Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ljudi cetvoroumim se, pa ako moze neki savet. :)

U igri su:

Razer ProTone m100
Sennheiser CX 150
Philips SHE 9550
DENON AH-C252

Koristio bi ih sa HTC HD2 telefonom.

P.S. Najkvalitetnije bubice koje sam koristio do sada su bile SE Walkman in-ear koje dolaze sa vecinom telefona iz Walkman serije/brenda.

Poslednja izmena:
Ma jok... ja sam gluv kao Betoven :laugh:

Sorry nisam bio aktivan a jos uvek nisam kupio slusalice :/ A juce pokidam svoje EP830 :(( posle godinu ipo dana verne sluzbe odose u kantu ...

Procitah negde na netu da ovaj Philips prenosi zvuke kroz kablove kada se krece , konkretno lik u review pise da je na treningu ih koristio te da su kablovi kruti ... True or not ?

I hajde mi ih uporedi sa nekim modelom drugim npr (a da valja jos si ga koristio / koristis ) :D

U igri su:

Razer ProTone m100
Sennheiser CX 150
Philips SHE 9550
DENON AH-C252

P.S. Najkvalitetnije bubice koje sam koristio do sada su bile SE Walkman in-ear koje dolaze sa vecinom telefona iz Walkman serije/brenda.

Kupio Philips SHE9550 pre dva dana, doslovno slusalice ubijaju. Prilikom koriscenja ne cujem ni sopstvene misli, a kamoli zvuke spolja. Ja sam moje platio 2500din, uz njih dobijes set Mali/Srednji/Veliki silikonski dodatak koji ide u usi, i jako zgodnu gumenu kutijicu da se spakuju skusalice. Specifikacije su 6-23500 Hz, 16ohms, 105db, bass je cist i dubok, maltretirao sam ih raznim muzickim zanrovima i mogu ti reci da bas ne krci kad odvrnes do daske sto nije bio slucaj sa Apple-ovim slusalicama koje su ****** zivo naspram ovih. Takodje imam i PIONEER SE-CL30 ali slobodno mogu da kazem da su Philips bolje i dosta glasnije.

U igri su:

Razer ProTone m100
Sennheiser CX 150
Philips SHE 9550
DENON AH-C252

A gde kupuješ Denon sluške? Gde ih ima, i koja je cena? :)

Da li je neko probao nesto od aktuelnih Sennheiser bubica(obicnih, ne earplug) u kategoriji do 25e? MX370,MX470,MX60street ili mozda stariji MX560,MX460? Dosta modela iz stare i nove generacije a slicnih cena i jos slicnijih specifikacija...Neka preporuka?

Na kraju sam sasvim slucajno u Music Media Centru naleteo na AKG K 314 za 2350din. Specifikacija kaze od 17-23000Hz i sens. od 126dB. Imaju klizni potenciometar na kablu, i ono sto je odlucilo je da je covek ponudio da ih probam, sto sa Sennheiserom nisam mogao da uradim.

Koje in-ear sluske valjaju do 1500 din? Ili ne vredi uzimati nista ispod ~25e?

Video sam nesto ovako recimo
http://www.itsvet.com/proizvod/sonic-gear-ear-pump/comp_comp_headphones/336/594

cura u tehnomaniji mi je rekla da nemaju veze blage....zavisi za sta uzimas sluske ako uzimas za tel imam extra predlog a to su nokia wh205....veruj mi da znam o cemu pricam uzeo sam sada canyon cnr-ep8 pa ne da nemaju veze nego....prso sam sto sam bacio 850 kinti u maglu ,da ih neko hoce dao bi ih bez razmisljanja za 500 nove....a ove wh205 brukaaaaaaaa!

Koje su trenutno najbolje in-ear sluske koje se kod nas mogu kupiti ?
Koristio bi ih uz iPod i DHD (telefon)
Nije bitna cena ... tj ne b' dao vise od 100 evropskih ukoliko ne moram.

Koje bubice, da uzmem do 3k din.
Imam sennheiser cx150 ali je bass takav da izobliči niske tonove.
Imao sam i omx 60vc street ali to je otišlo, a i bile su pretihe, na creative plejeru.Na w950 SE su bile ok.
Imao sam i koss spark plug in.

Meni trebaju bubice sa normalnom reproducijom koje bi imao npr sa mnogo hvaljenim koss porta pro ili ovim sluškama http://www.itsvet.com/proizvod/creative-earphones-ep-480/comp_comp_headphones/39/154 ili sličnim njima a koje sam dobio sa creative plejerom.
Normalna ujednačena reprodukcija poželjna.

Poslednja izmena:
Jao izvini nisam napomenuo da ne bih in ear, ne zbog nehigijene, već zato što mislim da one dodatno jačaju bas.
Išao bi na ujednačenu reporudkciju, i niskih i visokih tonova bez pretjerivanja basom pa i po cijenu da nemam potpunu zvučnu izolaciju.
Šta će mi izolacija kad ni equilajzer ne može da odstrani previše basa kakve in ear sluške daju.
Mislim da bi sluške tipa sennheiser px100 i px200 bile dobre ali se to ne može kupiti za 3k din kao ni koss porta pro, a nisu ni bubice.

Meni je bass sasvim ok za ove sto idu u uvo. Pa kad cistis usi nema problema sa higijenom. :D
Meni je bitno da sam konacno nasao sluske koje mi ne spadaju, a promenio sam bar 20tak modela, sto od telefona sto ovako, sve su mi spadale, jer imam neke meke usi, uzas.

Koje bubice mozete da mi preporucite do nekih 4000...
Pored toga sto mi je bitan cist i jak zvuk, bilo bi pozeljno da imaju dodatke kao npr razlicite velicine bubica koje idu uz sluske.

Nazad
Vrh Dno