i mali dodatak, posto je proslo vreme za edit:
citao sam sta ste pisali o ovom modelu i red bi bio da iznesem i svoje misljenje:
pojedinci (ne imenujem zato sto se ne secam ko, mrzi me da vracam unazad) su pisali da imaju extra bass (slazemo se, ako se slusa nesto bas bassovito moze i glava da zaboli, usi da ne pominjem :d), a manjak srednjih i visokih - posle malo igranja dosao sam do zakljucka da dosta zavisi od izvora zvuka - sa diskmena je situacija stvarno takva kakvom je opisujete (bass razbija, ostalo je tu, ali u manjoj meri), ali je zato na mpx200 zvuk bas onakav kakav treba da bude, cak mi se cini da ima i malo vise visokih 🙂
specifikacije, onako reda radi:
frequency range: 16-22000Hz
sensitivity: 106dB
impedance: 16Ohm
maximum power input: 50mW
ovo su do sada najskuplje sluske koje sam kupovao, tako da ne mogu reci da sam jos uvek cuo bolji model, brat mi je imao philips SBCHE785, u odnosu na njih imaju vise basa, manje srednjih i visokih, ali opet napominjem u zavisnosti od izvora zvuka. i za razliku od HE590 (koje su mi trajale vise od 2 godine), njegove su stradale posle par meseci. neko je pominjao da se kabl ukruti, istina - drzim stare i nove sluske u ruci i na starima je kabl neuporedivo tvrdji, ali to nije razlog zasto je stradao - stradao je na Y spliteru dok sam se nadvlacio oko sluski sa devojkom :d
just my 2c 🙂 :wave: