupio e4c, mnogo bolje sluske ali i tu je bas bio tanji, pa presao na e500 i to je prica za sebe. Ne znam kakva je ova nova serija, ali na donji model nikako ne bih isao, ne opravdava tu cenu

Mene isto interesuju utisci sa EarPump modelom, nasao sam na internetu neke testove i forume u kojima se porede sa EP-630, kao gotovo iste. Radije bih pazario sebi Creative, ali ih nigde nisam nasao u Novom Sadu, a EarPump ima u Pakom-u, ako je verovati sajtu imaju ih samo u svetlo plavoj boji, a to mi ne odgovara bas. Ako neko moze da napise neke utiske o EarPump modelu bio bih zahvalan, ili ako bi mi rekao gde u Novom Sadu ima da se pazari EP-630 ili SHE 8500.

EarPump su suvise jeftine da bi se poredile sa EP-630 ili SHE 8500

Koliko kostaju sada SHE8500, i gde ih uopste naci? U 27. marta ih nema, kao ni u Technomaxu. Moze se samo naci 9501, cena oko 2500.
Jedino prihvatljivo sto sam nasao je Pioneer CL30 za 2100 dinara u Tehnomaniji.

@Dark Angel:

Po principu "Kol'ko para, tol'ko muzike", il' si ih cuo, pa znas da ne mogu ni da se porede? Za te pare nisam nasao bolje "inear" slusalice, a EP-630 ne mogu da nadjem, pa reko mozda posluze.

...kolika je realna razlika izmedju Senn cx-300 i cx-500 modela?! Vidim da je u Budimpesti za novac, koliko kosta slabiji model kod nas, moguce kupiti cx-500... ako je neko imao prilike da cuje oba modela...neka pomogne.. :) pozzz

Vidim, dugacak tred..nisam sve citao ali vidim da se doslo do senhajzera.. sto je odlicno. Imam Cx-300, nisam cuo cx-500.. mozda su i bolje, ali cx-300 izuva. Bas je ne samo jak, mnogo jak, vec i precizan.. i ceo ostali spektar je odlican. Cuo gomilu bubica do sada, mnoge i kupio i stao kod cx-300, nemam nikakvih zamerki na zvuk, a i vrlo su udobne.

Inace, cuo sam za cx-500 da imaju jos jaci bas (ne znam gde ce jaci od cx-300), ali nisam imao prilike da se uverim. Ako imas para za cx-500 uzmi ih, ja bih uzeo da sam na tvom mestu. Vodi racuna gde kupujes, kupi kod nas iako su skuplje, original su. Imam i falsh kupljene na amazonu greskom, uzas su.

...ono sto me kod cx-500 plasi, jeste Volume kontrola na kablu..potencijalni problem nakon duzeg koriscenja...inace, po netu pisu da cx-500 ima umereniji bas, da je spektar balnsiraniji, nema dominantnog opsega..takodje, da je su visoki tonovi prijatniji, prirodniji...qpovinu planiram u Budimpesti, razlika u ceni je primetna...kome znaci, evo gde je moguce qpiti ih:

... 1 eur oko 250 forinti ....

http://www.edigital.hu/Fulhallgato/Sennheiser_CX_500_fulhallgato_titan-p36141.html

http://www.ebolt.hu/product148823_category2366-Sennheiser_CX_500_fulhallgato_titanium_szinben.html

...dobra je cena i za cx-300, oko 32 eur... http://www.edigital.hu/Fulhallgato/Sennheiser_CX_300_fulhallgato_fekete-p28474.html?page=1

...pozzzz

Poslednja izmena:
...ono sto me kod cx-500 plasi, jeste Volume kontrola na kablu..potencijalni problem nakon duzeg koriscenja...inace, po netu pisu da cx-500 ima umereniji bas, da je spektar balnsiraniji, nema dominantnog opsega..takodje, da je su visoki tonovi prijatniji, prirodniji...qpovinu planiram u Budimpesti, razlika u ceni je primetna...kome znaci, evo gde je moguce qpiti ih:

....
...dobra je cena i za cx-300, oko 32 eur... http://www.edigital.hu/Fulhallgato/Sennheiser_CX_300_fulhallgato_fekete-p28474.html?page=1

...pozzzz

ako je tacno ovo sto si napisao za zvuk za cx-500 onda je to izvanredno posto je to ono sto nedostaje cx-300(ili cega ima previse:naglaseniji visoki,naglaseniji bas,slabiji malo srednji...znaci nije neutralan zvuk, tj trebalo bi da je izbalansiraniji i da je malo bolja definicija visokih...)

a i cx-300 su jeftine pa ako nemas love uzmes njih.
a i ja sam malo skeptican zbog ovog volume control-a na cx-500. pa , mozda pomogne da ga uopste ne koristis , valjda onda nece biti problema...

poz i napisi ovde sta si na kraju uradio .

Poslednja izmena:
Vrh Dno