Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pa dobro za koliko onda...Mislim sta sad treba da dam 5000 za CX 300 ili kako se vec zovu i jos da idem do BG da bi imao iole bolji zvuk...pa toliko me je kostao plejer...
Da se smirim malo...AAAAUUUU...nego vidim ljudi zadovoljni sa philipsom od 1300din i tako dalje...eto mene zanima nesto tako...nemoguce da nema...Znam ja da su vode skoro pa profesionalci sto se tice zvuka ali ja sam zadovoljan i sa nekim prosekom...pronaciciu koji je model sluski koje imam pa cemo da vidiomo onda sta i kako

Evo i ja zvao, i kupio,

utisci: :D

ko god je imao standardne slushke, i kupio ovo, nije pogresio...

ja sam imao one uz muvo v200, znaci creative sa ogromnom bubicom, i sad sam uzeo ep-630 i mislim strasno, udobnost, LEP DUBOK BASS (slusam minimal, techno)... sve pohvale, mogle bi malo jace da se cuju, ali mislim da ovo koliko se sad cuju (josh je 128kbit kompresija ova stvar shto sam probao, znaci krsh) da je u granicama zdravlja...

Poslednja izmena:
^ reci mi da li si kojim slucajem upitao i za garanciju? Scorpio je svojevremeno pomenuo da kod uvoznika (Pyramid) ide do 3 godine. P.S. ne forsiraj jacinu, cuvaj zdravlje. ;)

ne bi to valjalo .... ionako kad pipnes ili zakacis kabl a inear su na svom mestu, cini mi se kao da neko trga neki deo tela ...

Dobio sam 1 godinu garancije na njih,

ovako, posle ovih slushki sigurno ne bih koristio standardne, jer je ovo ono sto mi treba, znaci chist zvuk i perfektan bass... ovo prvo sam imao i sa starim, ali bass nikako

Je li ima neko iskustva sa Philips SHE8500 takodje in-ear?
link:http://www.consumer.philips.com/con...&proxybuster=IL1CCQFGK5RSVJ0RMRCSHQFHKFSESI5P

Meni ovo izgleda dobro na papiru a i uzivo jer je cena oko 1700 din

Ne znam za Philips SHE8500, ali moj ti je savet da za 300 din vise (2000 din) pazaris Philips SHE9500. Kupio sam ih pre par meseci i nisam se pokajao. U kombinaciji sa Creative Zen Nano Plus zvuce sjajno. Bas odlican (nije prenaglasen), srednji i visoki ok. Kabl je silikonski i savitljiv iako na prvi pogled deluje malo paucinasto. Plus imaju kabl iz dva dela (odlicno za ljude koji imaju diskmene sa daljinskim upravljacem na kablu ili mp3 plejere kada se nose oko vrata). Mislim da su BEST BUY u klasi in ear slusalica. Na kupovinu sam se odlucio posle citanja gomile komentara i pohvala na webu. Moja preporuka :,,: .

^ Jel si ih poredio sa ep-630?Hteo sam da kupim ove 630, samo sam imao neke ne planirane troskove, pa gledam sad da skrpim pare...ali sad vidim i ove nisu lose...Kakav daju bass te SHE9500?

Ne znam za Philips SHE8500, ali moj ti je savet da za 300 din vise (2000 din) pazaris Philips SHE9500. Kupio sam ih pre par meseci i nisam se pokajao. U kombinaciji sa Creative Zen Nano Plus zvuce sjajno. Bas odlican (nije prenaglasen), srednji i visoki ok. Kabl je silikonski i savitljiv iako na prvi pogled deluje malo paucinasto. Plus imaju kabl iz dva dela (odlicno za ljude koji imaju diskmene sa daljinskim upravljacem na kablu ili mp3 plejere kada se nose oko vrata). Mislim da su BEST BUY u klasi in ear slusalica. Na kupovinu sam se odlucio posle citanja gomile komentara i pohvala na webu. Moja preporuka :,,: .

gde mogu da ih nadjem ??:)

Poslednja izmena:
^ Jel si ih poredio sa ep-630?Hteo sam da kupim ove 630, samo sam imao neke ne planirane troskove, pa gledam sad da skrpim pare...ali sad vidim i ove nisu lose...Kakav daju bass te SHE9500?

Nisam imao prilike da cujem ep-630 tako da ne mogu da kazem koji model zvuci bolje. Inace i ja sam prvo hteo da kupim creative model, ali ih u comp-landu nisu imali pa sam pazario philips sluske i sasvim sam zadovoljan. Bas je odlican, dubok ali nije prenaglasen. Ja sam ih kupio u Tehnomarketu kod fontane.

@geminy
Jesi li mislio na SHE9500 ili 9600...?

Pazi specifikacija je ista za model SHE9600 i SHE8500 razlika je samo u Neckstrap-u kod prvih!
Takodje vidim na slici i da 8500 imaju taj kabl iz dva dela, zamenljive gumene nastavke za slusalice u tri velicine kao i plasticnu kutijicu za njihovo nosenje.

Meni je to sa Neckstrap-om super stvar jer produzava vek sluskama tj. njihovom kablu!

Poslednja izmena:
Moja greska... razliciti su to modeli... 9600 i 9500!!!

9600 izgleda super... sada sam nasao fotku celog paketa... jos da nadjemo nekoga ko je to lepo probao pa da napise koji red ovde!!!

Nazad
Vrh Dno