Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Plantronics .Audio 90 Stereo PC Headset
Daleko najbolje od svih koje sam imao.

Bile su u multicomu skoro za 2900 dinara.Ja sam ih platio ~80e tada.Ali vredelo je stvarno :D

Gde ima u BG i koja cena?
(Znam za 4Audio koji deru kozu i cuo sam za Technomax na NBGD, kakvi su sa cenama?)

Ako ste fokusirani sennheiser brendu, bilo bi dobro da malo prozonglirate izmedju 4audio i Tehnomaxa. Razlike pojedinih proizvoda mogu biti i zavidnih 20%.

Kakve su mx350 vs mx 550? Tj koje kupiti?

Hoću da kupim šveci...ima neki Sony mp3 (512mb) nije pasulj...ide obična baterija ne sećam se koji je, ali ima ok zvuk...

Ili neke druge? E da..neka budu oko 2000-3000din a ne sviđa joj se in Ear tako da CX300 i ostale otpadaju...

Poslednja izmena:
Kakve su mx350 vs mx 550? Tj koje kupiti?

Hoću da kupim šveci...ima neki Sony mp3 (512mb) nije pasulj...ide obična baterija ne sećam se koji je, ali ima ok zvuk...

Ili neke druge? E da..neka budu oko 2000-3000din a ne sviđa joj se in Ear tako da CX300 i ostale otpadaju...

MX350 su odlicne za te pare, a mislim da je jedina razlika u odnosu na MX550 odsustvo pojacivaca na kablu.

Valjda mora i ona crna plastika (ako je plastika) da sija.. Takodje i grb mora da ima zakrivljene linije, ne samo ostre i prave.
Meni su sad stigle jedne (uz koleginu pomoc) :wave: pa cemo da vidimo sta je i kako je...

Valjda mora i ona crna plastika (ako je plastika) da sija.. Takodje i grb mora da ima zakrivljene linije, ne samo ostre i prave.
Meni su sad stigle jedne (uz koleginu pomoc) :wave: pa cemo da vidimo sta je i kako je...

Pa pazi, kod mene je kabal od desne dugačak skoro 50cm, plastika je glatka i sjajna, ivice od slova na znaku s su zakrivljene malo, mrežica je u onoj plastici ne ispred (znači sve suprotno od onoga sto imaju fake), ali me tripuje taj metalni prsten koji ima zarez tačno na sredini :wall: Nemam baš želju da ih otvaram i gledam da li imaju 8 rupica i kakav je bas.

Ajte ljudi ko jos ima cx300 neka daje savete. :wave:

Pa pazi, kod mene je kabal od desne dugačak skoro 50cm, plastika je glatka i sjajna, ivice od slova na znaku s su zakrivljene malo, mrežica je u onoj plastici ne ispred (znači sve suprotno od onoga sto imaju fake), ali me tripuje taj metalni prsten koji ima zarez tačno na sredini :wall: Nemam baš želju da ih otvaram i gledam da li imaju 8 rupica i kakav je bas.

Ako ti je zarez u sredini onda mislim da je kopija !
Na originalu je na 1/3 taj zarez i oblije su ivice (veci radius ) , pogledaj onaj link sto sam okacio sa boljom kopijom (obrati paznju na obradu tog aluminijumskog prstena).

Pa pazi super to radi, ali nisam ja imao ranije neke ok bubice da bi mogao da ti poredim i kazem. Znači trebao bih da probam i org i fake jedne posle drugih da bi mogao da donesem zaključak, kontaš :wave:

Proday;1257481.... je napisao(la):

najjednostavniji i pesacki nacin je da odes kod nekog i da uporedis zvuk. ja sam imao creative ep 630 pa sam ih menjao za cx 300 i odmah se vidi da je zvuk prakticno isti. ako je kopija, prema onom sto su pisali, odmah bi se videla razlika u basu. bass je bash jak kod ovih sluski tako da bi se to odmah primetilo(verujem da laznjaci nemaju nikakav bass)....

poz

Poslednja izmena:
Proday ja sam te slusalice koje sam ti prodao uporedjivao sa drugovim koje je kupio u 4audio silver i mogu reci da je zvuk isti.A izgledaju potpuno isto.Testirali smo na iPod-u na max bass-u

evo slika slusalica sa ebay-a pa procenite ;)
ssa51081bc7.jpg

ssa51082fe5.jpg

ssa51083kd7.jpg

ssa51084os8.jpg

ssa51085jk7.jpg

ssa51086ai2.jpg

ssa51088om1.jpg

ssa51090la0.jpg

Pojma nemam karalju. Čak na jednom linku kažu da je bitan i raspored gde je koja slušalica u kutiji (kod jednih je R sa leve strane, a kod drugih L) :S:

Stvarno ne razumem cemu kaciti ove slike , lepo sam dao linkove na kojima se vide razlike i kako prepoznati kopiju!

Kutija je na prvi pogled ok iskopirana no nije original !

Evo kako izgleda original kutija!

Odmah da kazem razlike
1.Gornji desni ugao gde pise MP3 na kopiji je boldovano i velika slova , original ne!
2.Font u slikama umetaka je u sredini na kopiji (S,M,L) na originalu je u donjem delu!
3.Natpis "Ear-fit-rings included" ne postoji na originalu(umesto njega je sivo-zuto polje sa natpisom Bass sound..!)
4.Boja slova na donjem delu kutije gde je zuta pozadina treba da je bela a ne crna kao na kopiji !
5.... i jos toga

@ Proday
Ako nemas ovakav zarez na ovom mestu onda je 100% kopija
Evo ti jos slika originala

Poslednja izmena:
Drugar koji je kupio 4audio uopste nije dobio ovakve kutije nego ovakvu http://www.proporta.com/F03/i/CX300white2.jpg,vise nisam pametan.Toliko razlicitih slika sa tvrdjenjem sta je original a sta ne,da covek vise ne moze utvrditi.Ja jedino kome mogu da verujem jeste usima a to jeste da je na ovim "kopijama" sto sam uzeo isti zvuk i bass kao na ovima iz 4audio.(nije da hvalim zato sto je moje al takva je situacija).JA uskoro dobijem CX500,pa javljam kakve su u odnosu na CX300

Poslednja izmena:
Ne znam koliko treba verovati tim uputstvima za prepoznavanje na netu, pogotovo na osnovu izgleda kutije, jer se i ona menjala i na original proizvodima. Evo bas kod mene jednih cx300 neraspakovanih, pa evo sta stoji

1. Gornji desni ugao mp3 je velikim slovima, nije boldovano (po ovome ispada da su fake)
2. font u slikama je u donjem delu (original?)
3. nema natpisa ear-fit-rings included (kao na originalu)
4. Boja slova je bela (kao na originalu)
5. zarez je kao sto treba da bude na originalu...

Ono sto mene malo buni u celoj prici, procenjujete da li je nesto fake ili ne na osnovu kutije, a nju je najlakse iskopirati. Mislim ljudi kopiraju slusalice, zasto nisu mogli da iskopiraju i mala/velika slova?

btw na nekom od uputstava na netu, pise da je na originalu leva slusalica levo u pakovanju, na ovoj slici original pakovanja sto je Marko dao link je obrnuto... Zbunjujuce...

@Madness
To je novo originalno pakovanje! U tom pakovanju dolaze nove cx300,cx400 i cx500!

I jos jednom jedni od linkova i razlike izmedju kopije i originala!
1
2
3
4

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno